香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

荃灣/葵青約跑 16/5 (Sat 下午) 第七回 日落青公 集合地點請看p.1

關閉 [複製鏈接]

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-5-15 23:02 發表
集合地點: 荃灣公園內網球場側
時間: 4:30pm 集合, 5:00pm起跑

注: 由於上次網球場使用者有投訴話非場地使用者佔用更衣室, 因此需要存物人仕名額定為10人, 為免引起不便

菲菲師姐,

我都係要借用locker,方便D一齊食飯....唔該晒!

升級   3.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 11 天

如果落雨就真係麻煩=[

升級   68.33%

該用戶從未簽到

好似未日落就跑番晒公園????

升級   10.53%

該用戶從未簽到

係今次跑步學到好多野..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runner_256 於 2009-5-17 01:16 發表
    " />" /> 好似未日落就跑番晒公園????

咁下次一於再搞既夜少少出發啦,仲唔使咁熱添。

升級   0%

該用戶從未簽到

真係曬都我癲ar~~~~~出發時..個大太陽對住我ar~~~ 辛苦到我丫....下次無6點..唔出發ar!

升級   0%

該用戶從未簽到

~~~ 賣個小廣告先.....今個星期..ssp 又開始有約跑la~~~~ 詳情會由然然個經理人...豐豐 + catcat 容後公報ka la~大家請留意~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-17 23:38 發表
    ~~~ 賣個小廣告先.....今個星期..ssp 又開始有約跑la~~~~ 詳情會由然然個經理人...豐豐 + catcat 容後公報ka la~大家請留意~

最好星期五啦,唔係我未必JOIN到~

升級   65.79%

該用戶從未簽到

小弟跑得好開心
    因為第一次跑這條路
    再加上好難得有十多人一齊跑

升級   0%

該用戶從未簽到

hi gary~你星期5又o 唔 ok ar??不過今次可能來 美孚wor~~~
    10 幾人一齊跑一齊開大餐既開心日子又來la~~~haha

圍圍~~真係應該係 this friday wor~你無得唔來la咁~

升級   65.79%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-18 00:18 發表
    hi gary~你星期5又o 唔 ok ar??不過今次可能來 美孚wor~~~
    10 幾人一齊跑一齊開大餐既開心日子又來la~~~haha" />" />

圍圍~~真係應該係 this friday wor~你無得唔來la咁~

小弟睇下詳情再決定

升級   100%

該用戶從未簽到

我既feedback,同時都post左在ssp forum中:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4269&pid=220679&page=136&extra=

上星期六荃灣青公跑,菲菲幫我地改左個名係"日落青公"......我就話係"日唔落陰公"岩d....
    5pm開跑仲鬼甘晒,我同vv又無戴帽及超,只是勁搽防晒lotion~成上半場都"奔向太陽",晒到連眼都睜唔開.....

講番正題,我同vv個日由SSP出發,本來都諗住早d到達做熱身,點知我地2個又搭錯車,搞到4:45pm左右先到,當時只差wilson仔就全世界到齊,出席人仕有我,vv,RX,豐豐,然然 wilson仔, gary_wong333, khl0310,成成(Laputa99),22(runner_256新名),圍圍及街坊鄭,共12人...

跑步時,我同vv of course留守最後防線,以鞭策各隊友,忍受住跑包尾真係用心良苦~~~去到無遠就見成成成"上左天橋",仲以為佢登台引起or行錯路......原來佢話橫隔膜痛要休息打算跑回頭....lee個隊員,在我地2個靚女多番威迫利誘下都唔再"行番正路"~~~唉....

如果我地無記錯,當日由2大肉男由頭帶到尾....哈哈...佢地分別是n舊腹肌合體既RX1及大隻佬22...我地未去到711時,已見佢2個孖住甘回程,之後分別應該是以街坊鄭,豐豐,然然等,而其餘人等就在711等等我地2個~~~

回程時在嘉頓巧遇很久沒見的ming sir~佢好nice,仲陪我地2個跑回程tim~
    回到荃灣公園已時6pm左右,沖涼後一行6人食飯~有傾有講好開心...

ps:麻煩街坊鄭幫我還沙田運動場我key,特此嗚謝~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2009-5-18 00:18 發表
    10 幾人一齊跑一齊開大餐既開心日子又來la~~~

已出左廣告,詳情及報名請到ssp睇 (p.136, #2706)
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4269&pid=220679&page=136&extra=

22.5 古色古香食荔枝(跑步)
    日期:5月22日(星期五)
    時間:7:15pm在美孚西鐵站D 出口等,7:30pm出發
    地點:荔枝角公園
    locker:荔枝角公園有網球場可借locker及shower

出席者:
    1. 然然(領隊)
    2. 豐豐
    3. catcat
    4. vv
    5. joejoe

升級   59.4%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-5-18 08:50 發表
    我既feedback,同時都post左在ssp forum中:

上星期六荃灣青公跑,菲菲幫我地改左個名係"日落青公"......我就話係"日唔落陰公"岩 ...

原來4:45分已經差我一個......
    下次真係要早d來......

升級   65.79%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 2009-5-18 22:06 發表

下次真係要早d來......" />" />

唔緊要
    反正又未開始

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary_wong333 於 2009-5-18 22:44 發表

唔緊要
    反正又未開始

x2 ~wilson 都無遲到ar...不過我同catcat 本來想拉耐d根之嘛~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wilson 於 2009-5-18 22:06 發表

下次真係要早d來......" />" />

wilson仔:
    早少少到可以熱下身同拉下筋,如果一來到即刻跑好易受傷。

升級   100%

該用戶從未簽到

古色古香食荔枝(跑步)
    日期:5月22日(星期五)
    時間:7:15pm在美孚西鐵站D 出口等,7:30pm出發
    地點:荔枝角公園
    locker:荔枝角公園有網球場可借locker及shower

出席者:
    1. 然然(領隊)
    2. 豐豐
    3. catcat
    4. vv
    5. joejoe
    6. 街坊鄭

升級   59.4%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-5-18 22:57 發表

wilson仔:
    早少少到可以熱下身同拉下筋,如果一來到即刻跑好易受傷。

收到,好彩今次冇事,
    可能我係半跑半行過來......