香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 山比
打印 上一主題 下一主題

不止十公里•山比遊樂blog

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-21 14:12 發表
山比ctse, 跑步的確係好處多多, 身體同精神都可以越來越好" />" />
26/4個比賽儘力得架啦, 當你儘左自己既努力, 咩成績都好, 哩場比賽都會成為你一個好好既回憶

謝謝你呀~~~
下次篤波都一齊玩呀~~好好玩ka~~kekekke

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-21 14:21 發表

唔好咁懶喎

X2

我跑埋8k就收爐,準備下個賽季ka la~~加油呀~~~

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-21 15:55 發表

謝謝你呀~~~
下次篤波都一齊玩呀~~好好玩ka~~kekekke

我知道山比CTSE 係篤波高手
如果我黎玩, 肯定你地個個都好似奧蘇利雲個張相咁哩....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-21 16:05 發表

我知道山比CTSE 係篤波高手" />" />
如果我黎玩, 肯定你地個個都好似奧蘇利雲個張相咁哩...." />" />

個張相既意思係, "嘩, schnix ctse 篤波都咁勁, 一定唔夠打!"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-21 15:55 發表

X2

我跑埋8k就收爐,準備下個賽季ka la~~加油呀~~~

我都考慮緊跑埋呢個8k 收爐, 大家一齊努力啦!

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kcchu 於 2009-4-21 16:15 發表

個張相既意思係, "嘩, schnix ctse 篤波都咁勁, 一定唔夠打!" " />" />

可能係勁到你地都遮住個咀笑

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-4-21 16:05 發表

我知道山比CTSE 係篤波高手" />" />
如果我黎玩, 肯定你地個個都好似奧蘇利雲個張相咁哩...." />" />

kakaka,我打得好渣ka jar...玩下jar ma~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-21 16:21 發表

kakaka,我打得好渣ka jar...玩下jar ma~~

又係果d"我係慢腳",然後走去放火既言論......
真係搵鬼信你......

[剛剛睇完直播,丁俊輝驚險出線,勝10-8]

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2009-4-21 20:46 發表

又係果d"我係慢腳",然後走去放火既言論......
真係搵鬼信你......

[剛剛睇完直播,丁俊輝驚險出線,勝10-8]

你唔信,問下大圍 / 小華 / 馬王呀...童叟無欺呀

話時話,呢排跑多左,三日唔埋就要洗衫...否則乾唔切無得換....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-21 22:37 發表

你唔信,問下大圍 / 小華 / 馬王呀...童叟無欺呀

話時話,呢排跑多左,三日唔埋就要洗衫...否則乾唔切無得換....

今個星期要比賽就減下量當休息啦...

我D衫真係多到著唔晒... nike, 兩件渣打, 網衣

升級   20.75%

該用戶從未簽到

係呀,唔跑咁多啦...仲有周三同周六...都郁下個人lor

我得兩條短褲...聽聞太子東京做緊劈價,去望下先

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-22 00:10 發表

加油... 去 shopping relax 下

星期日都要加油... 但安全為上丫...

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-4-22 00:12 發表

加油... 去 shopping relax 下

星期日都要加油... 但安全為上丫...

yeah yeah~~~最鍾意shopping~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-22 00:10 發表

望完記得返黎報告呀

升級   20.75%

該用戶從未簽到

原帖由 火仔11 於 2009-4-22 12:05 發表

望完記得返黎報告呀

我應該星期五放工去呀~~
期待期待~~~

升級   20.75%

該用戶從未簽到

22/4 斧山特訓

想不到,隔了四十八小時,天氣可以由又熱又焗變得乾爽兼大風。

先來熱身任跑20分鐘
2'34 / 2'40 / 2'34 / 2'33 / 2'32 / 2'40 / 2'33 / 2'33 共八圈,無腸痛。

神腿四式(連節奏跳)
跳舞
跨步行
老虎跳

跟住是節奏跑。

才跑了兩個圈,腸又痛而被大隊拋甩。幾圈後發現只有我自已一個在跑。四周人又不多,很寧靜。

這陣子工作上有點孤單的感覺,好像沒有人可以一起並肩作戰,有點轉工 / 行的念頭。但突然想起舊上司的一番話:「既然做到,何不繼續做下去?」對,現在的我就是過去一點點經歷累積而成的,有時是和一班戰友並肩作戰,有時就要自已一個單打獨鬥,雖然舊戰友已各散東西,但我知道我不是一個人在跑的。

原本還好好的數著節奏,無端被這些胡思亂想充斥腦袋,就跑到終點了。

大約跑了六個圈。今日共跑了5.6公里。

升級   20.75%

該用戶從未簽到

特別shopping 報告

今日晚上,小妹懷著happy friday 的心情,去到太子始創中心對面的東x運動店,打算買心頭好。

小妹原想買及膝的tight 褲,好可惜,店內款式不多,加上不設試身,所以小妹的出血行動宣告失敗。

其他貨品,小妹已經無心情睇啦,所以未能為大家提供資料。

呢一節特別shopping報告完畢。

升級   20.35%

該用戶從未簽到

原帖由 囧山比 於 2009-4-24 22:05 發表
今日晚上,小妹懷著happy friday 的心情,去到太子始創中心對面的東x運動店,打算買心頭好。

小妹原想買及膝的tight 褲,好可惜,店內款式不多,加上不設試身,所以小妹的出血行動宣告失敗。

其他貨品,小妹已 ...

做吾到野喔~~~下次同一起去!等我帶你出血