香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-19 00:06 發表

X5~~
真係辛苦晒runrun/ee/schnix 三位師姐幫我地做阿 + ,今日好熱,唔係好夠水,見到三位ctse果陣既感覺真係非筆墨所能形容~~

x6

辛苦各位師姐!

升級   0%

該用戶從未簽到

Dinner Photo ~~

Enjoy!!!
http://www.ec-photo.com/cookie97/090118dinner/

Click 入去睇張相,然後在右方有個pull down list揀番相片的"來源"大細..
咁就可以download番full size的photo啦...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 花子阿DEE 於 2009-1-19 00:06 發表

X5~~
    真係辛苦晒runrun/ee/schnix 三位師姐幫我地做阿 + ,今日好熱,唔係好夠水,見到三位ctse果陣既感覺真係非筆墨所能形容~~

x6, 多謝三位靚女.  仲有, 多謝堅堅&攝記ching 及 xo囝囝.

升級   0%

該用戶從未簽到

今日天氣真係好熱,之前準備好既分段時間目標完全冇法達標,今日主力都係想試頭30K速度,之前度過 (馬鞍山遊樂場 ---> 大圍獅子橋 ---->大埔元洲仔 ---> 梅子林路口) 約有30.4K,原定目標時間 2'24'30,最後完成時間 2'34'16 (未計元洲仔休息時間)。
    以今日咁既天氣其實係咪都可以當達標呢?渣打馬拉松一於照去馬冇有怕。

跑得咁辛苦...都係為咗有quota可以大吃大口渴,今晚成30人一齊去咗間酒樓食飯,要分兩枱每枱12味餸,仲有麥營養飲品+汽水+糖水,食得真係開心。

最後仲要多runrun、schnix、ee仲有堅堅來幫手做支援同埋打氣,回程既時候仲有XO兄帶埋個好得意著住長跑網衣既XO仔同我地打氣,真係多謝使。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-19 00:11 發表
    Enjoy!!!
    http://www.ec-photo.com/cookie97/090118dinner/

Click 入去睇張相,然後在右方有個pull down list揀番相片的"來源"大細..
    咁就可以download番full size的photo啦...

唔該晒cookie師姐及大圍兄!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

小妹影左50+張相, 梅子林個D 由於天開始黑, 好暗, 請原諒
    請問點先可以UPLOAD 上網哩?
    我無任何PHOTO ALBUM ACCOUNT 的

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-1-19 00:29 發表
    小妹影左50+張相, 梅子林個D 由於天開始黑, 好暗, 請原諒
    請問點先可以UPLOAD 上網哩?
    我無任何PHOTO ALBUM ACCOUNT 的

schnix ctse:
    可以post上去長跑網個相簿呀,聽日問問皇上點樣整啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 00:42 發表

schnix ctse:
    可以post上去長跑網個相簿呀,聽日問問皇上點樣整啦。

已pm了schnix
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

報告:

之前隨口叫個街坊,我們有活動到時落樓下影相
    阿街坊剛買了部勁嘢.難得有機會發揮,好着緊來影相

我在西貢出來,趕不到第一輪.先去同街坊找好位影相
    影相第一隊再,趕去第2輪.又出了發

那時跟本跑不到.好彩趕不到
    之後去了力行取布.

太陽下山跑了梅底來回5k

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 711MF 於 2009-1-19 01:05 發表

x7
    真係好多謝幾位2公..

X8
    唔該晒 runrun ctse,ee ctse,schnix ctse,堅堅 ching
    個個到左梅子林都死下死下~~好彩得你地~~拎咁多野~真係辛苦晒

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-19 09:36 發表
    簡報:
    多謝runrun. schnix, ee三位靚女義工,
    多謝XO523 可愛長跑長友BB仔, 錫晒你呀!希望你大個左入選港隊啦! " />" />
    多謝各位跑手全情參與.
    擒日爭D來唔到跑, 最後都叫做排除萬難到來完成最長長課38.5K,  ...

瘋瘋,咁你真係好彩啦,如果唔係sue ctse琴日比完賽先來跑既話界你啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-19 09:36 發表
    簡報:
    多謝runrun. schnix, ee三位靚女義工,
    多謝XO523 可愛長跑長友BB仔, 錫晒你呀!希望你大個左入選港隊啦! " />" />
    多謝各位跑手全情參與.
    擒日爭D來唔到跑, 最後都叫做排除萬難到來完成最長長課38.5K,  ...

琴日咁熱見瘋狂兄無帶水跑有d擔心

最後瘋狂兄憑鬥志完成整條路線,十分佩服!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-19 09:40 發表

X8
    唔該晒 runrun ctse,ee ctse,schnix ctse,堅堅 ching
    個個到左梅子林都死下死下~~好彩得你地~~拎咁多野~真係辛苦晒

梁兄最厲害呀,天氣咁熱都好似對你一d影響都冇,我去到梅子林路口你已經走咗,估計果度30K已經快咗我成7,8K。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xo523 於 2009-1-18 12:00 發表
    只會帶小兒追各位.哈哈

XO HING, 你個子好 cuite 呀,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-1-19 09:40 發表

X8

X 9 ,

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-19 09:56 發表

好彩到極, 在元洲仔折返不久, 回頭一望, sue跑手在我身後十幾米處. , 之後迫自己, 才能逃過被界的痛苦經歷.
    不過聽講sue跑手10k既速度已經去到4'30, 被界是遲早的事的.

你仲講, 人家唸住練習, 咪唸住試下拍