香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009渣打全馬成績排行榜

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝速行兄及速行大大關心,應該都係D舊傷復發,今日會去睇下醫生。

升級   30%

該用戶從未簽到

3:28:42 - PB.

Leung Hing, congradulations, you run very fast.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 xo523 於 2009-2-9 11:42 發表
達標,422明年冲4小時哈哈哈

xo ching:
好嘢,明年再加油。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2009-2-9 11:49 發表

大圍兄,同我拍住叫雄哥,上次創興都有來。
原本我哋Keep 4:3X 1KM,
不過他未到汀九唔舒服上車了,
之後我捱過奥海城都無貨啦.

登錄/註冊後可看大圖

wayne兄:
尾段無貨賣都好正常之麻,你跑到既時間已經好快好快仲係PB。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-2-9 11:54 發表

wongc ctse... 我都明白果一刻係幾咁開心...
如果有人在終點等自己會更加開心... hgjD115" />" />hj

btw... 你家老爺有無去接你丫 ?

有呀有呀, 仲全部到齊.  人太多佢地埋唔到去, 呀細細就騎博馬同我影左幾相.

ee, 你唔好再等啦, 出年到你啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2009-2-9 12:10 發表

睇醫生係咪應該睇針灸個類?而唔係西醫丫?

CC: 我諗住睇骨科呀~

升級   93.4%

該用戶從未簽到

原來呢度已經咁熱鬧。
我成績係4:03:58, PB, 快左11分鐘。
辛苦指數:跑左一共七次全馬,呢次全馬係最冇痛苦一次,全程冇抽筋,冇痛楚,只係港島的天橋上上落,大腿肌肉抽緊,速度減慢。
呢次差些出左個大烏龍,出門時才記得冇帶晶片,找了十五分鐘才在沙發上找到。
教訓:真係要寫個清單,年紀大會唔記得。
仲有係乳頭磨損出血,血流滿衫。我每次都係塗潤膚膏, 今次失效,下次都係要用膠布穩陣。
今次著跑步舍跑衣出戰,所以大家可能唔見到我了。

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-2-9 12:11 發表

有呀有呀, 仲全部到齊.  人太多佢地埋唔到去, 呀細細就騎博馬同我影左幾相.

ee, 你唔好再等啦, 出年到你啦.

wonc ctse,下年仲挑唔挑戰全馬呀?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-2-9 11:51 發表

叮叮噹ctse, 好多謝你, 仲有沿途打氣的人.

其實幾年前第一次跑10K時, 完全無諗過我呢一生人中會跑到一個全馬, 沿途聽到好多人叫: 女子組加油!!  好感動呀!  返到終點, 一踏上張藍綠地壇D眼淚已經標出來, 死忍 ...

Wongc ctse,

其實昨天我吔不是只幫長跑網 d cjing  及ctse 加油、打氣。我地係幫参加全馬 所有參加者打氣,所以學叮叮噹話齋,我吔昨日大部人叫到失聲,喉嚨沙, 因為叫足3個鐘,重辛苦過跑半馬,講笑姐!

另外我知長跑網有 3 個 ctse 參加全馬,我哋只係見到 2 個,因為妳無著網衫,所以唔肯定妳有無經過,因為見過妳的 ching 及 ctse 認唔度妳是否有經過,妳可能見度我哋幫妳打氣,其實並非我吔認得妳,只係我哋係經過都同佢打氣,所以希望吓次都係著件網衫好d,方便大家相認。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-2-9 12:15 發表

WONGC今次咪玩全馬囉.

之前佢話淨係玩今年喳....

升級   93.4%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-2-8 17:16 發表

恭喜,貴網有冇網衣,下次可以比我們認認,到比賽時拍照。" />" />

呢個係好idea, 我見到好多中國跑步會有著自己跑衣的,咁肯定長跑網會全中國的跑步會都識。

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 batigoal 於 2009-2-9 12:13 發表

wonc ctse,下年仲挑唔挑戰全馬呀?

你地好衰架, 個個都問同一個問題.

當我跑到38K比呀CCC放甩左之後, 一個人孤身上路, 由38K至41K係最難捱, 我同自己講我下次一定唔跑啦.  

況且最大問題係時間, 跑全馬真係需要好多時間練.  學瘋瘋話齋, 我都有兩個債主, 睇下到時點先啦.

升級   93.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Harvey 於 2009-2-8 22:09 發表

Kopo 兄,  明年應該不會再跑全馬了。這幾個月的功力是不會浪費的,  仔仔有時返學遲出門口, 我要抱他追幼稚園的校車, 現在我跑步的速度和耐力正好大派用場

預祝Kopo 兄明年"馬到功成", 成績更上一層樓 ...

Harvey Ching, 其實唔跑全馬可專注半馬或10K,相對要用時間較少。記得個仔七至八歲就可以帶佢參加1公里比賽。你好後生,五十歲再跑全馬仲可以再pb。
我今年跑4:03,比舊年快左11分鐘。跟住我都想改跑10K,因為今年練interval很多,著實很喜歡快跑的速度感覺,跑到上氣不接下氣係另一種樂趣。

升級   0%

該用戶從未簽到

wongc tse

好強 ar

升級   100%

該用戶從未簽到

我去到駱克道都見到有幾個著住長跑網衣朋友好大聲咁打氣, 雖然大家都唔認識,
但個一刻真係好振奮, 好感動, 當自已好似嬴左咁

真係辛苦你地喇!

長跑網真係好多高手, 見到你地取得好成績真開心

有傷o既快d 醫好佢, 為未來賽事準備
要長跑長有呀!

升級   24.74%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

恭喜, 真係好勁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My time: 3:21