香港長跑網  - 長跑長友

樓主: =chairman=
打印 上一主題 下一主題

將軍澳逍遙跑步團 ◎ Part 1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

我聽日才知誰是是車亞文 ching...
我果日要番工..跑完影0左張相就要閃人啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

我聽朝箸番Unicef果日個look, 應該好易認

登錄/註冊後可看大圖

升級   93.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-12-12 22:28 發表

車亞文 ching.. 第一次搞逍遙遊就有咁多位 ctse ching 支持..
真係可喜可賀...

歡迎 qoo ctse 加盟~
不用擔心跟唔上.. 小妹星期日樂善杯..所以明天我志在輕輕鬆鬆跟跑友們 一邊 ...

明天一定會好好玩了  
咁你要留番d力星期日創出好成績
全靠車亞文ching搞逍遙團,真的謝謝你...  
唔好比壓力自己呀...有機會同各位ching ctse一齊跑真係太好了!!!明天見...

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 122# 的帖子

咦,師兄你是港大成員? 今年仲有冇apply 呀?
車亞文, 我地聽日一齊撐你,第一次將軍澳跑成功~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 =chairman= 於 2008-12-12 22:40 發表

哈 ~ 好好 ~~ 不過小弟比較文靜,所以唔係好識吹水 ~

主席真係相當文靜,有大將之風,又有領導經驗.
    各位可以放心跟主席跑.

余主席,強啊!
    發起本區約跑,長跑網靠你年輕有為的主席啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-12-13 01:08 發表

各位可以放心跟主席跑.

余主席,強啊!

x2
    雖然來唔到跑,都要係度十卜十卜。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-12-13 01:14 發表

x2
    雖然來唔到跑,都要係度十卜十卜。

X3

十卜十卜!  ENJOY!

升級   0%

該用戶從未簽到

主席真係相當文靜 ...

我淨係認同呢一句

升級   0%

該用戶從未簽到

早晨各位 ~ 一陣見 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runningmonkey 於 2008-12-13 00:42 發表
    咦,師兄你是港大成員? 今年仲有冇apply 呀?
    車亞文, 我地聽日一齊撐你,第一次將軍澳跑成功~

08年係跟朋友報HKU的, 09會報番自己母校CityU,
    你係HKU team?

升級   0%

該用戶從未簽到

各位可以放心跟主席跑.

余主席,強啊!

主席對今次約跑既熱誠, 係我參加既原因,
    其實真係好難得, 以一個中學生, 有咁積極既態度同組織能力,
    而且又咁喜歡健康既運動, 比起時下好多終日對住部電玩既年青人,
    實在難得  

各位.... 一陣見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jc8866 於 2008-12-13 07:24 發表

主席對今次約跑既熱誠, 係我參加既原因,
    其實真係好難得, 以一個中學生, 有咁積極既態度同組織能力,
    而且又咁喜歡健康既運動, 比起時下好多終日對住部電玩既年青人,
    實在難得  

各位.... 一 ...

不過我而家成日都上長跑網 ~ 上晒癮 ~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   93.33%

該用戶從未簽到

謝謝各位ching ctse的鼓勵同幫助
    今天的長課得益不少,雖然累,但好開心...thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-12-13 07:33 發表

不過我而家成日都上長跑網 ~ 上晒癮 ~

做任何事, 都要知道底線, 唔好影響學業咪得囉......
    俾心機考試呀, 支持你 ~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Qoo 於 2008-12-13 15:39 發表
    謝謝各位ching ctse的鼓勵同幫助" />" />
    今天的長課得益不少,雖然累,但好開心...thx " />" />jn

最緊要跑得開心

升級   0%

該用戶從未簽到

各CHING/CTSE . 今日好高興同你地一齊跑呀 .
    我從未試過甘早起身去跑步(除左比賽日)
    原來一早去跑步的感覺是吾同的. 好FRESH 的感覺.
    車亞文吾該曬你今日的按排 (有98分) . 忺果2分是跑完無得一齊食早餐
    吾夠時間分享感受
    JC & EE .你兩位成日都話留後.結果是追你倆位追到索曬氣
    茄菲因 你無參加比賽都來撐我地TKO 友.真是多謝你
    QOO 你今日好叻呀 .加油.KEEP GOING
    SUPER MONKEY  真是一位高手. 好高興係你身上學到野 同埋知你跑半馬只須約個半鐘.
    我真是好鬼開心可以同你跑的步伐差吾多 ( 吾是我跑得快,是MONKEY 兄佢放慢腳步.差不多行路甘同我地一齊跑).

車亞文好心急吾知幾時再約出來一齊跑呢?

升級   74.74%

該用戶從未簽到

回復 137# 的帖子

等我又解釋一下活活師姐的評論:

"高手"解作"長很比較高的跑手",別無他意.
    其實將軍澳有真正的高手,而且係高手中的高手..下次見面再詳談
    今日跑得很開心呀~活活師姐爽朗健談,很有女中豪傑的風采~JC則風趣幽默,車亞文則是謙謙君子,還有我們的領頭ee,靚女加菲,及很有毅力的Qoo,大家談笑之間完成訓練,感覺真的不錯~期待下次的活動o~

升級   0%

該用戶從未簽到

逍遙團第一次活動報告

小弟終於用得電腦了!等小弟學下 SSP 小隊寫番個跑後 report 先 ~

今早在調景嶺地鐵站集合 ~
    參加是次逍遙團的 ching ctse 有:小弟、JC、ee、快活、caffeine、monkey 和 Qoo ~
    除見過 ee ctse 一面外,其他 ching ctse 皆是初次相見 ~~
    哈哈 ~ 大家一見到 Monkey ching 的健碩身型就肯定覺得佢報錯左「逍遙組」~

跟住逍遙團出發!
    策略是大家跟住 ee ctse 跑 6'30/K ~~ ( 備註:6'30/K 已被註冊為「逍遙跑速」 )
    上山見真章 ~ ee ctse 跑慣山,面對澳景路上斜也能從容應付 ~ 勁呀 ~ ( 比梅子林更斜的一段上山路 )
    落山後到 7-11 門外歇一歇 ~
    之前傾定為左 keep 住「逍遙跑速」,大家邊跑邊吹水 ~~~
    同大家一齊跑,小弟真係好逍遙 ~~~
    好快又到上斜喇 ~~ JC 兄開始使出真功夫 ~
    哈哈 ~大家愈跑愈逍遙,早上跑步原來是好正的 ~
    如是者,逍遙團在七個人全程有講有笑的環境下完成全程 ~ 時間約 1:38:00 ~

今早跑步真係好開心呀 ~ 下個星期六再面見啦 ~ 明天出 post 約跑先 ~

哈哈 ~ 快活 ctse 說得對 ~ 要將 d 快腳擺晒去「鬼腳組」先 ~~~
    下個星期六大家就一於食埋早餐!

真係未試過跑得咁逍遙 ~~

p.s. 多謝今早參與活動的 ching ctse ~~ 希望大家長跑長友 ~

升級   100%

該用戶從未簽到