香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lingling
打印 上一主題 下一主題

明年一定要參加全馬;.........

升級   0%

該用戶從未簽到

lingling ctse 似係被寵壞既大小姐~~

join 呢度既約跑啦,跑下跑下自然搵到自己既方向~~

升級   76.8%

該用戶從未簽到

星期六我地都會有一班人可能由天水圍出發跑去南山圍。 雖然沒有跟你們大隊預先報名,希望大家唔好介意。另外斧山都會有一班跑友在下午入南生圍跑步。 到時相信會幾熱鬧

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jsmleung02 於 2009-3-19 15:00 發表
星期六我地都會有一班人可能由天水圍出發跑去南山圍。 雖然沒有跟你們大隊預先報名,希望大家唔好介意。另外斧山都會有一班跑友在下午入南生圍跑步。 到時相信會幾熱鬥

我地, 你們, 斧山??? ching是否說星期六會有3班不同跑友去跑南生圍呢???

嘩!!! 很熱鬧呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   76.8%

該用戶從未簽到

屈兄,吹水會金毛會長好像說今晚到鄧記跟你們一起操圈。都唔知佢真定假,呢排佢老人家都係行圈居多   玲玲師姐,唔好意思借左妳個'博'吹水。 SORRY.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   76.8%

該用戶從未簽到

吹水係我地既專長 不過放心通常都係一路跑一路吹居多。唔會好阻你跑。只是慢DD....

升級   85.79%

該用戶從未簽到

lingling ctse,妳嘅情况同我都幾似.
前幾年開始跑步,但只限在gym嘅跑步機,同時會玩其它classes,甚少跑街及長課.
跑半馬絕冇問題,可以完到,之後.....
試過胆粗粗報全馬....30k時望住啲工作人員收里數牌 ....雖則仲未有人請我上車,
但係感覺......好差!
結果......上車食蕉,食朱古力lo.....
講真跑步真係冇short-cut ga!就算可以連續跳3堂健康舞班,都未必可以完成個全馬.
到依家仲未有信心去馬全馬

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-3-19 09:29 發表
lingling ctse 似係被寵壞既大小姐~~" />" />hiuijhkj

join 呢度既約跑啦,跑下跑下自然搵到自己既方向~~" />" />

花ching, 你又講的晏架, 在此, 我真是當自己是小師妹, 希望大家多多包涵

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2009-3-19 15:12 發表

他們是天水圍吹水會,斧山...唔知" />" />hj" />" /> 。不過真是很熱鬧。

我好想去, 不過, 今日有d家事發生, 我睇來要遲d先可以join下你d

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 jsmleung02 於 2009-3-19 17:48 發表
吹水係我地既專長 不過放心通常都係一路跑一路吹居多。唔會好阻你跑。只是慢DD....

一路跑一路吹水, 會唔會冇氣架, ................我就唔的了

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 apfel 於 2009-3-19 23:22 發表
前幾年開始跑步,但只限在gym嘅跑步機,同時會玩其它classes,甚少跑街及長課.
試過胆粗粗報全馬....30k時望住Ú ...

apfel ctse , 係架, 我當然好明白哩個情形, 所以我一直都冇join全馬, 同我一d都唔中意跑步機, 好鬼悶, 同一d實戰經驗都冇, 雖然是跑步機好方便, 但我如是去練跑, 我覺的是跑球場最好, 街都不是太好, 有時要就d燈位, 不夠盡輿, 總之, 我跑全馬, 就一定要做足準備...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lingling 於 2009-3-19 23:41 發表

一路跑一路吹水, 會唔會冇氣架, ................我就唔的了

haha~ 死火啦....
我俾 tko 逍遙團縱到我次次跑步都要講住野跑 wow~
寧可跑慢都唔可以唔講野~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 apfel 於 2009-3-19 23:22 發表
試過胆粗粗報全馬....30k時望住Ú ...

apfel ctse...我試過可以連玩 5 堂 gym...
但當我抱住呢份自信去同朋友行 30k 山果陣.. 就知道自己係完全唔掂.. (果陣 d 肌肉痛0左我成個星期)

跑步同埋做 gym 好唔同.. 做 gym 只係對跑步既一種幫助.. 做兩個鐘 gym 真係易過跑兩小時好多...
lingling ctse.. 加油丫...

p.s. apfel ctse... 明晚見丫... 我個 abs 由上星期 5 痛到今個星期三..聽日玩完又來過

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-19 23:58 發表

haha~ 死火啦....
我俾 tko 逍遙團縱到我次次跑步都要講住野跑 wow~" />" />
寧可跑慢都唔可以唔講野~

ee_tpk ctse 咁你一路跑一路講野, 埋當練長氣 , 又問多句, 咁你跑1 km晒唔晒成粒鍾呀, 講笑姐..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lingling 於 2009-3-23 23:02 發表

ee_tpk ctse 咁你一路跑一路講野, 埋當練長氣 , 又問多句, 咁你跑1 km晒唔晒成粒鍾呀, 講笑姐..........

你咁講即係咩意思 ?
我跑半馬都可以跑到開口講野... 但對腳已經累到舉唔起...想快都唔得

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-20 00:03 發表

apfel ctse...我試過可以連玩 5 堂 gym...
但當我抱住呢份自信去同朋友行 30k 山果陣.. 就知道自己係完全唔掂.. (果陣 d 肌肉痛0左我成個星期)

跑步同埋做 gym 好唔同.. 做 gym 只係對跑步既一種幫助.. 做兩個 ...

係, 你講的一d都冇錯, 我一定會加油, 不過, 依家都沒有起步, ................

升級   23.16%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-3-23 23:04 發表

你咁講即係咩意思 ?" />" />
我跑半馬都可以跑到開口講野... 但對腳已經累到舉唔起...想快都唔得 " />" />

哇,你好利害, 我講下笑姐, 你唔好黝啦,我估應是你個口累過你只腳.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lingling 於 2009-3-23 23:04 發表

係, 你講的一d都冇錯, 我一定會加油, 不過, 依家都沒有起步, ................

唔緊要啦..我最快都要 5 月才開始跑得長...
我而家兩小時 gym 都做唔到...

今時唔同往日啦...