香港長跑網  - 長跑長友

樓主: ~~菲菲~~
打印 上一主題 下一主題

菲菲跑步日記

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲~~~希望你可以快d好番

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝tartar同活活呀~~~
我會努力唔會心急操咁恒住~~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

升級   0%

該用戶從未簽到

17-May        (Sun)                邪神霸腿傳功大會
                            慢跑5個大圈
                            神腿7式
                            收腹動作

18-May        (mon)                斧山運動場
                            慢跑5個大圈
                            神腿7式
                            慢跑5個大圈
                            收腹動作

升級   0%

該用戶從未簽到

26-May        (tue)                李鄭屋泳池
                            游水2k (約個几鐘, 中途停咗好多次吹水, 游游下又腳趾抽筋, 之後小腿又抽筋)

升級   0%

該用戶從未簽到

31-May        (Sun)                游水
                            頭1k一程蛙式一式自由式
                            後1k全自由式
    分段時間:
    500m        14'20"44
    1000m        29'11"48
    1500m        44'25"94
    2000m        59'52"85

自由式試下放輕鬆啲游, 踢腳冇咁所力, 腳趾冇咪實, 游耐咗都冇抽筋

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

菲菲要改名做飛魚,2k................我10m都游唔到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-6-1 13:31 發表
    勁!!我未試過游水多過500m

點解呢?
    你游開短途呀? 你游得好快架喎~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 駿駿駿 於 2009-6-1 13:33 發表
    菲菲要改名做飛魚,2k................我10m都游唔到

你10m肯定游到啦~~~上次見你都好努力, 比心機呀
    要游多啲至可以學識游呀,
    我之前自己學游自由式時一個week至少游3日水呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 gary1027 於 2009-6-1 13:37 發表

以前係將軍澳住就會朝朝游完早水就返工,我無真真正正咁游水成五年啦!

朝朝游早水我都想呀, 但我游完水要沖涼換衫攪好耐~~~
    早上要趕返工都係唔使諗啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-6-1 13:30 發表
    31-May        (Sun)                游水
                            後1k全自由式
    分段時間:
    1500m        44' ...

菲菲,妳巧勁呀!

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 1-6-2009 13:30 發表
                            後1k全自由式
    分段時間:
    1500m        44' ...
    菲菲好勁阿,我游 50m 蛙式要成三分幾鐘,己經舊年快咗 tim喇,舊年要成五分幾鐘阿!

升級   0%

該用戶從未簽到

嘩, 瘋兄同13兄你哋過獎啦∼∼∼
    尤其我仲要跟13兄你學下嘢先得, 唔係自己死游爛游咁

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jogging_cat 於 2009-6-1 20:53 發表
    菲菲好勁阿,我游 50m 蛙式要成三分幾鐘,己經舊年快咗 tim喇,舊年要成五分幾鐘阿!

cat姐你好呀, 我自己都成日游水呀, 以前都慢好多...
    如果你游水游多啲都會好好多呀, 又可以約埋一齊游互相指正下∼∼∼
    我哋約過响ssp游呀∼∼∼有興趣可以一齊呀∼∼∼

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2009-6-2 13:30 發表
    嘩, 瘋兄同13兄你哋過獎啦∼∼∼
    尤其我仲要跟13兄你學下嘢先得, 唔係自己死游爛游

游水....係唔會游死人架,死果d只係浸死。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2-6-2009 13:31 發表

cat姐你好呀, 我自己都成日游水呀, 以前都慢好多...
    如果你游水游多啲都會好好多呀, 又可以約埋一齊游互相指正下∼∼∼
    我哋約過响ssp游呀∼∼∼有興趣可以一齊呀∼∼∼
    我知道你地逢星期二有得游,不過我宜瘃二,四上緊游水班,要遲D先得喇.