香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

菲菲跑步日記

升級   55.65%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-1-15 14:04 發表
多謝活活同灰灰
灰灰我跑完半馬都會同跑全馬既ching & ctse打氣呀~~~到時一齊啦
活活我會响sogo前預備支lipstick俾你補補妝

Yeah~~
pm you my contact lu.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-1-15 14:04 發表
多謝活活同灰灰
灰灰我跑完半馬都會同跑全馬既ching & ctse打氣呀~~~到時一齊啦
活活我會响sogo前預備支lipstick俾你補補妝

菲菲~~~甘你一定要帶住副黑超比我當鏡用喇

升級   0%

該用戶從未簽到

..菲菲..好久我無入來坐下la~~
um.來緊比賽應該係發財跑wor.
不過話時話~佢仲未扣我數...我係唔係報唔到呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 快活人 於 2010-1-19 10:54 發表

菲菲~~~甘你一定要帶住副黑超比我當鏡用喇

活活, 黑超一定帶啦, 日落跑親我都帶架, 放心啦~~~
包你照得清你個烈焰紅唇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vhtober 於 2010-1-19 13:43 發表
..菲菲..好久我無入來坐下la~~
um.來緊比賽應該係發財跑wor.
不過話時話~佢仲未扣我數...我係唔係報唔到呢?

vv, 我都好耐無update blog囉, 你哋無入來坐都唔出奇既~~~
至於發財跑, 我都唔知過咗數未喎, 要問下經理人先
報唔到咪去第二度發下財囉~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2010-1-19 14:04 發表

vv, 我都好耐無update blog囉, 你哋無入來坐都唔出奇既~~~
至於發財跑, 我都唔知過咗數未喎, 要問下經理人先
報唔到咪去第二度發下財囉~~~

去邊到發財先 ....預埋我好wor ~~~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

祝菲菲師姐
           新年進步
                          身體健康
              長跑長有
                          八福臨門

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-2-13 15:44 發表
    祝菲菲師姐
           " />" />新年進步" />" />
                         " />" /> 身體健康" />" />
              " />" /> 長跑長有 " />" />
                          ...

X2,
    菲菲, 預祝妳輕鬆Pb跑番終點

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝jogging cat,
    多謝tartar,
    預祝你兩個都輕輕鬆鬆pb~~~
    之後一齊為全馬健兒打氣加油~~~
    努力

升級   20.75%

該用戶從未簽到

菲菲你咁耐無上來...呢度生草啦

周日加油~~在終點等我呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

28-Feb (Sun) 渣打馬拉松半馬

1        5'45"09        6        5'28"04        11        5'29"16        16        6'31"43        21        5'33"78
    2        5'24"94        7        5'48"62        12        5'40"32        17        6'02"96        21.1        00'29"61
    3        5'46"48        8        5'33"71        13        5'19"12        18        6'08"71               
    4        5'46"20        9        5'40"96        14        5'34"71        19        6'04"16               
    5        5'44"83        10        5'47"20        15        6'20"34        20        6'30"82       
    Total: 2:02'31
    一開跑的几k好熱同焗, 見時間己經比目標的pacing慢了, 個人覺得好熱, 到4k位己開經攞iso-tone 飲 (成程飲咗5包), 本來打算只在10k位同15k位補2次咋
    跑跑下見到龍龍幫我影相, 好開心,
    之後又有山比打氣, 西隊口又見到cc
    入咗西隧一段大落斜, 沖快咗, 西隧上斜後無晒力, 每k都照過6分鐘, 有啲要6几半
    最後去到駱克道多啲人打氣醒神啲, 沖埋last果1.1k.
    之後去做啦啦隊, 幫全馬人打氣, 見到佢哋跑完全馬好感動呀!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

今次天氣咁濕係會影響發揮
    我都係一西隧上斜就爆左...

anyway, 恭喜你pb~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 smchan2 於 2010-3-1 16:04 發表
    今次天氣咁濕係會影響發揮
    我都係一西隧上斜就爆左...

anyway, 恭喜你pb~~

多謝c弟.....
    恭喜你成績都唔錯喎 , 之前又老點我話跑6min/k既

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲, 好野~ 我都想出年跑入駱克道感動下呀..

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝gary同肥哥哥~~~
    yeah, 肥哥哥快啲好返, 下年一齊跑入駱克道

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

菲菲叻叻!
    不怕天氣濕熱,時間幾好喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2010-3-2 17:42 發表
    菲菲叻叻!
    不怕天氣濕熱,時間幾好喎!

多謝叮叮噹, 你又跑成點呀?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

完成都己經好叻, 好野!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2010-3-2 17:52 發表
    完成都己經好叻, 好野!

thank ginny, 遲啲要跟你學嘢先
    迎接新挑戰