香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Samuel
打印 上一主題 下一主題

我的練跑日誌

升級   0%

該用戶從未簽到

興奮到頻頻去廁所.........岩就一齊ar............

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:16 發表

朋友焦點集中係旁邊c妹身上...........

噢...原來你同個C妹去食生蠔....唔怪得要食1打生蠔來提過.....奶媽頭先講果D戰鬥力....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-15 17:18 發表

哈 ~~ 我真係冇佢咁傻, 做埋晒d傻事, 我又吾係傻佬來

我覺得你會比佢更傻.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-15 17:20 發表

噢...原來你同個C妹去食生蠔....唔怪得要食1打生蠔來提過.....奶媽頭先講果D戰鬥力....

係我朋友同個C妹去食..........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-11-15 17:21 發表 我覺得你會比佢更傻.....

我不禁想講超人事件, 現今的[size=20.736px]超人真的與時并進, 不需找電話停, 隋時可變身, 我要向聰明的超人致敬 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:12 發表

咁奶媽今晚去鄧記????hgjD115" />" />hj hgjD115" />" />hj

尋日被你玩殘左啦!今晚搵個第2個啦!俾條路我跑下啦唔該!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:20 發表 你吾係傻佬????  係傻豬!!!!!

晶哥, 你講我真係頂吾順呀, 你可吾可以改左佢呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:20 發表

你吾係傻佬????  係傻豬!!!!!
你地倆件野又黎啦!不過呢度係你地屋企,無計

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 clerkb 於 2010-11-15 17:31 發表

晶哥, 你講我真係頂吾順呀, 你可吾可以改左佢呀

你想點改???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-11-15 17:30 發表

尋日被你玩殘左啦!今晚搵個第2個啦!俾條路我跑下啦唔該!

你要跑..........我又邊阻到你ar........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:46 發表 你想點改???

晶哥, 你近排係吾係工作壓力太大呀, 你好high 下喎 ?!  吾好諗啦, 刪左佢算啦, 我支持不了啦

升級   0%

該用戶從未簽到

11月15日

屯門鄧肇堅運勳場逢周一練跑 (12K tempo Run)
目標12k,意外地跑少咗一圈,只得29圈:
1.   2'17�2'13�2'17�2'23�2'19
6.   2'15�2'18�2'21�2'22�2'23
11. 2'23�2'18�2'18�2'22�2'21
16. 2'22�2'21�2'12�2'08�2'08
21. 2'07�2'10�2'08�2'06�2'03
26. 2'03�2'02�2'02�1'55

跑少左一圈, 只可以報11K
本月:108k

升級   36.33%

該用戶從未簽到

唔該唒晶哥mp3 , 陪伴了一星期 ~

一起森巴無 ~~wow wow wow

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-15 17:47 發表

你要跑..........我又邊阻到你ar........

你阻到d架,加埋烈女,成條快線擋晒呀!要繞道抽頭先過到

升級   0%

該用戶從未簽到

11月17日

今晚天氣涼爽,正是非常適合跑步,雖然好多師兄姐要為毅行留力不能來跑,但最後都有五位-妙姐、高大兄,wc兄,Ivy及我,沿路還碰到大俠兄,另外也有許多唔認識的也在青公上努力;妙姐3人跑深井來回,而Ivy和我就只能跑嘉頓來回,由集合點算應該有12公里。
本月:120k

升級   0%

該用戶從未簽到

11月20日

作為毅行傻佬隊十卜,係只在老麥睡了約四十分鐘,今早陪伴着傻佬隊跑行了第九及十段,約有二十公里以上。

升級   0%

該用戶從未簽到

11月21日

今日起床大腿酸痛到死,我念應該係昨日陪跑的下斜路太多,早上掙扎咗好久是往家附近的教會,或是往屯門的教會,結果是怕生的性格勝出,還是坐了車往屯門去;崇拜完畢便往城大拿取Unicef嘅號碼布,在車上聽到坐旁的小妹妹與友人的對話,說真的我也覺得自己好八掛,大至上佢同友人是感情問題,佢友人應該是說佢女友話有其他人追,旁邊的女仔就話唔使擔心,e家果女仔咪同你一齊囉,果女仔話你知係件好事,跟著唔知點講到朝夕相對嘅問題,然後旁邊嘅女仔就講佢男朋友都問佢點解同電話果邊嘅男仔玩得咁癲,但同自己男友就咁文靜,果女仔話佢答佢係動靜佳宜,到站要落車唔可以再聽啦;其實我在想當開始拍拖、有家庭,我地就要為另一伴着想,好八掛完畢。
送上一首歌 張國榮 - 柔情蜜意MV
http://www.youtube.com/watch?v=Z ... outube_gdata_player
下午到gym跑吓,希望可以鬆吓腳,約完成五公里,希望明晚可以跟到課程啦!
本月:145k

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-21 20:45 發表
今日起床大腿酸痛到死,我念應該係昨日陪跑的下斜路太多,早上掙扎咗好久是往家附近的教會,或是往屯門的教會,結果是怕生的性格勝出,還是坐了車往屯門去;崇拜完畢便往城大拿取Unicef嘅號碼布,在車上聽到坐旁的小妹妹與友人的對話,說真的我也覺得自己好八掛,...;其實我在想當開始拍拖、有家庭,我地就要為另一伴着想,好八掛完畢。...

你真係幾八掛下喎 !下次唔好喇!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2010-11-21 22:08 發表 你真係幾八掛下喎 !下次唔好喇!

你真係幾八掛下喎 !下次唔好喇!  *2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Samuel 於 2010-11-21 20:45 發表
今日起床大腿酸痛到死,我念應該係昨日陪跑的下斜路太多,早上掙扎咗好久是往家附近的教會,或是往屯門的教會,結果是怕生的性格勝出,還是坐了車往屯門去;崇拜完畢便往城大拿取Unicef嘅號碼布,在車上 ...

小妹妹既友人會唔會就是她男友所講在電話裡好玩得的那個男仔?