香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills
打印 上一主題 下一主題

NO PAIN NO GAIN, 唔付出點有好成績

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 6-10-2009 00:40 發表

似乎還有下集喎...嬌妹快D寫埋佢...順便一提..白兄因腳傷4k後被迫退出賽事..

怪唔得之, 賽後唔見白C兄, 希望白C兄多多休養, 早日康復, 長跑長有.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 6-10-2009 09:54 發表

你估個個人都好似你咩.....跑極都有!

雖然Leung狀態Top Fit, 鬥志上, 唔會舒比佢.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

2009.10.03 是日中秋, 大埔.沙田雙橋來回.

氣溫: 26度, 密雲, 有涼風
路徑細明: 太和消防局.大埔海濱公園.元洲仔公園.科學園,水廠街.雙橋
距離: 來回若15k
時間:
太和消防局.元洲仔公園 7'53"
元洲仔公園.科學園 20'35"
科學園公園飲水散熱 3'45"
科學園.水廠街.雙橋 13'51"
遇到跑友, 閒談吹水 9'01"
雙橋.水廠街.科學園 13'41"
最後回程補水 2'29"
科學園.元洲仔公園 24'41"
總時間: 1:36'

朝早唔好講人, 當天早上遇到戰友輝哥, 專程由元朗黎大埔備戰本星期六, 樂華10.5K大埔吐露港比賽.

升級   0%

該用戶從未簽到

2009.10.04 是日追月, 大埔.科學園來回.

氣溫: 27度, 陽光普照
路徑細明: 太和消防局.大埔海濱公園.元洲仔公園.科學園
距離: 來回若10k
時間:
太和消防局.元洲仔公園 7'54"
元洲仔公園.科學園 22'39"
科學園公園飲水散熱 4'03"
科學園.元洲仔公園 24'08"
總時間: 58:44'

中秋過後滿地垃圾, 香港人仲要注意多點公民教育, 遇見樂華會友跑沙田至大埔長課, 見到潔儀C姐, 屯門耀哥及大埔地胆胡教練備戰本星期六, 樂華10.5K大埔吐露港比賽.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-10-7 12:00 發表

係既係既.... 呢樣我都要學~ 我都希望有朝一日可以係賽場上面睇到嬌兄尾燈~

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

711 Ching,

I know Gills Ching will run the 1026!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   54.9%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-10-7 12:00 發表

嬌兄講得好!鬥志一定唔可以輸!加油呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 7-10-2009 12:42 發表

係既係既.... 呢樣我都要學~ 我都希望有朝一日可以係賽場上面睇到嬌兄尾燈~

咁大圍兄如果最近有玩比賽, 可能我可以見閣下尾燈, 已經偷笑.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 7-10-2009 12:44 發表

响鄧記同嬌兄上堂,小弟每跑三四個圈,就可以見嬌兄尾燈一次。

呢位同學仔, 呢排成日走堂, 唔知幾時可以比個機會我見吓Kenneth兄盞燈?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 7-10-2009 12:50 發表
    Gills 兄..  1011 / 1026  有冇報到

7兄, 有呀, 主場九成九報, 除非唔得閒, 慳番好多車錢同時間呀.
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 7-10-2009 13:52 發表

嬌兄講得好!鬥志一定唔可以輸!加油呀!  

咁RAM兄, 幾時走番轉? 一齊操起個態, 而家開始涼涼地, 應該幾C服.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 7-10-2009 14:09 發表

賽王 你都有報???

7兄, 賽王即係賽王麻, 10月26日梗係有啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2009-10-7 14:05 發表

咁大圍兄如果最近有玩比賽, 可能我可以見閣下尾燈, 已經偷笑.

嬌兄講笑咩, 我同妳仲差幾班有排都未追到你呀, 大過話時話真係賽癮起, 啱啱lunch親身走去報左10.26個比賽, 到時一於試下跟你尾食下塵, 睇下食到幾多得幾多.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 7-10-2009 14:33 發表

嬌兄講笑咩, 我同妳仲差幾班有排都未追到你呀, 大過話時話真係賽癮起, 啱啱lunch親身走去報左10.26個比賽, 到時一於試下跟你尾食下塵, 睇下食到幾多得幾多.

好...10月26日, 大美督水霸見, 今次大圍兄要做model比人影吓啦...

升級   0%

該用戶從未簽到

2009.10.05 Wong Sir鄧記操練第29回

今次Wong Sir安排左circuit training, 一向上身冇咩鍛鍊, 加上暑假聚積左唔少脂肪, 做起上黎, 真係有點吃力, 但不失為練基本功既一大方法, 最甘係舉水, 其次係Sit Up, 難委Parco爸叫到成三,四十下, 之後還玩轉倒樹沖掌上壓, 呢兩日成個人散哂, 但星期一easy run感覺, 成個人輕左, 呢劑十全大補漡幾有效, 操完還有Sue弟, B哥及蕉仔請水特