香港長跑網  - 長跑長友

樓主: JC
打印 上一主題 下一主題

[TKO備戰2010渣馬] 之長課操練(終極吹水加碳特訓) 27/2/2010 星期六

關閉 [複製鏈接]

升級   78.4%

該用戶從未簽到

[TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)
約跑目的:  講到明...... 重溫逍遙跑主旨 ==> 大訓特訓 (加碳迎渣碼)

約跑詳情如下, 如有其他建議, 歡迎提出 !

日期:     27 / 2 / 2010 ( 六 )
集合時間:8:00am                 

難度(5*為最高):* (沿途100%平路)

路線 : TKO運動場  拉筋 + hea跑 + 吹水

特訓時間: 9:30am (只特訓者, 可自行到特訓場晶苑酒家, 開定位)

主菜 => 加碳特訓: 暫定將軍澳廣場晶苑酒家

報名:
1. JC (跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
2. 駿3(多數只來特訓)
3. Terence
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
.............................

升級   94.3%

該用戶從未簽到

JC 不如你報埋東營馬拉松做後備:

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=8524&goto=lastpost#lastpost

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝大家係facebook同longrun.hk係關心同鼓勵,
休息同做左三日physio, 情况已經有好轉,
一般動作都做得到, 尋日聽physio講做少量運動,
今朝腰部有D冤痛, 但可接受, physio建議如果28/2要跑,
就要一直留意腰脊既反應, 以自己約70%速度慢慢跑,
見痛就要停, 唔可以夾硬跑, 點都好啦, 跑得幾多得幾多啦∼

我計過, 以5'30"練跑pacing, 用70%速度跑,
完成時間係5:31:30, 啱啱超時分半鐘, 上硬巴士

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-2-24 21:16 發表
JC 不如你報埋東營馬拉松做後備:

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=8524&goto=lastpost#lastpost

又幾吸引喎∼

升級   78.4%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-2-24 21:47 發表
多謝大家係facebook同longrun.hk係關心同鼓勵,
休息同做左三日physio, 情况已經有好轉,
一般動作都做得到, 尋日聽physio講做少量運動,
今朝腰部有D冤痛, 但可接受, physio建議如果28/2要跑,
就要一直留意腰 ...

比賽氣紛會令你不知覺哋跑快咗。
不過今年咁既天氣,肯定會多咗人上車。

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟想o係呢度講 :

真係好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝每一位!!!

升級   94.3%

該用戶從未簽到

"完" 係咩意思呀?

原帖由 =chairman= 於 2010-2-24 23:49 發表
小弟想o係呢度講 :

真係好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝好多謝每一位!!!" />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-2-24 23:57 發表
"完" 係咩意思呀? " />" />

即係"我講完喇"既意思

升級   78.3%

該用戶從未簽到

TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)
約跑目的:  講到明...... 重溫逍遙跑主旨 ==> 大訓特訓 (加碳迎渣碼)

特訓時間: 9:30am (只特訓者, 可自行到特訓場晶苑酒家, 開定位)

報名:
3. Terence
4. -R- (踢吓蹆, 拉下筋, 跑20分鐘 + 特訓)
5.
6.
7.
8.
9.
10.

升級   35%

該用戶從未簽到

原帖由 waynekkw 於 2010-2-24 12:45 發表
好似呢度都有幾位基督徒woo,不如係度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病既ching ctse,祈個靚禱!
不論基督徒與否都可以留言!為大家打打氣!
“我靠著那加給我力量的、凡事都能作。” (腓4:13)

1. Vinc ...

好似呢度都有幾位基督徒woo,不如係度為渣馬收集下大家有咩需要,尤其有傷病既ching ctse,祈個靚禱!

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病既ching ctse!)
2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
13. chairman (希望有得跑)
14. 狗 (祝願各位無傷無痛平平安安,賽事年年有,留得雙腳在,哪怕無路跑~)
15. kan0902(呢排成日肚痾搵廁所 希望渣打果日唔洗去就一流~)
16. 迪迪仔 (總之個個都要開開心心咁享受比賽,又做到自己既目標時間啦)
17. batbat (大家練跑都好多為左呢個比賽,願全程跑友冇傷冇痛,大家能夠發揮最好成績~~)
18. 猿球
19. 壞人 (很久冇見大家, 祝大家 "唔駛好辛苦, 平安到維園")
20. maylam (祈禱當天天氣適合大家跑啦, 希望凍凍地, 不要太熱太濕, 另外, 祈禱各位跑手, 雖然有受傷的. 都會平平安安到維園, 大家都會開開心心享受當中的苦與樂, 大家努力! 睇番之前各人的互相勉勵...好感動! 好被鼓勵, JC加油呀! )

升級   0%

該用戶從未簽到

Good Morning Everybody

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

早晨各位

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

Good Morning

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 maylam 於 2010-2-25 01:09 發表
    ..............大家都會開開心心享受當中的苦與樂, 大家努力! 睇番之前各人的互相勉勵...好感動! 好被鼓勵......

真實就算跑得快跑得慢, 跑得晒跑唔晒,
    大家都已經win左一份關懷, 互勉, 同鼓勵 ^^

升級   16.67%

該用戶從未簽到

1. Vincent (呢個幾月有一節脊骨成日痛,希望跑果陣唔好痛啦!大家都有氣有力完成,尤其有傷病既ching ctse!)
    2. 駿3(大家無傷無痛回家鄉,照顧當天天氣, 因有成6萬人, 一亂都幾大件事)
    3. jogging_cat (所有參賽既師兄師姐都能順利完成,享受比賽過情,仲有唔好受傷,長跑長有)
    4. 昌(大家點樣去尖咀,就點樣離開維園)
    5. uncle & auntie (uncle: 我仲係傷膝中年,平常心去跑,享受比賽啦)
    6. 大雄 (所有想sub3, sub4, sub5, subx 既ching/ctse都能sub晒返黎,就算sub唔到都能享受比賽!)
    7. JC (希望我可以回復既狀態, 無論跑得幾多都好, 平安完成.  另外希望所有跑手都享受賽程, 大會安排暢順)
    8. Terence (大家平平安安起跑,順順利利完成,開開心心特訓)
    9.明(心情都有些緊張和大家一齊跑了一段時間入了長跑網,認識了跑友十分開心)
    10. 山比(為當日有天氣,所有跑手同工作人員有平安和享受賽事。順便分享下小妹學跑後最喜歡的經文:「豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。」哥林多前書9:24)
    11。 活 ( 與大家共同進退己4個月,希望能與大家一齊完成賽事。)
    12. -R- (曾經努力過, 必定有收獲)
    13. chairman (希望有得跑)
    14. 狗 (祝願各位無傷無痛平平安安,賽事年年有,留得雙腳在,哪怕無路跑~)
    15. kan0902(呢排成日肚痾搵廁所 希望渣打果日唔洗去就一流~)
    16. 迪迪仔 (總之個個都要開開心心咁享受比賽,又做到自己既目標時間啦)
    17. batbat (大家練跑都好多為左呢個比賽,願全程跑友冇傷冇痛,大家能夠發揮最好成績~~)
    18. 猿球
    19. 壞人 (很久冇見大家, 祝大家 "唔駛好辛苦, 平安到維園")
    20. maylam (祈禱當天天氣適合大家跑啦, 希望凍凍地, 不要太熱太濕, 另外, 祈禱各位跑手, 雖然有受傷的. 都會平平安安到維園, 大家都會開開心心享受當中的苦與樂, 大家努力! 睇番之前各人的互相勉勵...好感動! 好被鼓勵, JC加油呀! )
    21.Edwin (祈求大家"準備充足, 唔爆是福")

升級   34.21%

該用戶從未簽到

TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)

報名:
    3. Terence
    5. Vincent (今次我又嚟特訓!)
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

升級   0%

該用戶從未簽到

報名:
    3. Terence
    6. 活 
    7.
    8.
    9.
    10.

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

[TKO備戰2010渣馬] 長課操練 之 (終極吹水加碳特訓)

報名:
    2. 明.(跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    .............................

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

報名:
    3. Terence
    6. 活 
    7.明(跑唔跑都黎, 加碳無壞 )
    8.
    9.
    10.

升級   0%

該用戶從未簽到

大家 Good ......Morning...呀!