香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大力蘇
打印 上一主題 下一主題

2010.11.28 聯合國兒童基金會慈善跑 UNICEF Charity Run (名額已滿)

關閉 [複製鏈接]

升級   40.53%

該用戶從未簽到

3K親子已滿額

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   60%

該用戶從未簽到

三公里賽親子組名額現已爆滿!!

FROM UNICEF Charity RUN 2010 Facebook:

由於反應熱烈,三公里賽親子組名額現已爆滿!! 多謝各位支持!!而半馬拉松、十公里賽及三公里賽個人組則仍然接受報名,未報名的朋友
要快d報名啦!

The quota for 3km Fun Run (Family Group) is now full! Thanks for your support to our Charity RUN 2010.Entries for Half Marathon, 10km Run and 3km Fun Run (Individual Group) are still open, please catch up to enroll our Charity RUN if still haven’t ...joined yet!!

升級   60%

該用戶從未簽到

商台叱咤903的《叱咤叱叱咤》/ 雷霆881的《體育精神》 專訪節目

聯合國兒童基金會慈善跑大使 姚潔貞 及 紀嘉文 將分別於9月2及3日(星期四及五)在商台叱咤903的《叱咤叱叱咤》節目內接受專訪
,想知道更多長跑貼士,爭取最好成績的你,萬勿錯過收聽呀! 節目播出時間係16:00至18:00,敬請留意!!

另外,聯合國兒童基金會慈善跑大使 姚潔貞、紀嘉文及賴學恩 將分別於9月11及18日(星期六)在商台雷霆881的《體育精神》節目內接受專訪,
節目播出時間19:30至20:30,大家萬勿錯過呀!

升級   66.33%

該用戶從未簽到

多謝ching/ctse的資料!

想問一下, 報左名之後幾耐先會send e-mail話你知佢地處理緊你既報名?

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

升級   66.33%

該用戶從未簽到

有個account就得架?
    因為我先前報名俾錢出左問題, 個account $0, 之後補番錢.

升級   0%

該用戶從未簽到

我係人地贊助. 填左個人資料就.. 所以唔知點check個狀況

升級   53.67%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 econecon 於 2010-8-22 11:21 發表

跑到既一定, 放心. 係時間問題

謝師兄

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 econecon 於 2010-8-23 21:57 發表
    我唔多識練tempo. 我多數都係練長課.

我都只係練長課
    減肥為主
    怕練 tempo/intreval 會傷膝.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-9-6 15:18 發表

我都只係練長課
    減肥為主
    怕練 tempo/intreval 會傷膝.........

由於呢個應該十成九報到. 我仲諗緊係報 asics10k 定nb 15k

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 econecon 於 2010-9-6 15:44 發表

由於呢個應該十成九報到. 我仲諗緊係報 asics10k 定nb 15k

我會報 asics10k
    不過唔知爭唔爭到位..........

升級   41.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 街坊鄭 於 2010-7-8 09:50 發表 各位跑友,我見到報名表格上,最低籌款額是450元,不是380元,莫非加了價.需是籌款活動,但對不想打搞朋友d跑手來講,450元都好貴呀.

所以,對不起,我今年.....

升級   79.4%

該用戶從未簽到

我想問呢條路, 平日會唔會開放比公眾跑?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 daiichi 於 2010-9-12 16:52 發表

所以,對不起,我今年.....
    我都係玩埋今年.出年唔制喇,另一個問題,實在要太早起身去搭大會車,搭公共交通又趕唔到.

升級   86.6%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我都想玩下-.-想問下跑完成身汗有無地方比我地沖下身先走家一_一"其實我覺得呢...跑渣打全馬呢種咁大型既比賽....係終點係要有d地方比跑手沖下身囉-.-"我呢幾年跑完全馬-.-成身汗-.-
    又臭-.-同女朋友去街食飯都比人其視咁.....眼見睇著你...臭臭.....唉.....搞到成個銅羅彎變左臭汗味-.-""""呵呵只是個人意見以幾-.-"今年我叻左...用支大大水由頭淋到腳-.-"

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 tn2535055 於 2010-9-17 23:50 發表
    我都想玩下-.-想問下跑完成身汗有無地方比我地沖下身先走家一_一"其實我覺得呢...跑渣打全馬呢種咁大型既比賽....係終點係要有d地方比跑手沖下身囉-.-"我呢幾年跑完全馬-.-成身汗-.-
    又臭-.-同女朋友去街食飯都比人 ...

係呀= =~搵次所拎毛巾濕濕水抹下身先囉,冇計啦

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 tn2535055 於 2010-9-17 23:50 發表
    又臭-.-同女朋友去街食飯都比人 ...

跑完渣打~維園咪有得沖涼囉~我年年都係咁沖~~~~哇~師兄~你跑完全馬都仲咁好力去玩~真係勁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2010-9-23 10:50 發表

跑完渣打~維園咪有得沖涼囉~我年年都係咁沖~~~~哇~師兄~你跑完全馬都仲咁好力去玩~真係勁

維園有得沖? 係咪好似平時D運動場D更衣室咁?

升級   30%

該用戶從未簽到

報左半馬,之前無玩過UNICEF
    請問有邊D位會有大斜路??