香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   36.33%

該用戶從未簽到

"4O, 西貢來回, 山地TKO" <--- 即係跑到??幾長?
"40 = "40公里?

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 TKOer 於 2011-5-7 14:55 發表

"4O, 西貢來回, 山地TKO"  

4O=4個窿,即係4條掘頭路。
    分別係銀線灣,龍蝦灣,大坳門同埋布袋澳。
    由運動場起步,跑完4個窿,返回運動場全程約32Km。

升級   36.33%

該用戶從未簽到

你無野呀16,跑4個窿…即係我以後都唔跟得你跑啦…你跑一次已經係我一個星期既里數,我點跟。
    有無人星期日或一晚上想跑步?

升級   36.32%

該用戶從未簽到

我星期一想跑400x10

升級   100%

奮鬥

原帖由 TKOer 於 2011-5-7 21:04 發表
    你無野呀16,跑4個窿…即係我以後都唔跟得你跑啦…你跑一次已經係我一個星期既里數,我點跟。

小小補充,16嘅記錄係跑完4個窿再加ust來回,即係差唔多一個全馬。
    而我哋就.........

升級   36.33%

該用戶從未簽到

星期一有無人跑呀!!!!!!
    我成個星期隻腳仔無郁過啦~~~~

升級   100%

奮鬥

原帖由 TKOer 於 2011-5-8 14:19 發表
    星期一有無人跑呀!!!!!!
    我成個星期隻腳仔無郁過啦~~~~

佢哋一行70人上晒東莞跑,我諗要夜啲先會有回應。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-7 09:04 PM 發表

原帖由 Ring 於 2011-5-7 11:09 PM 發表
    我星期一想跑400x10

how about this one...400x10?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 坑口公牛 於 2011-5-8 12:18 PM 發表

小小補充,16嘅記錄係跑完4個窿再加ust來回,即係差唔多一個全馬。
    而我哋就..." />" />..." />" />...uihji" />" />hj

so i almost died at that time....

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16, 我點同你地跑到400X10…你同Ring跑啦。我明天會到,主要想拉筋,我好耐無拉又無跑,對腳好緊。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

[TKO自由突擊跑] 第16話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/5/9(Mon)
    集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKOSG --> 400mx10
    路程:4km

預計完成時間: ~ 30 mins (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):**(沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 25-31度 .  
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場

1. TKOer
    2. ring 仔
    3. desmond

----------------------------

and,

聽早跑吾跑, 不限時:
    1. TKOSG>孟公屋>釣魚翁>大廟灣>布袋澳>大凹門>龍蝦灣>坑口>TKOSG, ~35K, ****
    2. TKOSG>坑口>鴨仔灣山>鷓鴣山>璧屋>井欄樹>將軍澳村>翠林>馬遊塘>五桂山>澳景路>TKOSG, ~30K, ****

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16,你預20分鐘練10組,即係2分鐘連休,唔洗玩咁大呀?!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-5-9 04:00 PM 發表
    16,你預20分鐘練10組,即係2分鐘連休,唔洗玩咁大呀?!

計錯數tim... 30分鐘啦

升級   28.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-3 21:19 發表

有機會一齊跑啦。。。

好啊, 不過要hea 下先。。 上星期膽粗粗跑 actionasiaevents discovery bay 12k 3上山3下水濕身跑 ,累死了,但很開心。。。。

在大概一半路程,山頂看 discovery bay 倆邊的風境,真的覺得剛才那麼辛苦攀山澗水是值得啊。。。(不過之後的6公哩都好甘啊)

好彩吳使包底。。。 不過現在還是週身骨疼。。。

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原先打算拉完筋就收工, 見對腳還可以, 跑左 TKOSG大圈幾K貨仔.
    天時好"藝"局, D汗流到成對鞋都濕埋.
    好在阿熹磅住小弟,拍住返來.
    看來對腳保全下來了, 多D休息, 等Sun再操山 ~~

升級   36.33%

該用戶從未簽到

今晚唔落雨會唔會有人跑?小小地大圈9.5k

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

本來就會跑,但琴日跑完山,今日成個人散咗,
    16應該仲有貨可陪你!

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-16 13:31 發表
    16應該仲有貨可陪你!

成日跑山,無人陪我跑啦!!

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-5-16 01:31 PM 發表
    16應該仲有貨可陪你!

E排唔知搞邊科, 對腳散散地, 琴日行左6個鐘, 訓左我兩個鐘...D體能明顯下降

原帖由 TKOer 於 2011-5-16 01:39 PM 發表

成日跑山,無人陪我跑啦!!

系ㄚ, 1操山就會少D跑車路ga ~
    傍晚6/7點無雨就出來jog下, 當踢鬆對腳...

升級   36.33%

該用戶從未簽到

16,如果唔約得實我就唔黎啦,況且地濕我都唔係咁想跑。熱反而無所謂,地濕就唔係咁鍾意。我今晚都係游水唔跑住