香港長跑網  - 長跑長友

樓主: WAY_LEUNG
打印 上一主題 下一主題

Way~跑之身心靈日誌

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Bionic Woman ah!

http://www.imdb.com/title/tt0880557/

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

小公主

好犀利ar

不過記得休息下

2010半馬 add oil ar

go go let's go

"沒有跑不完的賽道 !"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龜速行 於 2009-7-22 19:00 發表

不過記得休息下
    2010半馬 add oil ar
    go go let's go
    "沒有跑不完的賽道 !"

速兄,
    Thank you,
    我會注意休息的,

你都要加油呀~
    大家一起努加呀~

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月22日    (三)    跑Track  温度: 30

今晚一個人走到運動場, 眼看太多人在場上走動, 唯有hea跑~
    正當我跑到第十四個圈, 有位兢步ching從後以上, 真係好快, 我不斷去追, 真係感覺到他們不斷加速, 也使我的鬥心再次燃燒, 大家簡直叮噹馬頭, 但去多二圈後, 諗深一層今晚原意係hea跑 , 之後就再沒有跟上lu~

跑Track: 400m x 20圈  46'34
    體能: 少量
    上落樓梯8層
    三頭肌:  20下 x 2組
    sit up:  20下 x 3組
    掌上握:  10下

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 WAY_LEUNG 於 23-7-2009 10:30 發表
    2009年07月22日    (三)    跑Track  温度: 30
    今晚一個人走到運動場, 眼看太多人在場上走動, 唯有hea跑~
    正當我跑到第十四個圈, 有位兢步ching從後以上, 真係好快, 我不斷去追, 真係感覺到他們不斷加速,  ...

Way Way 越黎越勁啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-7-25 04:30 發表

Way Way 越黎越勁啦!

CU83, 多謝您
    回港後就馬上來我個blog支持 & 鼓勵
    夠晒朋友呀~ Thank you~~

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月24日 (五)   約跑      

由馬場經藍塘道跑到寶雲道, 上斜時無再停就jog上去, 除了過馬路之外, 落斜又無上次咁快, 今次比上星期雖然慢咗8分幾, 但辛苦程度明顯減弱

約跑~馬場跑到寶雲道折返, 總共來回10K,  時間: 1:10'14"

升級   100%

該用戶從未簽到

Way Way 你體能已有成效,上藍塘道也不用停步回氣.現時我要陪大大做運動,多跑了運動場,連自已收工後在沙田跑回馬鞍山,都是平路為主.816要搭你順風車先得蘿.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 鄭國柱 於 2009-7-25 09:45 發表
    Way Way 你體能已有成效,上藍塘道也不用停步回氣.現時我要陪大大做運動,多跑了運動場,連自已收工後在沙田跑回馬鞍山,都是平路為主.816要搭你順風車先得蘿.

鄭sir,
    我自己知自己事, 我d體能真係麻麻,
    我還要好好檢討吓我的弱項
    8.16大家都努力la~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2009-7-25 09:48 發表
    有進步喎....上斜不用停!
    繼續努力。wayway

,
    但係一次上斜沒有停是沒有用的,
    可能是我好彩, 或者唔夠斜

如果次次不用停才有用啊~
    我會繼續努力, 俾d心機係呢一方面的~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

2009年07月26日 (日)  約跑城門引水道   温度: 29

由和宜和道運動場jog上城門門牌, 再行200m到引水道口,
    去程天陰陰總算跑得舒服, 尾程開始有太陽, 整個人都熱熔了, 尤其是臨尾1500m,
    真係希望快d快d跑完, 眼見last 100m真係死衝爛衝等收工

途中一些途人為我們不斷大叫加油,努力。
    亦因為節奏跑關係,齊整既腳聲引來途人說句:乜好似操兵咁呀? (copy to 提督)

路線:荃灣城門水塘引水道 來回約 10 K  
    頭程:29'10"32 
    尾程:29'05"81

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Way Ctse,

Well done - U're much stronger than me now!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

Way Way 好勁呀,
    努力跑步,努力休息,努力進食!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2009-7-26 18:37 發表
    Way Way 好勁呀,
    努力跑步,努力休息,努力進食!

大家都要努力跑步~ 努力休息~ 努力進食~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2009-7-26 16:00 發表
    Way Ctse,

Well done - U're much stronger than me now!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

Blurmax,
    你又講笑啦~
    我仲係跑步新手,
    還有很多事情要向各ching/ ctse好好學習

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2009-7-26 14:25 發表
    wayway..奸爸爹!

gary,

大家都要努力~