香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-20 15:34 發表

咪玩我啦..我呢個新手只係用過兩三對鞋...一陣俾真係 鞋王既笑我

Ching真係好謙呀 你開過個post講你d鞋架嘛 你唔買靚衫靚褲就係要做跑鞋王呀嘛

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-20 16:51 發表

Ching真係好謙呀 你開過個post講你d鞋架嘛 你唔買靚衫靚褲就係要做跑鞋王呀嘛

個一個post係我唔識買乜鞋...希望有人賜教

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-20 17:47 發表

個一個post係我唔識買乜鞋...希望有人賜教

但係就係呢個post證明左Ching係跑鞋王子呀嘛

升級   50%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-20 10:02 發表

二三百個對當然唔係 Creation

ohhh i see,
    It scared me!

升級   36.65%

無聊

原帖由 somethinglikeme 於 2009-8-21 02:49 發表

ohhh i see,
    It scared me!

如果二三百...我可能都已經買多對平日操練,因為合我呢d肥佬用

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-21 10:03 發表

如果二三百...我可能都已經買多對平日操練,因為合我呢d肥佬用

你都好多對啦, 着爛晒先啦

果間西環出口店原來短袖/背心/跑褲全部都係39元

不過好似唔多見tight褲.. 或者我都唔知咩樣, 又有分咩3/4, short tight. long tight.. 唔識分

升級   36.65%

無聊

原帖由 econecon 於 2009-8-21 18:14 發表

不過好似唔多見tight褲.. 或者我都唔知咩樣, 又有分咩3/4, short tight. long tight.. 唔識分

D  衫次次跑完都係又臭又濕...事旦得啦...我見用料合心水就算
    褲...我至緊要...無野磨損就ok...哈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-21 18:39 發表

D  衫次次跑完都係又臭又濕...事旦得啦...我見用料合心水就算

褲我有少少兩邊大脾磨損.. 唉

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-8-21 18:14 發表

不知我去那間是否同你去那間一樣?是否近上環電車總站附近?

我都不是好覺有 tight 賣,反而有 pad 的單車褲就很多!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gogorunner 於 2009-8-27 21:43 發表

不知我去那間是否同你去那間一樣?是否近上環電車總站附近?

我都不是好覺有 tight 賣,反而有 pad 的單車褲就很多!

肯定係同一間啦 叫麗xx 對住個電車站架嘛. 過馬路就係西寶城呀嘛

得果間姐

話時話今日去左花園街同太子道西附近交界去睇d出口店啦. 點知得一間有快乾衫(有jack wxxx, 美記,雞仔,間野冇舖名) 一間就得幾件(有rbk, umbro少少)真係唔覺得果頭好多呢d野睇 係咪我唔識路呢.. ?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-21 18:39 發表

話時話今日去左花園街同太子道西附近交界去睇d出口店啦. 點知得一間有快乾衫(有jack wxxx, 美記,雞仔,間野冇舖名) 一間就得幾件(有rbk, umbro少少)真係唔覺得果頭好多呢d野睇 係咪我唔識路呢.. ?

想向Ching賜教, 果頭有幾多間.. 我其實算係見到一間架咋 

另外塔車經過深水埗見到好似果頭有好多間時裝出口店, 立下眼都有快乾衫既出口店 不過係架車度好難睇到

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 econecon 於 2009-8-27 22:02 發表

...

我去官塘 outlet 買左兩條褲
    一條係 m記 $139
    一係係 n記 阿仙奴波褲 都係 $139  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-28 09:58 發表

我去官塘 outlet 買左兩條褲
    一條係 m記 $139
    一係係 n記 阿仙奴波褲 都係 $139  

觀塘邊間outlet買M記 139褲? mid tight? or split ?

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-28 15:05 發表

觀塘邊間outlet買M記 139褲? mid tight? or split ?

2008 呀
    普通短褲仔咋
    不過好輕好舒服..........

升級   36.65%

無聊

$139.... 我都係比較喜歡灣仔/上環條七十蚊既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-8-28 15:34 發表

2008 呀
    普通短褲仔咋
    不過好輕好舒服..........

08有冇得試野架? 同埋有咩折? 去過一次好似唔多平. 有冇tight賣?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-28 17:04 發表

灣仔/上環咩七十元???? 

灣仔出口店麗x行去過, 唔多覺有tight?好似放係女裝果邊??? 有冇得試? 同埋咩價位?

上環我諗Ching係講西寶城對面�對住電車站果間, 唔覺有tight褲

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2009-8-28 17:04 發表

我著20元短褲, 不過我嫌佢唔夠短(個內膽唔係”底褲”,係d網)
    不過咁既價錢係快乾布仲想點

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 econecon 於 2009-8-29 03:11 發表
    我著20元短褲, 不過我嫌佢唔夠短(個內膽唔係”底褲”,係d網)
    不過咁既價錢係快乾布仲想點

我都想買d幾十蚊條既
    沙田, 老尖, 荃灣, 官塘 邊度有短跑褲賣呢?
    我大脾好粗
    著 tight 會唔會著唔落呢??