香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 瘋瘋
打印 上一主題 下一主題

2009.1.18 終極去馬之老渣全馬/半馬賽前特訓 (37K及20K長課)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

尋日要多謝 黃 sir, 瘋兄不停沿途為我地引路 , 避免走錯路 ,
同時感 謝各位後勤支援 ctse and ching.

尋日一段瑕碌野 , 去到艇會想去自動售買機買支 Bonactive $8.5,
由於太光看不清, 自已是按了 6.0 定 8.5 , 拍卡之後先發覺原來按左 6.0
只可以買可樂 (心諗大鍋 , 我想飲 bonactive 咋) , 無偈啦侷飲啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-19 09:56 發表

好彩到極, 在元洲仔折返不久, 回頭一望, sue跑手在我身後十幾米處. , 之後迫自己, 才能逃過被界的痛苦經歷.
不過聽講sue跑手10k既速度已經去到4'30, 被界是遲早的事的.

開跑不久已經被馬王兄遠 ...

sue ctse 真是厲害...
相信渣打全馬定能創佳績呀...

升級   0%

該用戶從未簽到

其實在梅子林擺檔既 ctse 都係傷兵
要同 schnix ctse 講聲唔好意思先~ 因為小妹唔識路... 逼住 ctse 拎咁多野由恆安站行去大水坑站.....

各位練習既 ching ctse..尋日辛苦晒啦..又熱又晒既情況下跑0左 20k-37k... 又幫我地食晒 d 蕉同埋保礦力等我地唔駛拎番去...多謝晒大家..

有得跑有得飲有得食既地方小妹都會盡量到... 尋日真係好開心丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-19 10:18 發表

sue ctse 真是厲害...
相信渣打全馬定能創佳績呀...

只要你地兩位界仔女王拍住上 ...   ching 們應該會跑快好多...

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 37 天

各位C-Tse, C-Hing, 靚義工們:

小弟是跑B組, 第一次跟長跑長友一齊跑,感覺好正!尤其是初段面向烈日狂奔時..又熱又晒..幸有師兄、師姐...鼓勵鼓勵,加強了信心..不停跑...
    我沒有上梅子林,最後回到運動場已經太陽落山了...好有意義的一天...
    完滿   多謝!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2009-1-19 00:44 發表

已pm了schnix

UPLOAD 左部分, 但係剛出左個MESSAGE
    我們無法加入您上載的一或多張相片。

咩事哩?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

小妹尋日朝日跑7K, 唸住早D去集合點, 與周公子幽會30分鐘, 點知攪錯, 去佐馬鞍山運動場, 唉.......錯失幽會機會
    去到馬鞍山遊樂場, 就見到又係早到kopo ching.
    開始時, wong sir給小妹建議, 我一直keep住wong sir的建議跑, 多謝wong sir
    又多得平ching響頭10k拍住小妹 唔使孤身上我路.

跑到元洲仔, 合共已跑了27k (早上7k+20k), 自知體力有所下降, 所以wong sir建議不要食梅子, 小妹雖有所失落, 因為未能完成整個練習, 但為保住雙腳+早上已有7k墊底, 梅子下次再食.  經補水+如廁+芒果gel gel, 再上跑道, 本來唸住追瘋兄拍下走走, 點知我仲有10米左右, 部坦克車好似開佐TURBO咁, 嘩, 追到死死下 .
    回程時太陽下山, 天氣明顯凍了, 唯有不斷跑等個身冇咁凍, 全程(-梅子林) 用了 3.15.xx (唔包元洲仔休息時間)

尋日跑得好開心 , 又見到好多ching/ctse, 未能一一相識, 請見諒.  
    最後, 再容小妹多謝ching/ctse的安排及保給.

升級   0%

該用戶從未簽到

萬子兄:
    琴日見你一開跑好似話肚痛跑唔到....而家冇咩事嗎?

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 obaanc 於 2009-1-18 23:52 發表

x2, 今天真係辛苦晒ctse們 schnix, runrun, runrun小兒, ee, 個個有傷都要拎住咁重的物資 - 幾箱保x力, 蕉, 行去梅子林.  妳們唔單止跑得, 仲很勁呀!!!

多謝晒你地呀, 覺得自己很 " />" />

需然好多人多謝左 幾位 ctse, 但真係要再再再一次唔該駛你地先得.........thx

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-19 11:42 發表
    小妹尋日朝日跑7K, 唸住早D去集合點, 與周公子幽會30分鐘, 點知攪錯, 去佐馬鞍山運動場, 唉.......錯失幽會機會
    去到馬鞍山遊樂場, 就見到又係早到kopo ching.
    開始時, wong sir給小妹建議, 我一直keep住wong sir的 ...

sue ctse唔止有實力,鬥心仲係非常強呀,但係記得要開始減量,保留體力全力應付渣打全馬。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

尋日第一次跟長跑網練習, 真係好開心, 成班人一齊練, 又有support team....感覺長跑唔再係一個既遊戲.....

係 到都好多謝細明兄既一程順風車......thx

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

回復 531# 的帖子

sue ctze真利害,上午跑完7K,仲可以跑多30幾K,小弟跑B組都走到死下死下

小弟原本都報左先進,決定棄權來join呢個約跑,感覺好正!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-19 12:02 發表

sue ctse唔止有實力,鬥心仲係非常強呀,但係記得要開始減量,保留體力全力應付渣打全馬

收到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2009-1-19 00:11 發表
    Enjoy!!!
    http://www.ec-photo.com/cookie97/090118dinner/

Click 入去睇張相,然後在右方有個pull down list揀番相片的"來源"大細..
    咁就可以download番full size的photo啦...

唔該晒曲奇師姐~~
    尋晚吃飯時真係勁肚餓,我似餓鬼咁狂食~~
    好高興認識各位ching ctse,一次認識咁多位ching ctse有D 難度,好多時介紹完,傾完計轉頭又唔記得左ching ctse 既名,希望大家唔好見怪~~

升級   100%

該用戶從未簽到