香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手
打印 上一主題 下一主題

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第三回召集:page#17 post#326)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-7 22:31 發表

小弟靠嚇等你地避埋一邊既即! 小弟除身軀夠巨型之外毫無是處架! " />" />
梅子林簡報:
今晚一早六點半約左mode兄於沙田運動場交收戰衣, 原來師兄有感冒, 祝mode兄早日康服.
不久見到batbat同小華到場, 然後慢 ...

瘋瘋:
上得最快果個唔係我呀,華華9'已經上到閘口快我20秒,你要記位呢位小兄弟,渣打10K我估佢應該跑到42'。
其實ching上斜功力先真係勁,雖然背負十幾磅重既背囊,頭半段仍然能高速帶離小弟幾個身位,我仲發現ching有段路突然改變步法即時彈離更遠,好有秘技feel呀 ,如果ching輕裝上路應該最少可以快1分鐘以上。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 10:49 發表

咩我有講呢句咩....

catcat ctse..你應該坐 89 巴士丫...

你無講出口....
lee句"唔夠食架"係身邊既wongwong同我靜靜雞講架......
呵呵..................

係囉...下次會記得一定要坐89號先得~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-8 10:57 發表

哈哈, 練下負重上斜都幾好玩. 你下次都試下呀.
小華呢位明日之星非常睇好佢, 10破40'應該不遠了. 後生可畏呀.
話時話wongwong真係女中豪傑, 落斜好似一陣風!睇好佢老渣sub4.

係呀~~
wongwong同赤赤今年老渣玩全馬呀.....
利害!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2009-1-8 10:54 發表

你無講出口....
lee句"唔夠食架"係身邊既wongwong同我靜靜雞講架......
呵呵..................

係囉...下次會記得一定要坐89號先得~~" />" />

原來係 wongc ctse 唔夠食....

升級   56.2%

該用戶從未簽到

原帖由 eric 於 2009-1-8 10:25 發表

好耐無見!!多數星期三晚我都係運動場練o架,你地好多人跑好熱鬧呀,搵日我都跟你地一齊夜探梅子林

eric ching,估唔到係coca cola 同美記之後,琴晚又見到你,下次一齊反啦!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我又來報數:

上: 11:29
落: 9:13

好高興見到幾位未見過的ching, ctse.  減肥界中的 icon 瘋瘋果然名不虛傳, 點睇都唔似曾經有200磅.  你不如唔好改做坦克車, 叫瘋瘋Smart或者叩瘋瘋Mini 啦.

CatCat Ctse, 我唔叫wongwong得唔得呀, 人地以為我係狗狗或者係鮮貝喎.  一定要疊字架?  咁娘D叫珍珍啦.

升級   40.67%

該用戶從未簽到

見到咁多ching, ctse 一齊玩真開心, 幾時會執多劑呀? 等我早d 申請permit啦!

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂坦克車 於 2009-1-8 10:57 發表

話時話wongwong真係女中豪傑, 落斜好似一陣風!睇好佢老渣sub4.

瘋瘋你地幾兄弟掛住吹水慢jog落我先追得上者.  Sub4?  咪講笑啦, 我重伸我的目標係唔洗上巴士!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-8 11:08 發表
我又來報數:

好高興見到幾位未見過的ching, ctse.  減肥界中的 icon 瘋瘋果然名不虛傳, 點睇都唔似曾經有200磅.  你不如唔好改做坦克車, 叫瘋瘋Smart或者叩瘋瘋Mini 啦.

CatCat Ctse,  ...

下次落斜可唔可以拍住小妹一齊落..小妹想落快 d....
不過咁快...可能好傷膝..又有 d 驚...

升級   18.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 11:07 發表

弊!  詭計比人識破潻.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2009-1-8 11:07 發表

唔係呀..........
wongwong同我講,話"ee佢成日話唔夠食呀!""~~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wongc 於 2009-1-8 11:08 發表
我又來報數:

CatCat Ctse,  ...

wongwong幾好聽呀....令人聯想到好好食既旺旺鮮貝....
呵呵....
如果叫珍珍,我怕大家認唔到你呀~

升級   100%

該用戶從未簽到

樓上....
請問咩叫sub4呀~~
tks

升級   18.2%

該用戶從未簽到

Sub4 即係4小時以內.

我唔要做鮮貝呀!!!!!!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 wongc 於 2009-1-8 11:34 發表
    Sub4 即係4小時以內.

我唔要做鮮貝呀!!!!!!

燒米餅得唔得?  原味 定 火辣 任君選擇

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

夜探梅子林 - 09特訓迎渣打 (第一回簡報)

第一回參與跑手名單:
    1)   大圍新跑手

2)   witchycatcat
    3)   ee_tpk
    4)   cc
    5)   wongc
    6)   batigoal
    7)   running-sue
    8)   山海赤子
    9)   小華是也!
    10) slowrunner
    11) 瘋狂坦克車

是次特訓內容:集合後先由運動場慢跑到梅子林路口當熱身,等齊人後一齊用極速衝上閘口然後再慢跑落斜回氣,於路口再次集合後自由跑回運動場。

時間總結(按跑手回應先後次序):
    瘋狂坦克車 - 上斜 10'22 (背負十幾磅重背囊仍能高速上斜,勁呀!)
    runnung-sue - 上斜 10'40 / 落斜 8'31 (sue ctse鬥心極強,成績不斷進步。)
    ee_tpk - 上斜 11'40 / 落斜 10'30 (極為勤力,如能改善跑姿及擺手,成績一定有所突破。)
    cc - 上斜 13'44 / 落斜 10'16 (努力不懈,不斷求進,值得欣賞及鼓勵。)
    wongc - 上斜 11'29 / 落斜 9'13 (積極備戰渣打全馬中,繼續努力一定掂。)
    大圍新跑手 - 上斜 9'21 / 落斜 11'54 / 回程 18'52 (上斜時間突破10',成功PB。)

P.S. 其餘既野SSP小隊catcat隊長已經提過我就唔係度再重複,至於下星期既特訓暫定13-15/1是但一日,希望各位可以比下意見再決定。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 全馬 於 2009-1-8 11:09 發表
    見到咁多ching, ctse 一齊玩真開心, 幾時會執多劑呀? 等我早d 申請permit啦!

全馬兄都來就好啦,多d高手交流下,下星期二至四(13-15/1)邊日會方便d閣下呢?