香港長跑網  - 長跑長友

樓主: econecon
打印 上一主題 下一主題

觀塘有咩outlet?

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-9-3 19:02 發表

今日著住件螢光 Jack Wxxxxx 跑衫
加一件超短既 Jack Wxxxxx 跑褲
好輕好爽好正 (又賣廣告?)
性價比好高!!!  

Jack Wxxxxx是哪裏的牌子呢?

升級   20.65%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-9 23:43 發表

adizero好似係racing鞋

唔岩我呢種窮人

adizero有多種款式,好像有一種叫PR,超輕.不過,聽説adizero很快就玩完.

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 佐治男孩 於 2009-9-11 04:07 發表

Jack Wxxxxx是哪裏的牌子呢?

你講邊個國家定邊間公司?
    國家就唔知
    因為冇寫 made in 邊度
    公司... 我只係去太子果間出口店買架......  

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 pakcb 於 2009-9-9 17:48 發表
    今日無聊...行下間 2008
    原來佢都入左..三間..D鞋黎賣

見到有對 adizero cs 黃黑色 好靚
    好似係$299....(見出面出平有賣過$250)

最衰呢D鞋唔o岩我勁肥佬用

唔知有冇 creation 10 賣呢?
    上果排去過
    因為佢冇寫 model 名
    我分唔到美記既鞋................  

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2009-9-11 00:15 發表

大約咩價位?

三間Adidas Supernova Glide賣$緊450(無我碼 )
    如果買滿任何3樣嘢有8折
    如果Adidas Supernova Glide 8折後$360好底(原價$8xx)

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2009-9-11 10:23 發表

上果排去過

creation 10好易認
    鞋跟有2個大洞

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 齋老味 於 2009-9-11 10:23 發表
    上果排去過

鞋身有寫的...creation 10 好易認...後面係 大8 踭
    前面都有避震個d...你睇我大頭相就見

http://www.run100.jp/gear/special/creation10/index.html

2008 無乜新款野的...出去第二道買好過

升級   18.42%

該用戶從未簽到

買左Adidas Supernova Sequence

升級   68.8%

該用戶從未簽到

觀塘outlet之我見
    1. Like 專買次(退)貨及特大碼鞋,間中有釘鞋
    2.三間就波衫多,跑步用品欠奉
    3. 2008貨品款式比較舊,樣比較殘,NB野叫多同幾舊款,有D特別野,如NB棒球釘鞋
    配件普遍高於市價,而NB背心係差得很 ,唔透氣,冇彈性
    唔少野同市價差不多
    總結,鞋就唔好去OUTLET買,除非對鞋款係剛轉款,鞋擺得太長時間D膠水會

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2009-9-11 15:21 發表
    觀塘outlet之我見
    1. Like 專買次(退)貨及特大碼鞋,間中有釘鞋
    2.三間就波衫多,跑步用品欠奉
    3. 2008貨品款式比較舊,樣比較殘,NB野叫多同幾舊款,有D特別野,如NB棒球釘鞋
    配件普遍高於市價,而NB背心係 ...

想問跑衫係邊個牌子好? 美記? tick? 三間?

升級   18.42%

該用戶從未簽到

原帖由 POP168 於 2009-9-11 13:58 發表
    買左Adidas Supernova Sequence

新鞋落地,沉晚跑左第1次" />" />

登錄/註冊後可看大圖

http://www.foroatletismo.com/zapatillas/adidas-supernova-sequence/

升級   100%

該用戶從未簽到

all ching, can tell me where is "2008"?...is it located at Kwun Tong? coz I'm working there? many thz!