香港長跑網  - 長跑長友

樓主: sleung2002hk
打印 上一主題 下一主題

2009渣打全馬成績排行榜

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 00:18 發表

小妹同一大班半馬友係駱克道等全馬一個個返, 企左足足2:45pm, 比跑半馬的時間更長, 條腰勁酸軟. 不過, 辛苦係好值得, 見到你地同許多全馬戰士平安返終點, 好敬佩同感動!

真係非常揀動...唔知點多謝各位...

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟3:51:58 PB
同各位強師兄仲有好大距離,不過自己已經好滿意~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 onionufo 於 2009-2-8 21:46 發表
首次全馬,29公里牌度出事,兩隻腳傷曬,之後行左13.195公里返終點,5小時06分(自己隻表時間)

以你实力,若果不受傷,一定会Sub4的,下次再战!

升級   49.6%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2009-2-8 21:26 發表
報告報告!

小弟跑出歷年最差成績 (P.W.) 5:14:10

原因就是它...................

total 飲了10 包,飲了像"汽水搞肚"那樣,

一路跑一路這些氣頂住個胃,嘔也嘔不出!

慢子兄的 PW = 小弟的PB
今次第一次跑全馬,以小弟咁o既年紀和質素,能夠在限時內完成已經非常高興。
上汀九橋時見慢子兄迎面而來,已在回程,並且聽到他說胃抽筋。因為這個原因,小弟最後可以緊隨慢子兄過終點(應該遲慢子兄一至兩秒)。其實最初時我也飲了兩包,但發覺個胃唔多妥,所以沿途只敢喝清水。最後我們還各自取了一包作為留念。

升級   6.33%

該用戶從未簽到

原帖由 sleung2002hk 於 2009-2-8 14:23 發表
sub3
sleung2002hk 2"57"08 PB
sub4
张延秋(狮子)  3:08:33
tango             3:18:xx
waynekkw       3"27:57PB
slowrunner      3:39:20
batigoal          3"30"xx
-R-                  ...
個人成績:3:59:18

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂, 所有完成全馬既C兄/C姐, 你地真係好勁...好勁...以你為榮. Leung兄, 今年真係你既年, 一再成功達標喇.

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜 恭喜 完成全馬的c hing & c tse

恭喜 恭喜 Leung兄 sub 3

升級   25.8%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 00:18 發表

小妹同一大班半馬友係駱克道等全馬一個個返, 企左足足2:45pm, 比跑半馬的時間更長, 條腰勁酸軟. 不過, 辛苦係好值得, 見到你地同許多全馬戰士平安返終點, 好敬佩同感動!

辛苦各位ching ctse, 等左我地咁耐, 真係辛苦晒。
    令到臨尾1K係成條路跑得最開心的一段。
    梁兄你個sub 3真係好強, 祝繼續pb。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 allanccl 於 2009-2-9 00:14 發表

sue姐係咪年年都係報果種賽程先至有,我舊年跑半馬,今年跑全馬,可能無得比較喎?

我唸應該係, 因為唔同賽程, 冇得比較.  亮哥, 唔使驚有份喎, 下年你咪會有囉, 哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

恭喜哂 !
    所有完成全馬既C兄/C姐 大家都以你地為榮 !

成績不是最重要,能PB 當然開心,未能達標也有很多各自的原因,自己才清楚、明白,下年繼續努力吧!
    其實大家都付出了時間,金錢,努力及放棄很多東西去準備這次賽事,最重要是大家在這過程中能夠享受到------ 跑步的樂趣 ! 繼續努力!
    Never give up ! 長跑長有!長跑長友!

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜哂所有完成賽事全馬的ching / ctse...
    pb其次,能完成已經很了不起啦..
    希望你地繼續努力...
    長跑長有..

升級   35.4%

該用戶從未簽到

恭喜曬各跑手跑畢全程
    並取得好成績,恭喜恭喜

升級   9.47%

該用戶從未簽到

walk 22km

全程5'14"xx. 因傷冇練個半月, 能完成已好安慰

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-2-8 23:05 發表

話時話, 好似有張進步證書, 我上年都有一張

Sue,

我剛剛正在找妳個Blog 想恭喜妳有咁好既成績及分享妳的喜悅,才發現妳同我都係未有開Blog的

妳個實力我在馬鞍山38K 長課時,我睇得好清楚,同妳拍咗2k后 更了解妳個均速及控制能力,妳唔會容易受別人影响的跑手,有這個耐性,跑長距離係好重要的因素,當然妳不斷的努力、進步也很重要,妳有此成績是實至名歸,雖然今次無獎,但大家給妳祝福及分享妳的喜悅也是一個大獎!

其實我哋係駱克道打氣時,我第一眼見妳返來,我內心的喜悅,應該不比妳差,妳跑過咗後,我便大聲問人,邊個話佢跑唔到呢個時間,7 兄就答邊個邊個?跟著就左拎、右拎咁揾人場面好搞笑!

繼續努力!

升級   23.68%

該用戶從未簽到

今年第一次跑全馬...時間5:17
    完成一刻真有些感動都留淚...真有淚... (喜極而泣)
    第一次跑步到抽左好多次...跑五步抽一抽...行都痛
    覺得真係腳力太差....
    <準備得更差> 見到呢個網的師兄Blog..準備....完全慚愧
    .......下年一定會努力,有適當的訓練計劃

希望日後每年都能跑一次全馬

升級   58.95%

該用戶從未簽到

達標,422明年冲4小時哈哈哈

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-2-8 22:42 發表

wayne兄:
    時間已經好快啦,唔好意思,另想問問拍住你一齊跑既ching咩名,我好似唔係咁認得~

大圍兄,同我拍住叫雄哥,上次創興都有來。
    原本我哋Keep 4:3X 1KM,
    不過他未到汀九唔舒服上車了,
    之後我捱過奥海城都無貨啦.

登錄/註冊後可看大圖

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-2-9 00:08 發表

恭喜wongc超額完成第一個全馬. 妳好叻呀!
    今日為全馬打氣時, 見到唔少女性跑全馬, 好佩服她們的勇氣同堅毅精神,
    見到女全馬跑手經過都會加幾錢肉緊為妳地打氣.
    能夠完成全馬刻苦操練, 盡力去跑 ...

叮叮噹ctse, 好多謝你, 仲有沿途打氣的人.

其實幾年前第一次跑10K時, 完全無諗過我呢一生人中會跑到一個全馬, 沿途聽到好多人叫: 女子組加油!!  好感動呀!  返到終點, 一踏上張藍綠地壇D眼淚已經標出來, 死忍住然後笑住過終點, 之後再忍唔住.

所以各位ctse, 原來只要你努力nothing is impossible!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-2-9 11:51 發表

叮叮噹ctse, 好多謝你, 仲有沿途打氣的人.

其實幾年前第一次跑10K時, 完全無諗過我呢一生人中會跑到一個全馬, 沿途聽到好多人叫: 女子組加油!!  好感動呀!  返到終點, 一踏上張藍綠地壇D眼淚已經標出來, 死忍 ...

wongc ctse... 我都明白果一刻係幾咁開心...
    如果有人在終點等自己會更加開心...

btw... 你家老爺有無去接你丫 ?