香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大雄2009
打印 上一主題 下一主題

2012TKO毅行齊齊玩

升級   100%

該用戶從未簽到

有關7/12(星期三)燒烤最新安排及報名
請到 '星期三 TKO gathering 跑' 版塊閱覽詳情

升級   100%

該用戶從未簽到

嘩! 冇睇樂施會籌款網頁個幾月, 原來多左咁多善長支持我地!

遲來的, 後補的感謝

多謝馬王, 黃師父大力支持!!!

多謝昌哥, 活活, 馬拉, Wallace, 牛牛, kk, 豬豬出錢出力!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

各位隊友仔, 係時候埋一埋條數:

1. 網上捐款共籌得 $3100
2. 大雄手上已籌得現金 $3750 (已包括TKO跑友的贊助)

暫計總額已有 $6850, 各隊員請自行加上手頭上已籌得之現金.

升級   100%

該用戶從未簽到

玩完毅行後懶過隻象, 除左跟stephen同昌哥佢地練左一次21k週日長課同星期三晚跑左一次澳景之外, 乜都冇操過, 狀態明顯下降. 上星期同本星期走左樂善同石崗兩個比賽, 發覺唔係好跑得起, 睇黎要練返多d長課先可以應付黎緊既CCM同渣馬!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 大雄2009 於 2011-12-18 20:57 發表
    玩完毅行後懶過隻象, 除左跟stephen同昌哥佢地練左一次21k週日長課同星期三晚跑左一次澳景之外, 乜都冇操過, 狀態明顯下降. 上星期同本星期走左樂善同石崗兩個比賽, 發覺唔係好跑得起, 睇黎要練返多d長課先可以應付黎 ...

大雄,樂善30k,石崗又30k,仲唔夠,再唔夠得閒過黎跟rockie日日操1.9xn

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-12-18 21:41 發表

大雄,樂善30k,石崗又30k,仲唔夠,再唔夠得閒過黎跟rockie日日操1.9xn

馬拉, 成個星期咪就係得果30K囉!

升級   100%

該用戶從未簽到

毅行過後, 已冇操山三個多月, 因報名參加了11/3舉行之無國界野外定向比賽(家庭四人組), 在剛過去之星期日舉家往屯門進行第一課操練. 詳情如下:

路線: 掃管笏 --麥徑第十段--小覽--大覽--圓墩--青龍頭
    距離: 14k
    時間: 3小時48分 (超hea)
    特訓: 往深井食燒鵝 (D燒鵝要400蚊一隻, 但超多肥肉, 一D都唔好食, 自己去街市買隻又平又好食過佢, 下次一定冇幫趁!)

*冇操山咁耐, 見到條山路好似見番個老朋友咁, 心情好興奮!!!

升級   37.3%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

特訓: 往深井食燒鵝 (D燒鵝要400蚊一隻, 但超多肥肉, 一D都唔好食, 自己去街市買隻又平又好食過佢, 下次一定冇幫趁!)

大雄师兄,好想食深井烧鵝

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 大雄2009 於 2012-2-21 23:31 發表
    毅行過後, 已冇操山三個多月, 因報名參加了11/3舉行之無國界野外定向比賽(家庭四人組), 在剛過去之星期日舉家往屯門進行第一課操練. 詳情如下:

路線: 掃管笏 --麥徑第十段--小覽--大覽--圓墩--青龍頭
    距離: 14k
    ...

小叻上星期日去了太子海港酒家食燒鵝, 標價都要$348, 但又脆又多肉又好入味, 下次可以考慮去試了!
    因跑友元旦得獎有燒鵝券, 所以當日免費!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 阿娟 於 2012-2-22 08:51 發表

大雄师兄,好想食深井烧鵝

娟娟, 若妳唔怕肥的話可以試試!!!

(妳渣馬所做的時間實在太利害!!!)

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 小叻 於 2012-2-22 11:47 發表

小叻上星期日去了太子海港酒家食燒鵝, 標價都要$348, 但又脆又多肉又好入味, 下次可以考慮去試了!
    因跑友元旦得獎有燒鵝券, 所以當日免費!

小叻, 多謝好介紹, 又好食D, 又平D, 又唔使山長水遠, $348都有着數!!!

(唔記得恭喜妳渣馬有獎金攞添, 攞左獎金又可以去食燒鵝!!!)

升級   1.58%

該用戶從未簽到

請問各帥兄姐知唔知來屆毅行是11月幾號?

升級   94.3%

該用戶從未簽到

2012-11-16 星期五

大會網頁已有 Count down
    http://www.oxfamtrailwalker.org.hk/opencms.war/opencms/_info_/homepage.jsp?__locale=en

原帖由 kitty88 於 2012-2-27 19:20 發表
    請問各帥兄姐知唔知來屆毅行是11月幾號?

升級   1.58%

該用戶從未簽到

謝謝!

升級   100%

該用戶從未簽到

2012 TKO 毅行齊齊玩 組腳人工智能報到處

1. 大雄 (目標時間: 17:59:59)
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   11.35%

該用戶從未簽到

又黎啦?

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2012-3-12 11:25 PM 發表
    2012 TKO 毅行齊齊玩 組腳人工智能報到處

1. 大雄 (目標時間: 17:59:59)
    2.
    3.
    4.
    5.

------------------
    有句話: "喉"婆守5到寡~~~

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2012-3-14 16:56 發表

------------------
    有句話: "喉"婆守5到寡~~~images/smilies/onionsmilies1/1_%20%2817%29.gif

咁你做唔做"喉"婆!

升級   100%

該用戶從未簽到

18/3/2012

因想報RTI,搵靜儀陪我試玩細圈,步行速度平均11-12分鐘1K,中途於西環山頭密林迷了路,越行越上,幾乎落唔到山!最後用咗成6個幾鐘先行完24K,加埋迷路果兩K共26K.對腳有D酸痛,又一次證明行辛苦過慢JOG!
    GPS:  http://connect.garmin.com/activity/159538283

升級   9.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2012-3-14 11:36 PM 發表

咁你做唔做"喉"婆!

今年support你地