香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-4-25 11:14 PM 發表
蠔涌比想像中容易,可能之前未試過跑上黎,比佢嚇一嚇。
16,唔鬧你變態都唔得,你快搵個醫生(獸醫更佳!)驗下你對腳係乜構做!
公牛,好開心認識你,下次會提你帶手巾仔,戰鬥力一提高!
馬拉,你都好死快 ...
原帖由 哈利330 於 2011-4-26 09:10 AM 發表
16 唔係操完山真係未必跟到。

今日對腳打柴左啦....周身軟來來+腳浮浮 ~~

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-4-26 21:22 發表

今日對腳打柴左啦....周身軟來來+腳浮浮  

你今日打柴,聽晚見你咪又係火燒咁快 -_-

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 TKOer 於 2011-4-25 23:14 發表
    蠔涌比想像中容易,可能之前未試過跑上黎,比佢嚇一嚇。
    16,唔鬧你變態都唔得,你快搵個醫生(獸醫更佳!)驗下你對腳係乜構做!
    公牛,好開心認識你,下次會提你帶手巾仔,戰鬥力一提高!
    馬拉,你都好死快 ...

Thank you,TKOer師兄,我哋之前見過,不過你跑得太快,所以見我唔到。
    因為我太大汗,手巾仔係必備用品,已經成為我嘅標記。
    不過今次又真係太大意,對眼比啲汗澀到好辛苦。

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

16,聽日星期5跑嗎?跑大圈or澳景

升級   36.33%

該用戶從未簽到

明天我就一定唔黎了,因為晚上要打波

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16、馬拉,星期一晚照舊6:30-7:00起跑,ok嗎?
    我想跑:運動場、醫院後山、落蠔涌(唔入科大)、直入西貢公園(即西貢碼頭、滿記甜品嗰度),來回21k。
    路線圖

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-28 09:41 PM 發表
    16,聽日星期5跑嗎?跑大圈or澳景

E 2 日無上來,再約....

原帖由 TKOer 於 2011-4-29 01:28 AM 發表
    16、馬拉,星期一晚照舊6:30-7:00起跑,ok嗎?
    我想跑:運動場、醫院後山、落蠔涌(唔入科大)、直入西貢公園(即西貢碼頭、滿記甜品嗰度),來回21k。
    路線圖

E幾日都下雨woh,跑E條路來回要2�3個鐘ga,同埋天黑時灣多路細好危險.....
    朝早跑好D

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16,咁你話事跑邊到啦,但我想15k或以上。

升級   0%

慵懶

本來想去跑430青公,但無耐要返工,惟有收工獨自跑返屋企,車費都省返,由藍田公園起步,經寶達>翠林>寶林路>運動場>尚德約11k多!
    http://connect.garmin.com/activity/82415223

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-30 05:47 PM 發表
    本來想去跑430青公,但無耐要返工,惟有收工獨自跑返屋企,車費都省返,由藍田公園起步,經寶達>翠林>寶林路>運動場>尚德約11k多!
    http://connect.garmin.com/activity/82415223

ching 果然堅, 跑多D就來快我多多聲ga la....

跑邊度? 是但喇...prefer Mon morning...

腳痕ge話, 反下E個, 全平路
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6968&extra=page%3D1&page=847

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-4-30 21:19 發表

ching 果然堅, 跑多D就來快我多多聲ga la....

跑邊度? 是但喇...prefer Mon morning...

腳痕ge話, 反下E個, 全平路
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6968&extra=page%3D1&page=847

星期一早上跑好喎!其實我下午有野做,晚上跑都有啲趕仲唔知黎唔黎到。
    你話星期一跑馬鞍山??定係話腳痕就星期日跟佢地跑呀?
    我今日跑青公只係跑左14.5k就頂唔順,仲點跑馬鞍山21k呀

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-4-30 10:48 PM 發表

星期一早上跑好喎!其實我下午有野做,晚上跑都有啲趕仲唔知黎唔黎到。
    你話星期一跑馬鞍山??定係話腳痕就星期日跟佢地跑呀?
    我今日跑青公只係跑左14.5k就頂唔順,仲點跑馬鞍山21k呀

今日累累地, 明天rest 喇. 連操M3,4 都唔去.
    跑TKO-Sai Kung 來回 遲D 先, E幾日乘機透下, next Wed 先返來

升級   36.33%

該用戶從未簽到

總之16你話晒事啦 XD

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-25 22:49 發表
    你地個個都係咁勁,個個都係咁好腳力!
    我淨係知道自已跑得最慢,一上到清水灣道已5見幾位尾燈,
    過程都係同公牛兄差不多,上油站,要行,上科大,要行,
    濠涌上斜,幸好慢慢可上,可以一口氣上晒。
    但到油站回來已感覺對 ...

馬拉和大家,好久沒見,很多個星期都因工作未能來操課,只有自己亂跑。

哇,那條cwb road 長命上什麼可以跑到尾啊,太勵害了,我今天下午跑到大roundabout 往右拐,毛甘今,但身都全濕。。。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2011-5-2 09:56 PM 發表

馬拉和大家,好久沒見,很多個星期都因工作未能來操課,只有自己亂跑。

哇,那條cwb road 長命上什麼可以跑到尾啊,太勵害了,我今天下午跑到大roundabout 往右拐,毛甘今,但身都全濕。。。

入UST果個?

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-5-3 13:13 發表

入UST果個?

我都想。。。不過吳系啦。。我和你們是不同級數的。。是後山上山第一個roundabout。。。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 ericlam 於 2011-5-3 02:22 PM 發表

我都想。。。不過吳系啦。。我和你們是不同級數的。。是後山上山第一個roundabout。。。

哈哈。。。。
    同我地跑跑下,就差晤多ga la。。。

升級   0%

慵懶

原帖由 ericlam 於 2011-5-3 14:22 發表

有機會一齊跑啦。。。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

星期2紅日.... 各位想跑邊度, any suggestions? 跑朝早.
    4O, 西貢來回, 山地TKO....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 wty16 於 2011-5-7 09:10 發表
    星期2紅日.... 各位想跑邊度, any suggestions? 跑朝早.
    4O, 西貢來回, 山地TKO....

是但一個都...