香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

荃灣/葵青約跑 16/5 (Sat 下午) 第七回 日落青公 集合地點請看p.1

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

25/1冇比賽可以呀,仲想搵埋batbat過來一齊操。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-1-15 16:48 發表

25/1冇比賽可以呀,仲想搵埋batbat過來一齊操。

好喎, 不過為免混亂, 我過咗星期六先開post, 預咗你兩個先啦

升級   0%

該用戶從未簽到

17/1 (Sat) 荃灣入青山公路跑 (第一回)

集合地點: 荃灣公園內網球場側
時間: 9:00am 起跑, 請提早到場換衫熱身

17/1 sat 早上
出席人仕:
1. 菲菲
2. d_drifter
3. khl0310
4. Miller (送我地上路的)
5. di692
6. kk
7. laputa99
8. Sammul
9. Wilson

有興趣但遲啲confirm:
1. Ah Ming

路線:
a. 荃灣海濱 --> 深井 6k (來回12k)
b. 荃灣海濱 --> 青龍頭豪景花園 8k (來回16k)
c. 荃灣海濱 --> 小欖第一個回處 10.5k (來回22k)
d. 荃灣海濱 --> 黃金海岸 14k (來回 28k)

大家按自己能力睇下跑几多, 11點左右回到公園集合沖身, 之後可以一齊開餐
有興趣的朋友請在此留言

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   0%

該用戶從未簽到

24/1 (Sat) 荃灣入青山公路跑 (第二回)

見大家對24/1 跑反應踴躍, 所以預早開定第二回的post等大家報名

出席人仕:
1. 菲菲
2. 圍圍 (大圍新跑手)
3. Batbat (batigoal)
4. 龍龍
5. cc
6. Tartar (Tarry)
7. wilson
8. KK
9. milo2279
10. 00 (ngwkd2008)

有興趣但遲啲confirm:
1. Khl
2. CRE

路線:
a. 荃灣海濱 --> 深井 6k (來回12k)
b. 荃灣海濱 --> 青龍頭豪景花園 8k (來回16k)
c. 荃灣海濱 --> 小欖第一個回處 10.5k (來回22k)
d. 荃灣海濱 --> 黃金海岸 14k (來回 28k)

大家按自己能力睇下跑几多, 11點左右回到公園集合沖身, 之後可以一齊開餐
有興趣的朋友請在此留言

警告及聲明
1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑45-70分鐘), 身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於酷熱的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

如果冇人跑plan c, d我諗我自己都跑番plan b好d
    反正我聽日放學都會練跑@@

第2回未必有時間join喇=[
    要溫書喇-______-

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

ching,ctse, 是不是5元入幣for locker 在荃灣公園?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-15 22:18 發表
    我想跑到去黃金海岸,然後搭巴士返去運動場,ok嗎?

cc..我地將軍逍遙團今個星期六上 tko 墳場..有無興趣??

升級   100%

慵懶

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-15 22:50 發表

cc..我地將軍逍遙團今個星期六上 tko 墳場..有無興趣??

妳竞敢在荃灣版搶客

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-1-15 22:59 發表

妳竞敢在荃灣版搶客" />" />" />" />" />jhkjh

x 2 ee妳真係大胆。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2009-1-15 22:59 發表

妳竞敢在荃灣版搶客" />" />" />" />" />" />" />" />" />" />jhkjh

我俾 cc ctse 一個多一個選擇丫....

同埋 cc ctse 仲未報你地今個星期六既約跑... 男未婚..女未嫁.. cc 仲有得揀...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-15 23:10 發表

我俾 cc ctse 一個多一個選擇丫....

同埋 cc ctse 仲未報你地今個星期六既約跑... 男未婚..女未嫁.. cc 仲有得揀...

仲博咀...係咪想死?
    唔關我事架...菲菲走咗,我代佢教訓妳咋。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 cc 於 2009-1-15 23:36 發表

都唔同日子,唔怕~唔怕~我想黎嘎hgjD092" />" />hj 但是好似唔得閒~

等佢兩個開戰拉客, 你一個屈尾十話唔得閒, cc, 你想死呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-1-15 23:41 發表

等佢兩個開戰拉客, 你一個屈尾十話唔得閒, cc, 你想死呀hgjD092" />" />hj

cc 呢招真高明.....

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 khl0310 於 2009-1-15 22:08 發表
    如果冇人跑plan c, d我諗我自己都跑番plan b好d
    反正我聽日放學都會練跑@@

第2回未必有時間join喇=[
    要溫書喇-______-

我都想跑plan c~
    不過未試過跑過20k~~
    下午仲要番工~~
    前几日傷咗膝頭外側
    未痊癒
    可能跑住個plan b先

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.67%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-1-16 00:06 發表

a~ee唔好聽人疏擺丫~邊樹有丫,都話一時唔記得寫個日子唧

cc師姐出埋苦肉計~

好厲害

升級   100%

慵懶

原帖由 cc 於 2009-1-16 00:06 發表

a~ee唔好聽人疏擺丫~邊樹有丫,都話一時唔記得寫個日子唧

妳運吉