香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 山比
打印 上一主題 下一主題

不止十公里•山比遊樂blog

升級   20.75%

該用戶從未簽到

咁都要買得心甘情願先開心ka ma...我未買過tight 褲,又點敢未著上身就買呢~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-25 00:59 發表

咁都要買得心甘情願先開心ka ma...我未買過tight 褲,又點敢未著上身就買呢~~~

有得換 gama~ 傻女~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-25 01:06 發表

有得換 gama~ 傻女~

即買即試即換??
    唔試啱真係冇信心買.

升級   20.75%

該用戶從未簽到

ee:我好少行街ka...買完返屋企試完唔arm 再拎去換...玩我咩

叮叮噹:英雄所見略同呢~

GARY:買唔到,都好過買左返屋企唔啱身...我實在太多失敗經驗...囧

升級   20.75%

該用戶從未簽到

25/4 逍遙跑

因為明日有比賽,所以今天參加短腳組~~雖然落住雨,但跑起來其實都唔係太辛苦,跟左一陣仲練埋神腿四式tim~~~全程唔知跑左幾多,連跑帶踢腿...55分鐘完成~~

在ee話我跑得懶,和活活的提點下,今日不時要用腦記住要提起大腿,跨大步d跑。感覺上係跑快左,就連上斜都好似扯到個人上去咁,唔駛拉牛上樹。但我跨步跑就好似超人打怪獸咁,每次只有數分鐘「力量」,隔一陣就會跑返壞姿勢出來....

今次包山嘉年華,有久休復出的車亞文。下次唔好發呆啦~~

今日里數:6公里

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-25 17:21 發表
    25/4 逍遙跑因為明日有比賽,所以今天參加短腳組~~雖然落住雨,但跑起來其實都唔係太辛苦,跟左一陣仲練埋神腿四式tim~~~全程唔知跑左幾多,連跑帶踢腿...55分鐘完成~~

在ee話我跑得懶,和活活的提點下,今日不時要用腦記住要提起大腿,跨大步d跑。感覺上係跑快左,就連上斜都好似扯到個人上去咁,唔駛拉牛上樹。但我跨步跑就好似超人打怪獸咁,每次只有數分鐘「力量」,隔一陣就會跑返壞姿勢出來....

你太快了吧!可能你用左全速!
    80% - 90% 呢個速度最好喇!
    要慢慢練哦!

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 小華是也! 於 2009-4-25 19:34 發表

你太快了吧!可能你用左全速!
    用80% - 90% 呢個速度最好喇!" />" />
    要慢慢練哦!" />" />

但今日好好多啦,跑全程都無腸痛,唔似得平時上斧山咁郁下就痛...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

唔記得件爆笑事tim

今日飲完茶,冒住大雨打傘行去地鐵站。正當和活活 bolo 談得非常開心時,突然有位小姐拍我膊頭:「小姐,你風褸頂帽裝左水呀!」

噢,小妹當時所著的啡色風褸,起碼裝左一杯茶咁多的水!仲要多謝bolo 幫我倒走d水...囧

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 囧山比 於 25-4-2009 17:13 發表
    ee:我好少行街ka...買完返屋企試完唔arm 再拎去換...玩我咩

叮叮噹:英雄所見略同呢~

GARY:買唔到,都好過買左返屋企唔啱身...我實在太多失敗經驗...囧
    下次買完可以去麥記或商場既洗手間試 gama.

升級   0%

開心

山比,聽日比賽小心路滑阿,千祈唔好受傷阿。祝你比賽順利同開心。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-4-25 21:24 發表
    山比,聽日比賽小心路滑阿,千祈唔好受傷阿。祝你比賽順利同開心。

多謝你的鼓勵呀~~我都好希望可以好好享受呢場比賽
    到底都係小妹第一次參加越野賽呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

山比,好好享受比賽,不過最緊要注意安全∼ 明天等你好消息∼ 

升級   0%

該用戶從未簽到

...

山比聽日加油啦 ~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

山比加油呀~
    注意山路濕滑~

升級   90%

該用戶從未簽到

山比呀聽日比賽路上小心, 快點休息呀~ 充足睡眠對身體都好緊要, 表現都好睇呢樣野呀!
    加油努力!

升級   0%

該用戶從未簽到

因為明日有比賽,所以今天參加短腳組~~雖然落住雨,但跑起來其實都唔係太辛苦,跟左一陣仲練埋神腿四式tim~~~全程唔知跑左幾多,連跑帶踢腿...55分鐘完成~~

在ee話我跑得懶,和活活的提點下,今日不時要用腦記住要 ...

今日明顯跑快左。 比心機練多D神腿.~~~
    山比明天比賽真是要小心呀。由其梯級青台多

升級   0%

該用戶從未簽到

山比師妹~預祝你今日比賽有好成績!今朝都幾大風,希望唔好落雨,你地可以順利完成賽事

下次參加特訓同各位吹水先得

升級   0%

開心

山比,今日跑成點阿?有冇落兩呢?凍唔凍阿?