香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

工聯會業餘進修中心 7月份 跑步運動訓練課程

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

工聯會業餘進修中心與城東體育會合辦的

"跑步運動訓練課程(長途及越野跑)"夏季課程,

將於本年7月28日開課。

課程內容及詳情,可參閱以下網址:
http://www.hkftuorc.org/hkftustsc/chtm/c-t3381.htm

+1 0
上一篇︰跑步vs按摩下一篇︰求救---半年未痊癒的痛苦

升級   50.53%

該用戶從未簽到

請問這個course 好嗎? 我有d興趣參加

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟剛完成初夏課程認為是很值得參加的!

可到這裹看看曾參加過此課提的師兄/姐意見:

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=547&extra=page%3D1

升級   54.9%

該用戶從未簽到

小弟睇完頗有興趣,口碑好又有野學
有冇ching/ctse會玩?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

OnOn師兄,小弟也是剛完成此課程,很高興與師兄在此相認。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

I've interest in the class in Happy Valley wor

升級   50.53%

該用戶從未簽到

我看完chingctse 既推介後...心思思想報跑馬地

升級   0%

該用戶從未簽到

看完ching ctse對這個班之評價, 真係有d 心動, 剛剛check了九龍仔仲有兩個位, 咁我未要即刻決定

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2008-7-12 00:16 發表
    OnOn師兄,小弟也是剛完成此課程,很高興與師兄在此相認。

牛兄! 原來係你! 真正係同門師兄!

可惜小弟最後一堂因工作未能出席!

第9堂個2.4K測試師兄無返之後有無補做?

以後多D上嚟發言啦!

另7.26有約跑歡迎參加!

升級   0%

該用戶從未簽到

如果大家時間地點能配合, 不妨一試!
    相信任何程度跑手都能從中獲益!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-7-12 00:10 發表
    小弟睇完頗有興趣,口碑好又有野學
    有冇ching/ctse會玩?  

ram兄, 莫非你報了尾2那個位??

好彩你提我剩番最後一個位, 否則我可能仲係屋企hea緊.

成功報了 , 真係好, 留番最後一個位比我. 咁, 我地係同學仔???

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝onon兄的好介紹, 看看謝sir係咪教得真係咁好先

升級   54.9%

該用戶從未簽到

嘻嘻,全中!
    小弟就係尾二,ctse就係最後果位報名
    其實都係多謝 nc ctse報料得番兩個位,小弟先拿拿聲走去報名炸
    否則小弟都係hea下hea下等運到
    現在大家都將會係同門la,真係開心!
    十分期待去上課!

原帖由 obaanc 於 2008-7-12 17:34 發表
    ram兄, 莫非你報了尾2那個位??
    好彩你提我剩番最後一個位, 否則我可能仲係屋企hea緊.
    成功報了 , 真係好, 留番最後一個位比我. 咁, 我地係同學仔??? " />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-7-12 20:40 發表
    嘻嘻,全中!
    小弟就係尾二,ctse就係最後果位報名
    其實都係多謝 nc ctse報料得番兩個位,小弟先拿拿聲走去報名炸
    否則小弟都係hea下hea下等運到" />
    現在大家都將會係同門la,真係開 ...

ching跑得咁快仲去報班

好心有好報

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-7-12 02:35 發表
    我看完chingctse 既推介後...心思思報跑

caffeine姐, 妳有無報呀?? 打電話問下有無位先啦??? 無位就唔駛煩, 有位就"拿拿林"報啦

想就去馬喇    加油呀

升級   54.9%

該用戶從未簽到

當ctse見過小弟跑步後就會知小弟不是浪得虛名   (艇王)
    其實小弟好想好想學到跑步知識,避免受傷
    二來當然希望有d進步啦~

原帖由 obaanc 於 2008-7-12 20:49 發表
    ching跑得咁快仲去報班
    好心有好報

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

回復 9# 的帖子

OnOn師兄,我都係因為要返工,所以第九堂返唔到。
    個2.4K測試無得補做,第十堂只係練習速度跑。
    Sorry, 7.26 on duty,希望下次可以同大家一齊跑。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-7-12 21:00 發表
    當ctse見過小弟跑步後就會知小弟不是浪得虛名hjgh" />k" />   (艇王)
    其實小弟好想好想學到跑步知識,避免受傷
    二來當然希望有d進步啦~hjkhbnmj" />

ram兄&nc姐報了九龍仔!?
    ...如果係跑馬地小弟就可以去探吓班!
    兩位留力呀...唔好嚇親其他同學! Enjoy!

升級   50.53%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

nc 姐, 我未報ar, 明天立即打去問問先, 希望有位la

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 caffeine 於 2008-7-13 22:44 發表
    nc 姐, 我未報ar, 明天立即打去問問先, 希望有位la

good luck