香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2009-8-4 19:43 發表
Loudspeaker Hing,

明白,這次是感受三鐵賽的最好機會,我都想幫我個仔(9歲)報名,不過太座担心踩车危险。

另外,我係話条泳衭穿係裹面,踩完就地除左条單車衭,剩番条泳 ...

買件 鐵人褲便可以 0 拉,它有小小襯墊在褲底,踩車時沒有哪麼痛, 又可以遊水 + 踩單車 + 跑步都得,
(牌子有好多, Orca, 2XU (causeway bay 有得買) , (zoots, pearl izumi, 可能要網定購),
或者 TYR 可以去 kowloon bay, 買,又可以直穿著泳褲去比賽。

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 20:42 發表

買件 鐵人褲便可以 0 拉,它有小小襯墊在褲底,踩車時沒有哪麼痛, 又可以遊水 + 踩單車 + 跑步都得,
(牌子有好多, Orca, 2XU (causeway bay 有得買) , (zoots, pearl izumi, 可能要網定購),
或者 TYR 可 ...

請問where @ kowloon bay??????????

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 靜水 於 2009-8-4 19:43 發表
Loudspeaker Hing,

明白,這次是感受三鐵賽的最好機會,我都想幫我個仔(9歲)報名,不過太座担心踩车危险。

另外,我係話条泳衭穿係裹面,踩完就地除左条單車衭,剩番条泳 ...

無論踩車定跑步, 記得都要著番見面衫

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-4 20:42 發表

或者 TYR 可 ...

或者買我地毅騰件戰衣都得

升級   65.79%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

我想問大會係咪有得租車呢?  請問會是什麼類型呢?

thanks.

今次三鐵的比賽路程不長
    很有興趣試下

升級   66.67%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 ginnywong 於 2009-8-5 13:15 發表

或者買我地

好型呀
    are you sure???  i m not a member of 毅騰

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 frankie28 於 6/8/2009 21:59 發表
    我想問大會係咪有得租車呢?  請問會是什麼類型呢?

thanks.

今次三鐵的比賽路程不長
    很有興趣試下

聯絡中,稍後出post!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2009-8-6 22:53 發表
    [quote]原帖由 ginnywong 於 2009-8-5 13:15 發表

登錄/註冊後可看大圖

或者買我地

好型呀
    are you sure???  i m not a member of 毅騰

係呀,我地接受非會員訂購, 不過非會員價就貴少少咁law, 有興趣的話,可以去我地個web site 睇下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-1 14:49 發表

好呀,慢慢練習,一定可以遊到好似蛙式一樣快。
    到時還省力又快的。

Loud 兄,尋日買左舊骨頭,今日練手感覺良好~~
    但係一唔用就...仍需努力...
    下星期三睇下過唔過到黎北區練跑,仲有好多好多野要請教...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-7 08:06 發表

係呀,我地接受非會員訂購, 不過非會員價就貴少少咁law, 有興趣的話,可以去我地個web site 睇下

好令呀~~
    不過咁少玩唔捨得...
    而且驚影衰師姐個會~~

升級   0%

該用戶從未簽到

為方便統計,人工智能系統立即啓動,請先複制->回覆->貼上->加上閣下網名,多謝合作!

1. Kin (短途+無單車)
    2. loudspeaker
    3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    6. leefs (接力)跑步或單車
    7. Kopo1128 (A 線)
    8. franklcf
    9. 瘋瘋 - 人一世物一世, 點都要玩下, 各位救生員, 游水項目時睇實d小弟唔該!
    10. key
    11. 大圍新跑手 (會玩B線, 但係怕游唔到200m, 要操上水先得)
    12. 花DEE A線
    13. 馬王 (盡快去操水!)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-7 08:06 發表

好吸引.....

升級   66.67%

該用戶從未簽到

3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    8. franklcf
    9. 瘋瘋 - 人一世物一世, 點都要玩下, 各位救生員, 游水項目時睇實d小弟唔該!
    10. key
    11. 大圍新跑手 (會玩B線, 但係怕游唔到200m, 要操上水先得)
    12. 花DEE A線
    14. NEWFOOT

升級   64.74%

該用戶從未簽到

3. BMC
    4. 孱鐵
    5. cfchan
    8. franklcf
    10. key
    12. 花DEE A線
    14. NEWFOOT
    15. bunny (B線,第1次玩自己玩晒成組3鐵,無RoadBike)

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-8-7 10:33 發表

好令呀~~
    不過咁少玩唔捨得...
    而且驚影衰師姐個會~~

千其唔好咁講, 重要的唔係玩得叻唔叻, 而係勇於接受挑戰的精神, 同緊決完成比賽的意志

所以每一個運動員都係英雄

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-7 16:55 發表

好吸引.....

多謝欣賞, 唔知呢個可唔可以算係少少的毒呢?

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-8 00:27 發表

老實講句,真係幾毒架!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 114# 的帖子

15. bunny (B線,第1次玩自己玩晒成組3鐵,無RoadBike)

C hing,而家安排緊,希望攪掂而幫到你。

升級   64.74%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 2009-8-8 10:08 發表

C hing,而家安排緊,希望攪掂而幫到你。

好呀,謝謝。
    無單車既朋友,有沒有興趣一同去租車練習下先呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 2009-8-8 00:27 發表

我買左架車後無晒錢,幾毒都毒唔到我