香港長跑網  - 長跑長友

樓主: wty16
打印 上一主題 下一主題

[TKO自由突擊跑] 踢腳仔

升級   9.35%

該用戶從未簽到

多謝馬拉ching, 未開始話:5洗錦甘ㄚ, 但都同我地跑曬全程, 5話得
E條線系開頭幾K要翻山果野惡啃, 真的練到野
PS bolo ching:你果時系藍田擺檔 水站加生蕉, 我請你吃1個星期lunch 都得ㄚ

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 wty16 於 2011-4-18 22:45 發表

多謝馬拉ching, 未開始話:5洗錦甘ㄚ, 但都同我地跑曬全程, 5話得 " />" />
    E條線系開頭幾K要翻山果野惡啃, 真的練到野 " />" />
    PS bolo ching:你果時系藍田擺檔 水站加生蕉" />" />hj" />" />h, 我請你吃1個星期 ...

多謝兩位令仔,如果唔係你地慢慢等我,我都返唔到來呀!

升級   0%

慵懶

出番條路線圖,是我的時間,兩位ching起碼快過我25-30分鐘

http://connect.garmin.com/activity/79994915

升級   36.33%

該用戶從未簽到

下星期再黎過

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2011-4-18 05:20 PM 發表
    勁呀16,毅行 sub 16 指日可待。

我想ga... 哈利 今年咩target ar...

升級   9%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-4-18 23:28 發表
    下星期再黎過

下星期幾? 好有興趣參與吓, 不過我腳慢...

升級   36.33%

該用戶從未簽到

慢腳X2
    睇下16星期一得唔得閒,我都想跑

升級   9.35%

該用戶從未簽到

[TKO自由突擊跑] 第14話 - 鬆鬆腳

日期:     2011/4/25(Mon)
    集合時間:     5:30pm (5:45pm 起跑, 人齊就跑)
    集合地點:     TKO 運動場附場                

路線 : TKOSG>UST足球場>濠涌>大埔仔>TKOSG
    路程:15km (斷估, 請更正)

預計完成時間: 1.5hr (斷估, 請更正)
    難度(5*為最高):****(沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

溫馨提示 : 是日早上氣溫 預計 21-28度 .  
    個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   2. 此項約跑只適合跑半馬或以上經驗的跑友;
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:
    ~ 由於長課練習, 請預留時間作足夠的熱身, 並準時出發;
    ~ 安全最一, 沿途請跑行人路, 避免跑出行車路及單車徑;
    ~ 中途未必有補水地點, 請自行安排帶備適量食水與否;
    ~ 天氣轉涼, 留意跑前跑後的身體保溫;
    ~ 可帶備八達通或少量交通費, 以備不時之需;
    ~水站 : 運動場, UST, 大埔仔seven

1. desmond
    2.
    3.
    4.

升級   36.33%

該用戶從未簽到

[TKO自由突擊跑] 第14話 - 鬆鬆腳

集合時間:     5:30pm (5:45pm 起跑, 人齊就跑)

路線 : TKOSG>UST足球場>濠涌>大埔仔>TKOSG

難度(5*為最高):****(沿途有上下斜, 小小平路)  (斷估, 請更正)

個人水平: 夠長氣, 有腳力, 回到氣, 衝得, 涯得, 5怕悶...(斷估, 請更正)

*** 注意: 1. 參加者須細閱 page 1 post #1 #2 詳情
                   3. 長課操練, 不設短途組別及殿後, 參加者如需要中途退出或未能跟上大隊, 請自行安排回程及小心個人安全;
                   4. 為顧及參加者有較穩定的進度, 請特別留意 post#2 記錄, 確定自己能配合大隊的跑速, 重覆 "沿途不設殿後".
    溫馨提示:

1. desmond
    2.TKOer (真係跑濠涌…斜到無朋友喎嗰到!死就死啦!!)
    3.
    4.

升級   36.33%

該用戶從未簽到

頭先上google map查下路程,今次條路可能係16.6k

1. TKOSG>UST足球場>濠涌 = 剛好10k
    2. 濠涌>大埔仔(不入ust)>TKOSG = 6.6k

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2011-4-23 12:13 PM 發表
    頭先上google map查下路程,今次條路可能係16.6k

1. TKOSG>UST足球場>濠涌 = 剛好10k
    2. 濠涌>大埔仔(不入ust)>TKOSG = 6.6k

ok, let correct the distance, ths

升級   9.35%

該用戶從未簽到

[TKO自由突擊跑] 第15話 - 鬆鬆腳

集合時間:     6:20pm (6:30pm 起跑, 人齊就跑)

溫馨提示:

1. desmond
    2.TKOer (真係跑濠涌…斜到無朋友喎嗰到!死就死啦!!)
    3.
    4.

------
    PS 邊有錦斜....分分鐘要你執我返來tim...

升級   36.33%

該用戶從未簽到

馬拉,快報名啦!!

升級   0%

慵懶

又唔係想比賽,操得咁金來做咩.........喔..
    其實我都好想報,唸下坑口道上去第一斜氣都就斷,清水灣道上油站第二斜已冇左半條人命,
    再來蠔涌第三斜實死緊,最後科大第四奪命長斜,....冇啦,......你兩個慢慢跑吧!

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-23 21:48 發表
    又唔係想比賽,操得咁金來做咩.........喔..
    其實我都好想報,唸下坑口道上去第一斜氣都就斷,清水灣道上油站第二斜已冇左半條人命,
    再來蠔涌第三斜實死緊,最後科大第四奪命長斜,....冇啦,......你兩個慢慢跑吧! : ...

我都知好激呀!我好耐之前試跑去大埔仔(3000m)都成半個鐘!
    洗唔洗叫16改路?一齊玩啦,happy好多、熱鬧啲喎

升級   0%

慵懶

原帖由 TKOer 於 2011-4-23 21:58 發表

我都知好激呀!我好耐之前試跑去大埔仔(3000m)都成半個鐘!
    洗唔洗叫16改路?一齊玩啦,happy好多、熱鬧啲喎

呢幾日冇跑對腳仔都舒服左d,但佢又話比我聽,暫時唔好跑咁多斜路呀!
    多平小斜就OK....

升級   6.8%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 馬拉 於 2011-4-23 22:18 發表 呢幾日冇跑對腳仔都舒服左d,但佢又話比我聽,暫時唔好跑咁多斜路呀!多平小斜就OK....
    馬拉.快d報名!

升級   0%

慵懶

原帖由 明跟人生跑 於 2011-4-23 22:32 發表
    馬拉.快d報名!

咦...明哥.您亦來突擊16呀...
    條路線都幾岩您跑既...快d報名啦.一齊玩啦,happy好多、熱鬧啲喎.

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-4-23 10:43 PM 發表

咦...明哥.您亦來突擊16呀...
    條路線都幾岩您跑既...快d報名啦.一齊玩啦,happy好多、熱鬧啲喎.

5洗驚woh... 我今年都無反啦... 到時5 count time 5 count 距離

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我都想試下蠔涌,襯嗰日天氣係最涼,唔跑長啲好對唔住自己!
    同埋新路都想試下,如果好跑都可以有下次,多啲選擇。