香港長跑網  - 長跑長友

樓主: WAY_LEUNG
打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Blurmax,
    你又講笑啦~
    我仲係跑步新手,
    還有很多事情要向各ching/ ctse好好學習

Way Ctse,

No kidding gar!  Your hard working + multi-training really make U becoming my idol !

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

努力,加油~

升級   29%

開心
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-26 13:54 發表
    2009年07月26日 (日)  約跑城門引水道   温度: 29

由和宜和道運動場jog上城門門牌, 再行200m到引水道口,
    去程天陰陰總算跑得舒服, 尾程開始有太陽, 整個人都熱熔了, 尤其是臨尾1500m,
    真係希望快d快d ...

Way ctse,
    加油呀!! 堅持就係勝利!!
    咁既天氣練習,記得飲多D水呀!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tomde 於 2009-7-26 20:49 發表

Way ctse,
    加油呀!! 堅持就係勝利!!
    咁既天氣練習,記得飲多D水呀!!

Thank you~
    大家加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

努力,加油~

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月27日     (一)    泰拳

今晚真係好累呀~ 但仍迫自己返學, 先練習番出拳動作,  之後繼續踢靶~

再教咗向前 & get back步法, 加多個快跳前後
    玩體能時真係超開心呀~
    仲win咗幾個ching & ctse, 咁就1hr啦~

sit up出拳: 20下 x 3組
    掌上握: 20下
    仰臥起坐: 20下
    踎低向上跳: 20下 x 2組

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月30日  (三)   跑track     温度: 30

今晩目標係20個340m, 天氣又熱又焗, 好彩跑完十個後好大雨, 好enjoy d雨打落塊面, 不斷抺走眼邊雨水的感覺, 真係好爽~

1. 05個340m: 10'11.7
    2. 05個340m: 10'21.0
    3: 06個340m: 12'17.2
    4: 05個340m: 10'14.9

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋瘋 於 2009-7-30 09:26 發表
    又打拳又跑步, 小公主好野呀, 加油!

Thank you, 瘋瘋讚賞

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

又打拳又跑步, 小公主好野呀, 加油!

X 2 - plus cycling and swimming later

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   78.75%

該用戶從未簽到

回復 267# 的帖子

good job....keep on!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

太勁啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-7-30 10:08 發表

X 2 - plus cycling and swimming later

嘩~ 嘩~嘩~
    blurmax, 你估我係"鐵人" 還是 "超人"呀~
    現在24hr都唔夠我用啦~
    再玩咁多嘢, 除非一日有48hr啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2009-7-30 10:15 發表
    good job....keep on!!!

Thank you Stanley ching

我會繼續keep on,

多謝支持~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 肥哥哥KC 於 2009-7-30 10:16 發表
    太勁啦...

勁~ 呢個字對我來說還有一段慢長的路才到逹

kcchu, 你呢排都進步唔少啦~ 尤其是體能方面

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月30日    (四)      約跑      天氣: 微雨

今晚, 好高興與幾位ching初次見面, 又可以一起跑青公路線, 全程都用均速,去程不太辛苦, 能跟住kin kin步速跑, 回程就真係差咗d, 去到麗城仲被迪迪仔 & foobar 過咗頭, 為了可繼續完成此條線, 我沒有去追, 照番自己速度跑

網友約跑--夜跑荃灣之深井篇30/7
    路程 : 荃灣西 -> 深井 -> 荃灣西  約13K
    去程: 41'48"75
    回程: 37'59"25

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-31 09:46 發表
    2009年07月30日    (四)      約跑      天氣: 微雨

今晚, 好高興與幾位ching初次見面, 又可以一起跑青公路線, 全程都用均速,去程不太辛苦, 能跟住kin kin步速跑, 回程就真係差?d, 去到麗城仲被迪迪仔 & f ...

加油

升級   0%

該用戶從未簽到

wadee,
    多謝您呀~

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 2009-7-31 09:46 發表

今晚, 好高興與幾位ching初次見面, 又可以一起跑青公路線, 全程都用均速,去程不太辛苦, 能跟住kin kin步速跑, 回程就真係差咗d, 去到麗城仲被迪迪仔 & f ...

Good run!  加油!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 佐治男孩 於 2009-8-1 02:16 發表

Good run!  加油!

Thank you,
    佐治男孩,
    多謝你們的支持