香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kenneth
打印 上一主題 下一主題

毅行者0764隊,0791隊及十卜組揮手約操山區(現招募後備及十卜)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-27 22:45 發表

Sorry...唔記得覆高寶兄添~~

日期 : 2009年7月4日
集合時間/地點 : 1445 西貢碼頭 or 1500 北潭涌巴士站
路線 : 麥徑1-2 (北潭涌巴士站至北潭凹)
距離 : 約25km
預計完成時間 : 4hr
操 ...

好想去,但過2日至CONFIRMED得嗎?因為唔知捱唔捱到 704.

628...歡樂跑
629...5k 測試
630...青公
701...跑山(虎峽谷)
702...鄧記沖圈
703...回氣
704...如果冇死到,你又肯受我玩既,希望來到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

集合時間/地點 : 1445 西貢碼頭 or 1500 北潭涌巴士站

操練方式 : 平路/落斜慢跑,上斜/上山行
    參加資格 : 自信毅行者能25hr 之內完成之跑友

只係柴娃娃約跑,唔打咁多terms 啦,大部份人都係今年第一課正式操山,唔會好快,不過上西灣山如果有太陽都好金架,大家要有心理準備,量力而為~~

人工智能報名處:

1. 花子阿DEE
    2. running-sue
    3. John
    4. 亮哥
    5. Patrick
    6.
    7.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-6-27 23:21 發表

果日有波踢跟唔到操啦,大家辛苦使.....加油呀~

呢課好hae,都未必o岩大圍兄,下次再一齊玩啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-6-27 23:27 發表

好想去,但過2日至CONFIRMED得嗎?因為唔知捱唔捱到 704.

628...歡樂跑
    629...5k 測試
    630...青公
    701...跑山(虎峽谷)
    702...鄧記沖圈
    703...回氣
    704...如果冇死到,你又肯受我玩既,希望來到

黎啦平兄,樂華日hae 下囉~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-6-28 00:35 發表
    參加資格 : 自信 ...

好有team spirit~~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

毅行者十卜添報名(人工智能)
    1.亞平
    2.曲奇
    3.法蘭
    4.比利
    5.皇上
    6. ee
    7. runrun
    8. Beefing

升級   100%

奮鬥

0791 隊員 已完成登記程序
    0791A running-sue
    0791B Patrick
    0791C Allanccl
    0791D John

升級   49.45%

該用戶從未簽到

只係柴娃娃約跑,唔打咁多terms 啦,大部份人都係今年第一課正式操山,唔會好快,不過上西灣山如果有太陽都好金架,大家要有心理準備,量力而為~~

人工智能報名處:

1. 花子阿DEE
    3. John
    4. 亮哥
    5. Patrick
    6. kopo1128
    7.

另外, 想問下如果早少少出發(e.g. 13:30或14:00), 唔知各位有無問題????? 有問題的話就維持原判.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-6-28 21:34 發表
    另外, 想問下如果早少少出發(e.g. 13:30或14:00), 唔知各位有無問題????? 有問題的話就維持原判.

1445 係就我自己同埋有人星期六收1300,我可以早走,唔知791 隊得唔得呢??

升級   100%

奮鬥

原帖由 花子阿DEE 於 2009-6-29 00:43 發表

1445 係就我自己同埋有人星期六收1300,我可以早走,唔知791 隊得唔得呢??

花子領隊, 請問早D既意思, 即係幾點集合同出發呢?  
    我要通知隊友及查詢他們的可行時間, 請賜覆

升級   100%

奮鬥

多謝咁多位自願擔任十卜添

毅行者十卜添報名(人工智能)
    請注意, 十卜添係十卜0562 長跑長友A隊 及 0791 長跑長友B隊 (因為兩隊目標時間相若)
    十卜添稍後會安排在唔同cp擔任十卜工作

1.亞平
    2.曲奇
    3.法蘭
    4.比利
    5.皇上
    6. ee
    7. runrun
    8. Beefing

9.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-6-24 12:37 發表
    7月18日 星期六 麥徑一段至三段 熱身認路
    8月09日 星期日 麥徑四段至六段 熱身認路
    8月22日 星期六 麥徑七段至十段 熱身認路
    8月28日 星期五晚 麥徑三段開始
    9月13日 星期日
    9月25日 星期五晚 麥徑三段開始
    ...

ken兄,

唔該晒你把2/8改到9/8. 不過小弟13/9又要出差, 所以來唔到, 不過唔使就我架LA. 我會搵日自隊番呢段路補數.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   49.45%

該用戶從未簽到

以前苗圃練習時都是自隊, 應該沒有大問題.

升級   0%

該用戶從未簽到

親愛的704主持人,
    請問是否負重跑?定係有地方寄存行李?

升級   0%

該用戶從未簽到

集合時間/地點 : 1400 西貢碼頭

人工智能報名處:

1. 花子阿DEE
    3. John
    4. 亮哥
    5. Patrick
    6. kopo1128
    7. Alex

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-7-2 10:49 發表
    親愛的704主持人,
    請問是否負重跑?定係有地方寄存行李?

可以存晌西貢鄧記,但行/跑山需要隨身既物品比較多,放得晌locker 既野唔多,同埋個人認為平時操山孭多少少有so,比賽時會舒服好多 (不過平兄唔係比賽)~~

升級   0%

該用戶從未簽到

集合時間/地點 : 1400 西貢碼頭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alex 於 2009-7-2 11:35 發表
    人工智能報名處:

1. 花子阿DEE
    3. John
    4. 亮哥
    5. Patrick
    6. kopo1128
    7. Alex

Alex 兄,集合時間改早左,趕唔趕得切呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-7-2 12:16 發表

可以存晌西貢鄧記,但行/跑山需要隨身既物品比較多,放得晌locker 既野唔多,同埋個人認為平時操山孭多少少有so,比賽時會舒服好多 (不過平兄唔係比賽)~~

咁我要去買個背"朗"啦,因為現有的一個大既沒有腰/胸帶,果細既又太細....