香港長跑網  - 長跑長友

樓主: blurmax
打印 上一主題 下一主題

2009.3.08 沙田10K河畔賽

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

明天渣打後第一個10K比賽,大家加油呀!
B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 又訓得唔好呀!!!
究竟點先可以改到比賽前失眠症呀??

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-3-8 05:58 發表

ching, 你太緊張了, 放鬆D, 一陣見啦
    無法啦~ 驚陣間比大家認到我係 25 仔嘛~
    對唔住, 我係差人~

陣間見~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 BHa 於 2009-3-8 06:05 發表
    無法啦~ 驚陣間比大家認到我係 25 仔嘛~
    對唔住, 我係差人~

陣間見~

25仔?  一定會
    差人?  好難令人相信
    哈哈

各位ching / ctse, cu later

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

唔緊張~不過都神咁早起左身

升級   68.42%

該用戶從未簽到

各位 c 兄 c 姐早晨.........準備出發

祝 c 兄 c 姐 pb 成功

升級   21.58%

該用戶從未簽到

跑完了!
    50'54"

達唔到自己賽前目標...
    但都總算做到PB

不過我今日遲到左, 影唔到大合照...

升級   0%

該用戶從未簽到

今早對大脾上方同後面條根先至嚟料...真係...
    2K之後大脾後面條根抽住跑都幾辛苦, 5K折返點後決定輕鬆跑, 只能以 52'+ 完成, 全程俾人界到...
    排隊攞行李時, 重要聽到排係30幾人後面嘅 "大隻飛虎添" 話佢 39'xx"完成, 真係...

升級   0%

該用戶從未簽到

我都跑完...
    開心時間..54'49"...(半程26'17")
    上月第一次渣打是62分幾..
    今次54分幾...爽呀...
    特別嗚謝
    #1197長跑網C兄係咁推我...推快我...
    賽後慢子兄借電話給小弟用...

升級   83.16%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

時間39'19"= =
    最開心突破到40分啦

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

都繼續係頭段跑太快, 尾段死捱

天氣: 14度(濕度: 82至85%)
    總時間: 49'39"09

分段:
    第1K: 4'18"78
    第2K: 4'37"50
    第3K: 5'03"84
    第4K: 按左錶冇反應 =.=
    第5K(半程): 10'05"78[第4K同第5K加埋], (24'05"90)
    第6K: 4'59"88
    第7K: 5'16"12
    第8K: 5'11"88
    第9K: 5'11"87
    LAST果1K: 4'53"44

平均: 4'58" /k

btw, 今次係落住雨黎作賽, 賽道濕滑唔易發揮

升級   7%

該用戶從未簽到

我48分37秒完成..總算快了上年渣打10km成7分鐘..都幾滿意

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-3-8 11:37 發表
    我都跑完...
    開心時間..54'50"...(半程26'20")
    上月第一次渣打是62分幾..
    今次54分幾...爽呀...
    特別嗚謝#1197長跑網C兄係咁推我..
    hgj091" />" />hj

恭喜恭喜~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2009-3-8 11:59 發表
    都繼續係頭段跑太快, 尾段死捱

天氣: 14度(濕度: 82至85%)
    總時間: 49'39"09

分段:
    第1K: 4'18"78
    第2K: 4'37"50
    第3K: 5'03"84
    第4K: 按左錶冇反應 =.=
    第5K(半程): 10'05"78[第4K同第5K加埋], (24'05" ...

大隻兄:
    今次掙係啖氣WOR....跑到50'內都唔錯啦,好嘢呀!

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Completed the HKMP Shatin Riverside 10 K in the slightly rainy morning in a moderate fast time of 48 mins 40 secs (1 min faster than Tai Chak Tim Ching).

I was happy to meet so many Ching / Ctse from LongRun.hk including Hang Hau Ox, 7 Ching, Stanley, Cookie, Ah Miu and others.  Also happy to meet my brother Gary, and friends Rudolf, Ray.  I was also delighted to meet friends from hkrunners.com including Kitty, MikeC, Pauline, CHIN, Bhoova, Naveen and others.  Happy to meet Janice and Johnny.

Thanks all the photographer for taking pictures for the race.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   20.75%

該用戶從未簽到

終於返到屋企...

各位唔好意思呀,小妹唔想丟掉低朋友,跟住又要趕返教會,所以要早走無同大家飲茶...

報報成績先,1:09:20,比上個月渣打快了差不多五分鐘....

多謝堅、會長同埋各位ching ctse 的鼓勵,小妹第一次著網衫比賽,最感動的是得到你們的鼓勵呢~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

終於返到屋企洗完鞋+人

自己按錶時間: 1:03'37", 快過老渣4分鐘度, 亦都完成左今次sub 65 既目標

多謝各位ching/ctse 沿途鼓勵同埋2公們替我地影相, 同埋係最後500m 見到瘋兄/sue ctse 同埋另外兩位ching, 聽到你地打氣聲最後點都衝埋佢! 仲有係最後1k 位既皇上同埋堅ching!! 多謝晒各位

我衝線後見到有位ching 受左傷坐左係救傷站度, 希望個位ching 早日康復, 長跑長有~

升級   0%

該用戶從未簽到

報錯數 係49:?? , 都PB,也好開心 !

B

升級   0%

該用戶從未簽到

yeah~ pb 成功了!!
    自己錶 43:05, 不過過終點按遲0左幾秒, 希望按遲0左 6 秒 啦~