香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners
打印 上一主題 下一主題

跟拿匙跑步日誌

升級   98.9%

該用戶從未簽到

15-12-2011

粉嶺泳池至北區醫院返百福田心球場5K/24'39"

http://www.endomondo.com/workouts/31292976

本月共跑76K

升級   69.25%

該用戶從未簽到

ccomeout師兄...你想攞我命咩...拉咁快...我未到呢個境界wor..
其實莫講話拉快d....跑快d都無可能啦....
不過我堅持慢功出細貨!

你就粗粗地...聽住..canon in D 好唔好...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-15 19:01 發表
粉嶺泳池至北區醫院返百福田心球場5K/24'39"

http://www.endomondo.com/workouts/31292976

師兄好野~~!!!!果然開始進化... 唔錯!唔錯!
小二都唔執輸...我今日進化...去左shopping~~

你明晚要食我粒「鳥吉糖」至好呀!否則我打扁你!

(我山長水遠運粒糖出來...仲要用高度保鮮密實盒封住...避免有細菌感染,以確保新鮮!!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿師兄!我已經執好「行李」,明天又去青公旅行啦~~!
我好開心呀!因為我剛剛又去左踩單車...今次係自己部戰車...
我既戰友終於康復啦...多謝坦克醫生!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 244# 的帖子

咁你要好好報答坦克醫生喇,為左令佢快d變做衝鋒車,妳就踩妳架戰車用時速20公里叫佢追,咁佢好快就會蛻變嫁啦

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-15 23:14 發表
咁你要好好報答坦克醫生喇,為左令佢快d變做衝鋒車,妳就踩妳架戰車用時速20公里叫佢追,咁佢好快就會蛻變嫁啦" />" />

呢個都係好提議...我可以訓練坦克師兄變成衝鋒車!只要佢可以快過我部戰車...就代表佢可以進化(升呢!)
一來我又可以練下單車速度...二來我又可以訓練埋師兄...一舉兩得! (我既責任真係好重大wor)
但乜青公可以踩單車咩?????~~   (不過我諗坦克師兄睬我都傻啦...小二踩單車 似送外賣lor)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

早晨根拿師兄!今日天氣凍左...記得穿件羽絨來跑步呀!OK?

(喊屎我啦...)我剛剛拉了一小段...粱祝....邊喊邊拉...太感動啦...(我唔拉啦...)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿師兄!今日多謝你的金莎...我一等到9:15pm已經食左落肚...yummy~~~
我初初以為你好cool,會黑起塊面...但原來你係勁講得笑lor...(你好風趣幽默)
我今日好叻女呀!可以跑到去機場展覽中心...keke...今次坦克兄一定要俾我「10個讚」!

我估你現在坐緊車車回家...路程遙遠....最後,好多謝你來青公陪我地柴娃娃呀~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 248# 的帖子

咁多讚,仲唔快d去買哈勤大雪糕食
係十點半己經開工喇,咁無記性ga妳

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-16 23:20 發表
咁多讚,仲唔快d去買哈勤大雪糕食" />" />
係十點半己經開工喇,咁無記性ga妳" />" />

因為講到食....我就忘記晒D野ga la..
咁根拿師兄食得飽飽嗎?今晚天氣凍左...工作時小心著涼!

ps:今日超市既「哈根大」無特價...我等下星期食放題時...一定狂食「朱古力雪糕」lor~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 250# 的帖子

今日ANNUAL DINNER去左假日食BUFFET,無咩特別好食,最好就係「哈根大」雪榚...我隊左4杯呀..

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 251# 的帖子

做乜唔打包兩抔俾小二小師妹呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-16 23:50 發表
    做乜唔打包兩抔俾小二小師妹呀

根拿兄!唔好講啦~~ (坦克師兄扣左我一個讚呀...)

佢話我咁都忘記左你要返工工....咁就扣左一分...激屎我啦!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-16 23:49 發表
    今日ANNUAL DINNER去左假日食BUFFET,無咩特別好食,最好就係「哈根大」雪榚...我隊左4杯呀..

小二現在的心情指數===>>

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-17 00:08 發表

根拿兄!唔好講啦~~ (坦克師兄扣左我一個讚呀...)

佢話我咁都忘記左你要返工工....咁就扣左一分...激屎我啦!   

妳今晚咁叻,我俾個讚妳啦,唔好咁燥

升級   13%

該用戶從未簽到

槍手兄真系厲害, 佩服! 我記得以前有一次我做完gym返工, 成晚對手震過貓王.  如果換成系我, 跑完青公再返工, 一定腦部缺氧成個癮君子.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-17 00:17 發表

妳今晚咁叻,我俾個讚妳啦,唔好咁燥

咁就差唔多啦...!!我條氣舒服晒...「掘泥」啦~~師兄!
    小二字典註釋:「掘泥」=good night

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-17 00:31 發表
    槍手兄真系厲害, 佩服! 我記得以前有一次我做完gym返工, 成晚對手震過貓王.  如果換成系我, 跑完青公再返工, 一定腦部缺氧成個癮君子.

現在係凌晨五點,我ge精神狀態係

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-17 05:02 發表

現在係凌晨五點,我ge精神狀態係

頂住呀!要唔要我「炳」你兩拳清醒下?? (我好樂意)

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-17 09:36 發表 頂住呀!要唔要我「炳」你兩拳清醒下?? (我好樂意)

我呢d係受軟唔受硬ge