香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

你地攪咩野??

升級   94.3%

該用戶從未簽到

之前有 bug click 唔到入嚟

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

回復 314# 的帖子

哥仔大熱天時跑堆填區... 廢氣+臭氣= C得都似
    星期3 跑完對大腿後肌好有反應, 短短地跑平路啦...
    --------------------------------------------------------------------------------

依家唔比堆咁多啦,應該冇乜香氣灬哈哈!
    咁想跑邊度姐,平路好喔,今晚出來你楂旗!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 11:53 AM 發表
    哥仔大熱天時跑堆填區... 廢氣+臭氣= C得都似
    星期3 跑完對大腿後肌好有反應, 短短地跑平路啦...
    --------------------------------------------------------------------------------

依家唔比堆咁多啦,應該冇 ...

多謝曬 馬拉兄,慢跑做10K對腳鬆左好多

升級   0%

慵懶

唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲話明以每6分1k慢慢來,唔使睇表跑,一前一後一開始已覺得唔係咁hea,愈跑愈覺唔對路,真係死跟著尾燈以每k5:13速度完成了大圈加運動場單車徑半圈共10.3k,用時53.52。
    今次唔好話比16扯爆,要多謝佢在狀態不佳之情況下帶我跑出咁快速度,如果佢狀態好我一定跟唔到變成會放棄,所以要講16.16多謝你!
    http://connect.garmin.com/activity/88290256

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 22:44 發表
    唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲話明以每6分1k慢慢來,唔使睇表跑,一前一後一開始已覺得唔係咁hea,愈跑愈覺唔對路,真係死跟著尾燈以每k ...

我都好想黎跑,不過星期五會打波黎唔到。
    記得逢星期一要跑呀!!
    馬拉,你認為16識得hea跑咩?信佢一成雙目失明呀!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 10:44 PM 發表
    唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲............每k5:13速度

ave 5:30/k 跑得好soft ga laaa...

原帖由 TKOer 於 2011-5-28 06:13 AM 發表

我都好想黎跑,不過星期五會打波黎唔到。
    記得逢星期一要跑呀!!
    馬拉,你認為16識得hea跑咩?信佢一成雙目失明呀!

來踢下腳啦

升級   9.35%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

[TKO自由突擊跑] 第18話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/30 (Mon)
    集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKO大圈(逆)
    路程:10km

預計完成時間: ~ 1 hr (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):* (沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 26-32度 .  
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場,寶翠

1. desmond (Sun跑山後要回1回)
    2.
    3.
    4.

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-27 22:44 發表
    唸住一個人跑,點知夠鐘想開跑時16就出現,講過來就比佢楂旗,即刻改變路線,順時針hea跑將軍澳大圈,16話狀態欠佳,仲話明以每6分1k慢慢來,唔使睇表跑,一前一後一開始已覺得唔係咁hea,愈跑愈覺唔對路,真係死跟著尾燈以每k ...

跟上週三跟會長跑好像是54“ 多D, 都是10.5k 左右,不過不是hea。。

作晚有飯局,來不到拉慢你們,看星期一能否來,不過可能你們跑完我就到啊。。

升級   36.33%

該用戶從未簽到

無定向,非定期 心血來潮約跑. 絕對地區性約跑, 主力圍繞TKO附近。適合各 自認好跑同埋跑得下ge朋友, esp 住TKO附近。要好玩,跑得累 辛苦 5順意,更加要跑落去。練腳力,耐力,長氣,專注... 咩都得 (斷估, 請更正)

集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)

難度(5*為最高):* (沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:

1. desmond (Sun跑山後要回1回)
    2. TKOer
    3.
    4.

升級   0%

慵懶

TKO腳痕友,早晨!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-29 08:59 AM 發表
    TKO腳痕友,早晨!

哥仔錦早啊, 轉頭來晨運wohhh..

升級   0%

慵懶

原帖由 wty16 於 2011-5-29 10:32 發表

哥仔錦早啊, 轉頭來晨運wohhh..

ok,轉頭見!

升級   36.33%

該用戶從未簽到

你地一陣有野跑?

升級   36.33%

該用戶從未簽到

你地一陣有野跑?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

溫馨提示:

1.           (岩岩醒起, 今晚有事, 唔來啦)
    2. TKOer
    3.
    4.

升級   36.32%

該用戶從未簽到

係咪跑架

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 Ring 於 2011-5-30 12:18 PM 發表
    係咪跑架" />" />

我有事做, 不來了...

升級   9.35%

該用戶從未簽到

我有事做, 不來了...