香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Alfred
打印 上一主題 下一主題

超越挑戰三項鐵人賽 (本網為賽事支持機構, 歡迎大家熱烈報名, 另誠邀拍攝義工)

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

該用戶從未簽到

1. Kin (短途+無單車)
2. loudspeaker
3. BMC
4. 孱鐵
5. cfchan
6. leefs (接力)跑步或單車
7. Kopo1128 (A 線)
8. franklcf
9. 瘋瘋 - 人一世物一世, 點都要玩下, 各位救生員, 游水項目時睇實d小弟唔該!
10. key
11. 大圍新跑手 (會玩B線, 但係怕游唔到200m, 要操上水先得)
12. 花DEE A線
13. 馬王 (盡快去操水!)
14. NEWFOOT
15. bunny (B線,第1次玩自己玩晒成組3鐵,無RoadBike)
16. rockiec (乜都無、頭盔用住阿仔個嗰頂住先)

上次水陸兩項已食咗一次報名費, 好肉痛...
呢排又好多風, 所以會月尾先報名

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

收到 Above Challenge EMAIL回覆
    但看起來好像是垃圾郵件

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2009-8-12 12:30 發表

弊!! 我唔知有無當垃圾掉左~~

唔怕 , 封 email 只係話你聽 confirmed 左你既報名,
    詳情要 9 月 14 再 email 俾你 , 唔係太重要 , 放心好了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-12 13:11 發表

唔怕 , 封 email 只係話你聽 confirmed 左你既報名,
    詳情要 9 月 14 再 email 俾你 , 唔係太重要 , 放心好了

我琴日先至寄出...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

我的Email 如下:

Congratulations! We are pleased to inform you that your application for the Above Challenge Triathlon Race has been successful.

Application Number:        ACTR1009
    Race Category    :                B

Your race number will be posted on the Above Challenge Triathlon Race website (www.above-challenge.hk) on Monday, 14 September 2009.

Should you have any queries, please feel free to contact me by email at [email protected], fax at 2117 0023 or phone at 2117 1011.  Please quote your application number when making enquiries.  Thank you!

Yours sincerely,

May Chan
    Above Challenge Triathlon Race
    www.above-challenge.hk

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-12 13:11 發表

應該真係delete左...咁都無咁驚,thx Loud 兄~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-12 13:23 發表

我琴日先至寄出...

典解唔做埋會員 ? 有 discount 架 , 用 online registration 方便好多
    一年参加 3 次 , 己经响處

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-8-12 13:40 發表

典解唔做埋會員 ? 有 discount 架 , 用 online registration 方便好多
    一年参加 3 次 , 己经响處

今次唔係鐵人會搞,都有discount?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-8-12 13:45 發表

今次唔係鐵人會搞,都有discount?

sorry, 5 會左 , 以為你講 ITU disneyland

升級   4.67%

該用戶從未簽到

哈哈, 垃圾郵件~~
    我今日係生果日報出左個廣告呀.

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-8-12 13:55 發表
    哈哈, 垃圾郵件~~
    我今日係生果日報出左個廣告呀.

史波

典解8月2日 三鐵賽kam少相架?

升級   4.67%

該用戶從未簽到

回復 134# 的帖子

Sorry,

最近好忙.....
    忙住出書同做event. 個sportsoho網又加左個討論區.
    layout 都未執, 就黎俾老闆追到瘦 (可以唔駛跑步都瘦 )
    星期四會有, 因為要tag相.

史波

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 史波 於 2009-8-12 16:23 發表
    Sorry,

最近好忙.....
    忙住出書同做event. 個sportsoho網又加左個討論區.
    layout 都未執, 就黎俾老闆追到瘦 (可以唔駛跑步都瘦 )
    星期四會有, 因為要tag相.

史波

Thx a lot 史波哥

升級   4.67%

該用戶從未簽到

生果日報廣告

登錄/註冊後可看大圖
    有長跑網 logo

原帖由 史波 於 2009-8-12 13:55 發表 哈哈, 垃圾郵件~~我今日係生果日報出左個廣告呀.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都未報wor..............凡

升級   0%

該用戶從未簽到

已過數,效率好快