香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

花子阿DEE跑世界~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日好返d未呀,另外我都未玩過tempo,有機會都要d ching 帶住玩下。

升級   0%

該用戶從未簽到

有睇,睇完都唔係好明...

我好少跑10k 比賽,對上果次係中興杯,卅幾度跑左成48min 喎,而家梗係唔駛,如果當45min 咁點計呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 炖奶佬 於 2009-3-21 09:07 發表
今日好返d未呀,另外我都未玩過tempo,有機會都要d ching 帶住玩下。

唔食藥由自可,食完藥仲死,尋晚半夜咳醒,係停唔到果隻,要起身飲水...

唉,聽日就比賽,上呼吸道既病係咪對比賽影響唔係好大呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 09:26 發表

唔食藥由自可,食完藥仲死,尋晚半夜咳醒,係停唔到果隻,要起身飲水...

這一層我又唔知...
不過你有病在身,睇日唔好谷得太厲害喎...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝Cookie 師姐同Oscar 師兄關注~~

如果自己玩可以半放棄當練習,話晒玩team,都唔想太差...

之前都試過大傷風去操龍,影響又好似唔係好大,希望聽日都係啦...

今日一定唔會食藥啦,我都知食完西藥運動可大可少,而家即刻去買筒圍多屍飲下先~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 09:26 發表

唔食藥由自可,食完藥仲死,尋晚半夜咳醒,係停唔到果隻,要起身飲水..." />" />

唉,聽日就比賽,上呼吸道既病係咪對比賽影響唔係好大呢? " />" />

跑得快, 呼吸得急都會唔舒服的, 如果屋企有葡萄適就今日, 明早飲D先出去啦
好彩明天D 空氣唔會太乾同冷, 如果唔係喉嚨會好辛苦

加少少意志就掂啦, 放鬆D 明天就可跑出水準, 唔使擔心的, 對你有信心, 加油!!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

渣打果日你都你咳未好番跑, 你覺得跑成點?
    明天比賽, 即係今天唔可以食藥喎! 你身體o.k.嗎?
    飲啲煲薑水加蜂蜜, 會舒服少少.
    爭取時間返屋企, 唔好嚟大球場囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-21 12:04 發表

跑得快, 呼吸得急都會唔舒服的, 如果屋企有葡萄適就今日, 明早飲D先出去啦
    好彩明天D 空氣唔會太乾同冷, 如果唔係喉嚨會好辛苦

加少少意志就掂啦, 放鬆D 明天就可跑出水準, 唔使擔心的, 對你有信心, 加油!!!

我最怕一開波無耐就衝落斜,果度係做時間必爭之地,會搏命衝,如果一開始都無氣衝,時間一定唔好~~

我買左redoxon,唔知同葡萄適可唔可以一齊飲呢~~

暖暖地仲o岩我,最怕凍o者~~

係啦,而家都無辦法,到時盡力啦,謝謝關注~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-21 12:22 發表

渣打果日你都你咳未好番跑, 你覺得跑成點?
    明天比賽, 即係今天唔可以食藥喎! 你身體o.k.嗎?
    飲啲煲薑水加蜂蜜, 會舒服少少.
    爭取時間返屋企" />" />, 唔好嚟大球場囉!  

上次比賽都差不多好番晒啦,今次尋晚至黎半夜咳醒~~
    會停藥呀,今朝個人都幾精神,又多一樣飲品參考,謝謝提供~~
    今日下晝都係休息,去球場探班唔操勞o者,無問題,晚飯就唔食啦~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 12:35 發表

我最怕一開波無耐就衝落斜,果度係做時間必爭之地,會搏命衝,如果一開始都無氣衝,時間一定唔好~~

係啦,而家都無辦法,到時盡 ...

唔係葡萄適, 係葡萄靈呀

升級   0%

難過

原帖由 schnix 於 2009-3-21 12:43 發表
    唔係葡萄適, 係葡萄靈呀

"葡萄靈"係咪"得力素"葡萄糖粉?

"葡萄適"好似好多色素咁, 怕怕.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 12:35 發表

係啦,而家都無辦法,到時盡 ...

如果有暖水壺, 開D 暖既葡萄靈(葡萄糖水), 去到飲少少, 既可補充體力, 喉嚨又可以舒服D
    明天既野唔好諗啦, 總之KEEP 住體力, 明天跑咩都無問題的

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-21 12:46 發表

"葡萄靈"係咪"得力素"葡萄糖粉?" />" />

"葡萄適"好似好多色素咁, 怕怕.

應該係葡萄靈, 打錯左, 嚇親大家
    葡萄適我都會飲, 不過唔係病個陣飲囉

升級   0%

難過

暖暖地仲o岩我,最怕凍o者~~係啦,而家都無辦法,到時盡 ...

支持你!落到場包你生龍活虎, 好番曬咁爭分奪秒.
    跑完先死狗咁返去 囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-21 12:48 發表

如果有暖水壺, 開D 暖既葡萄靈(葡萄糖水), 去到飲少少, 既可補充體力, 喉嚨又可以舒服D
    明天既野唔好諗啦, 總之KEEP 住體力, 明天跑咩都無問題的

原本係葡萄靈至真,因間去藥房買~~

知道,我會加油~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-21 12:54 發表

支持你!落到場包你生龍活虎, 好番曬咁爭分奪秒.
    跑完先死狗咁返去" />" /> 囉!  

謝謝叮噹師姐,聽日衝呀!!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-21 13:26 發表

原本係葡萄靈至真,因間去藥房買~~

知道,我會加油~~

2007 nike 10k 前我大感冒, 係優sir 教我的, 個陣日日飲幾杯, 個人都精神d
    good luck 呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

休息下,早d訓,you do your best, God do the rest. 等候佳音。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-3-21 13:30 發表

2007 nike 10k 前我大感冒, 係優sir 教我的, 個陣日日飲幾杯, 個人都精神d
    good luck 呀~

買左~~

今朝飲左杯圍xC,而家好似好D, 聽朝會沖支葡萄糖水去,THX!!!