香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ee_tpk
打印 上一主題 下一主題

ee 筆寫 跑步 blog

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-11 11:54 發表

妳仲有鐘意影相....以後多d去影比賽,淨係執相都執死妳啦。

尋晚揀相出來 post 都揀0左好耐...
尤其係全馬.. 如果我見到綠衣人... 應該可以影到 3-4 張... 所以有大圍兄既相應該唔只一至兩張... (如果無 out focus)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 12:40 發表

尋晚揀相出來 post 都揀0左好耐...
尤其係全馬.. 如果我見到綠衣人... 應該可以影到 3-4 張... 所以有大圍兄既相應該唔只一至兩張... (如果無 out focus)

ee:
我琴晚咪係睇相睇到1點幾先訓law....妳幫我影既有一張, 唔該使呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-11 12:49 發表

ee:
我琴晚咪係睇相睇到1點幾先訓law....妳幫我影既有一張, 唔該使呀~

唔只一張.. hoho... 好似有 二至三張...
我要揀過才 upload... 如果 upload 晒..過千張丫.. (有九成係.....)
我今晚得閒 send 番俾你另外果幾張俾你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-11 12:26 發表

ee~既然中醫有得claim,可睇一次都好丫~睇下兩個醫師有mud分別hgjD088" />" />hj....其實你而家都好忙丫...又要plan tko 路線....又要執相.....hgjD141" />" />hj

我仲未真正 plan 過路線... 但有條路我真係好想跑.. 但係等我好番 d 先...

btw.. 尋晚 physio 好忙.. 所以無問到你尋日問我既野丫... 唔好意思丫..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 12:51 發表

唔只一張.. hoho... 好似有 二至三張...
我要揀過才 upload... 如果 upload 晒..過千張丫.. (有九成係....." />" />ghj)
我今晚得閒 send 番俾你另外果幾張俾你

好呀...thanks~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-11 12:53 發表

我仲未真正 plan 過路線... 但有條路我真係好想跑.. 但係等我好番 d 先..." />" />

btw.. 尋晚 physio 好忙.. 所以無問到你尋日問我既野丫... 唔好意思丫.. " />" />

果條路吾會走左去ge . 放心等你好番 搵日一齊跑上去

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-11 12:26 發表

ee~既然中醫有得claim,可睇一次都好丫~睇下兩個醫師有mud分別hgjD088" />" />" />" />hj....其實你而家都好忙丫...又要plan tko 路線....又要執相.....hgjD141" />" />" />" />hj

嘻嘻,等 ee 有 d 細藝做下 ~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-2-11 11:22 發表
    ee師姐,果日落馬師道天橋見到你,知道就到終點,好開心.
    多謝你腳傷未愈都來做義工,辛苦晒,祝早日康復!

x2, 小妹跑中環>灣仔冇心機, 灣仔會展唔見妳, 上到馬師道天橋上21k個牌先發力跑, 一路落一路搵妳, 見到妳係對面同我揮手, 超開心! 充滿力量快快腳加速返終點. 不過, 影唔到開心一面, 影到小妹轉彎個面好紅, 好似好辛苦咁.
    ee, 辛苦妳, 腳痛重要帶咁多器材四維走, 未天光去完TST又要趕去灣仔搵位, 企係街咁多個鐘, 又要金精火眼咁追網友嚟影, 一定好辛苦囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-12 00:48 發表

x2, 小妹跑中環>灣仔冇心機, 灣仔會展唔見妳, 上到馬師道天橋上21k個牌先發力跑, 一路落一路搵妳, 見到妳係對面同我揮手, 超開心! 充滿力量快快腳加速返終點. 不過, 影唔到開心一面, 影到小妹轉彎個面好紅, 好似好 ...

我見到你果陣你對住我有一個燦爛既笑容..我都好開心 ga~
    袋野雖然重..但係我開0左檔就唔駛點行... 所以都無大問題...
    最緊要大家都喜歡我影既相~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-12 11:48 發表

我見到你果陣你對住我有一個燦爛既笑容..我都好開心 ga~ " />" />
    袋野雖然重..但係我開0左檔就唔駛點行... 所以都無大問題...
    最緊要大家都喜歡我影既相~ " />" />

ee 咁有心機,當然喜歡你的相啦... ^^

升級   0%

該用戶從未簽到

不知道是不是聽 physio 話做 squat 做得多定係未康復... 左邊大腿由盤骨至膝頭有點痛... 膝頭仍然酸軟..... 明天覆診要好好地問清楚....

下星期大約可以做一點 low intensity 的運動.... 三月可以跑步就更好

升級   35.4%

該用戶從未簽到

ctse..祝你覆診有好消息
    同早日康復~加油

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-2-15 19:35 發表
    ctse..祝你覆診有好消息
    同早日康復~加油

紅紅 ctse.. 謝謝你的祝福...

當前日膝頭還酸軟... 尋日又無咁差... 反反覆覆
    但 physio 已批准我去做番 weight train 同埋單車啦
    等大脾 powerful d 再睇睇 knee 有無問題再打算啦

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-15 22:47 發表

但 physio 已批准我去做番 weight train 同埋單車啦 " />" />
    等大脾 powerful d 再睇睇 knee 有無問題再打算啦

ee, 唔好心急, 逐步逐黎, ok
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-2-15 23:01 發表

ee 今日見你行路只腳重有事,休息多d,唔好急,等完全好返後就會越跑越有啦,

係丫..一來而家個 knee 俾 physio 紮住0左...
    二來大脾 d 肌肉(近盤骨)在星期二做完 physio 之後 又痛番...

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-15 22:47 發表

但 physio 已批准我去做番 weight train 同埋單車啦

慢慢加量, 唔好心急啊!
    聽physio指示做運動, 練好大腿肌肉.

升級   0%

該用戶從未簽到

但 physio 已批准我去做番 weight train 同埋單車啦 " />" />

有得郁下都好,無咁悶~~

加油呀EE,見妳第一面時就已經拐下拐下,到而家都未同妳跑過~~