香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

新年進步,身體健康,長跑長有 !

升級   70.9%

該用戶從未簽到

ℒℴve ♡❤❤ Happy New Year ❤❤♡ ℒℴve ♡
    祝┏┯┓┏┯┓┏┯┓┏┯┓┏┯┓┏┯┓♥(\ /)
    福┠恭┠┨賀┠┨新┠┨年┠┠快┨┠樂┨ღ( . .)ღ
    您┗┷┛┗┷┛┗┷┛┗┷┛┗┷┛┗┷┛c(”)(”)

升級   100%

該用戶從未簽到

祝各位身體健康, 長跑長有, 澳景上落平安, interval圈圈有力, 比賽次次pb!!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

兔年大家都

登錄/註冊後可看大圖
    身體健康, 越跑越勁, 六合常中, 心想事成, 工作順利!
    無病無痛, 食得訓得~

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

祝大家新年快樂!萬事如意!

升級   5.05%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

新年好 !!!!今星期會與半馬組一齊跑約15k , 由寶翠公園出發 .如有興趣者請往半馬組報名 .

升級   36.33%

該用戶從未簽到

活活師姐,太感動啦,終於有機會同你地全馬組既人跑返次啦
    (自己無料跑咁長無辦法 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-2-3 21:35 發表
    活活師姐,太感動啦,終於有機會同你地全馬組既人跑返次啦
    (自己無料跑咁長無辦法 )

5係ar far ... 你肯操都可以 跑咁長la....
    今week 我5同你地一齊起步la.我地係工業村見la.

升級   100%

該用戶從未簽到

兩日無跑, 天氣唔錯, 都要操番下,
    今朝估唔到都撞見 angkso, chris, bolo, 仲有一位著橙衫ge ching 練跑...

唔知係凍咗啲, 定係食滯咗, 頭5圈唔係好上力, 後5圈只係去得番平日9成...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-2-4 11:34 AM 發表
    今朝估唔到都撞見 angkso, chris, bolo, 仲有一位著橙衫ge ching 練跑...

唔知係凍咗啲, 定係食滯咗, 頭5圈唔係好上力, 後5圈只係去得番平日9成...
    原帖由 rockiec 於 2011-2-4 11:34 AM 發表

bolo rockiec ching 練得好密下...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2011-2-4 11:34 發表

可能係上星期六食15個運動場大圈食滯左!!!

升級   72.33%

該用戶從未簽到

回報返、星期六好熱?三組都係康城碰面、新年甘多人操真開心。進入減量訓練第二週、果日我照計劃今星期減三成、所以跑左21k就收工、對如這一年來一向多勞多得既訓練模式、減量訓練係心理上怪怪地、可能我D人唔辛苦唔舒服既關係…真係忍得辛苦、今星期仲減五成…

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 philipccwong 於 2011-2-7 10:43 發表
    回報返、星期六好熱?三組都係康城碰面、新年甘多人操真開心。進入減量訓練第二週、果日我照計劃今星期減三成、所以跑左21k就收工、對如這一年來一向多勞多得既訓練模式、減量訓練係心理上怪怪地、可能我D人唔辛苦唔 ...

其實我地個個都變晒做JC個仔----腳痕仔, 一日唔跑都周身唔舒服, 我16/1 (渣馬前35日)捱完左CCM全馬後, 理應減量調整至渣馬, 但都係忍唔住照玩比賽及操長課至5/2, 結果係狀態大插水, 仲整傷埋隻左腳, 星期三應該連O King x 1 都未必跑到, 喱d咪係唔肯減量既代價囉! philip 你要記住繼續忍忍忍, 切勿因小失大.

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 大雄2009 於 2011-2-7 23:00 發表

其實我地個個都變晒做JC個仔----腳痕仔, 一日唔跑都周身唔舒服, 我16/1 (渣馬前35日)捱完左CCM全馬後, 理應減量調整至渣馬, 但都係忍唔住照玩比賽及操長課至5/2, 結果係狀態大插水, 仲整傷埋隻左腳, 星期三應該連 ...

C兄保重呀,我之前只左腳增痛好耐,就來好番,但已6日冇跑了,可能 星期三先有得跑,長跑長有呀!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 大雄2009 於 7-2-2011 23:00 發表

其實我地個個都變晒做JC個仔----腳痕仔, 一日唔跑都周身唔舒服, 我16/1 (渣馬前35日)捱完左CCM全馬後, 理應減量調整至渣馬, 但都係忍唔住照玩比賽及操長課至5/2, 結果係狀態大插水, 仲整傷埋隻左腳, 星期三應該連 ...
    大雄師兄保重呀,現在好好休息吓先,唔好心急呀,希望你早日康復,渣馬可以有好成績。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 馬拉 於 7-2-2011 23:14 發表

C兄保重呀,我之前只左腳增痛好耐,就來好番,但已6日冇跑了,可能 星期三先有得跑,長跑長有呀!
    馬拉師兄保重呀,祝你早日康復,渣馬有好成績。

升級   72.33%

該用戶從未簽到

大雄、馬拉師兄保重牙、食多D有蛋白質既野有助回復長課之後受損肌肉、如魚、豆、蛋、仲有食多D橙預防比賽前病倒牙、仲有十二日咋

升級   100%

該用戶從未簽到

請大家放心, 腳仔只屬小傷, 今天已能打羽毛球, 但明天可能不跑O KING而改跑大圈.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2011-2-7 23:00 發表

依........ 呀仔又出鏡

大雄ching錫住對腳仔呀