香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Tarry
打印 上一主題 下一主題

Tarry跑步日誌~分享

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

0312SSP

今晚得我一個人跑, 約咗BonBon,佢好多野做遲到, 自己跑住等, 主要練番步幅.
    19:42"00-20:12"36 lane 6 X 10 30"36
    休息 5分鐘
    20:17"00-20:41"12 lane 6 X 10 24"12
    練習後感
    第一組練習, 感覺得一個字, 就係"亂"字, 跑速, 呼吸都唔協調wor, 越跑越急. 爆最後50m, 跑完之後, 就想
    第二組練習, 休息後比較好d, 放慢一d, 呼吸同步伐協調好多啦, 自己感覺都好似大步咗, 那自己感覺咋. 爆最後200m, 幾好wor, 奇怪點解第二組咁快既, 唔通又數錯圈
    跑跑下見到秋鴻ctse響隔離線, 一於跟佢學野先, 梗係唔係跟佢跑啦, 想我死咩, 響場邊偷師啫.
    獎賞 : BonBon + TarTar + 亮亮 + 亮亮朋友一齊食餃子, haha
    開心指數

升級   20.35%

該用戶從未簽到

下次約埋我喇·可以的話!

升級   100%

奮鬥

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-13 00:33 發表

你唔係星期三沖圈咩

不是哦!他們跑街!好似···但下星期都不怎麽有空呢·

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-13 00:13 發表
    今晚得我一個人跑, 約咗BonBon,佢好多野做遲到, 自己跑住等, 主要練番步幅.
    19:42"00-20:12"36 lane 6 X 10 30"36
    休息 5分鐘
    20:17"00-20:41"12 lane 6 X 10 24"12
    練習後感
    第一組練習, 感覺得一個字,  ...

tartar 好努力啊~~~ 加油~~~

升級   100%

奮鬥

0317SSP

今晚約咗BonBon + 亮亮
    今晚唔算多人, 唔洗好似星期四咁多人
    Lane 2 x 10 27"40 連休
    Lane 2 x 10 20"36
    練習後感
    最近跑完後大腿前後肌肉都有D酸軟, 唔知係唔係跑得唔正確呢 .
    開心指數

升級   100%

奮鬥

原帖由 kandis 於 2009-3-16 09:53 發表

tartar 好努力啊~~~ 加油~~~

我會ga la, 多謝支持, hehe

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2009-3-18 13:01 發表

tartar ctse....尋晚無去dab梅子嗎?hgjD115" />" />hj

cc, 無呀, 得我一個女子咋, 全男班呀, 妳幾時陪我尼個慢腳跑呀

升級   100%

奮鬥

0319荃西A餐

今晚同BonBon一齊食荃西A餐全程目標時間為90"
    19:41"40-20:24"13 荃西公園-深井7仔 6k  43"  
    休息約6分鐘
    20:30-21:15回程 45" 6k
    練習後感
    沿途同BonBon見到深藍天空, 稀疏的星空, 心情豁然開朗, 遠眺青馬大橋燈光閃爍倒影照耀寂靜的海面, 實在難以透徹形容此情此景, 跑汀九橋上, BonBon說了以下幾句說話, 另我很感動, 她說:盼望SSP各隊員會默默支持我們, 我們也會默默支持SSP各隊員, 雖然我們各自在不同的時間空間練習, 願我們繼續努力, 好touching.
    多謝BonBon一年多來陪伴我跑過的每一段路.
    到達7仔同BonBon一齊分享飲品.
    回程時被青馬大橋的夜景吸引我們便停下腳, 再次欣賞一下, 沿途我們彼此分享, 轉眼已跑回荃西.
    獎賞:餃子一碗, 好滿足啦." />" />" />" />
    Tarry
    " />" />" />" />

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2009-3-20 00:16 發表

好丫.....我想跑荃西丫~~" />" />" />" />....不過要遲d....." />" />" />" />

cc, 做mud咁夜都唔瞓呀, 唔好意思, 下次叫埋妳, 不過妳唔好介意尼個慢腳, 要妳就住跑wor" />" />

升級   100%

奮鬥

原帖由 cc 於 2009-3-20 00:14 發表

tartar好勤力丫~~點解你地兩個靜雞雞去嘎?" />" />其實呢段路我都好想跑....似乎同佢欠左少少緣份~~" />" />

cc, 唔係兩個靜雞雞去wor, 因為SSP最近星期三練習, 另外我又跑得唔好, 唔好意思要人就住我跑, 唯有自己練吓先啦, 無所謂啦, 我同BonBon未join SSP都係兩個跑之麻, 唔緊要啦, 最緊要目標一致麻, 跑得開心, 妳的回應, 我要加把勁, Yeah

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20.35%

該用戶從未簽到

系呢!今星期6會吾會夜晚去跑步啊?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-20 00:33 發表

cc, 唔係兩個靜雞雞去wor, 因為SSP最近星期三練習, 另外我又跑得唔好, 唔好意思要人就住我跑, 唯有自己練吓先啦, 無所謂啦, 我同BonBon未join SSP都係兩個跑之麻, 唔緊要啦, 最緊要目標一致麻, 跑得開心, 妳 ...

tartar . 一家人就吾好甘say 喇 . 有咩就吾就者.........
    跑得開心就得喇~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-20 00:07 發表
    19:41"40-20:24"13 荃西公園-深井7仔 6k  43"  
    休息約6分鐘
    練習後感
    沿途同BonBon見到深藍天空, 稀疏的星空, 心情豁然開朗, 遠眺青馬大 ...

Tartar, 我哋都好耐無一齊跑啦,
    我都想跑返次荃青......就下時間一齊跑返次啦~~~
    我星期一or二晚ok呀~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Tarry 於 2009-3-20 00:07 發表
    休息約6分鐘
    練習後感
    沿途同BonBon見到深藍天空, 稀疏的星空, 心情豁然開朗, 遠眺青馬大 ...

tartar:
    妳同bonbon都好勤力呀,雖然就唔到時間join SSP一齊跑,但係妳兩個都冇偷懶真係抵贊。
    聽迪迪講妳好似想跑屯門引水道wor.....我都未跑過想試下呀,係既搵日約埋一齊跑啦。

升級   100%

奮鬥

原帖由 快活人 於 2009-3-20 12:46 發表

tartar . 一家人就吾好甘say 喇 . 有咩就吾就者........." />" />
    跑得開心就得喇~~~" />" />

活活, 又講一家人, 我會哭架 , 係wor, 我哋一家人黎ga wor, hehe , 我要你哋就住我跑, haha, 咁先係一家人麻.