香港長跑網  - 長跑長友

樓主: cfchan
打印 上一主題 下一主題

deleted.....

升級   52.3%

該用戶從未簽到

一定預埋你, 我用Look Classic
Look同shiman唔同system, 效果差唔多, 都係大路野
總之唔太重就ok啦

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-7-2 13:12 發表

你架正車出左未呀? 今次比較趕, 下次希望可以多d人join

星期一已寄出了,等緊收貨.maybe 本星期六日到
而家好似小時侯等玩新玩具的感覺

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-2 15:19 發表

星期一已寄出了,等緊收貨.maybe 本星期六日到
而家好似小時侯等玩新玩具的感覺

係要等下先更加開心

升級   100%

該用戶從未簽到

hihi~~~~13~~~
打聲招呼~~

升級   0%

該用戶從未簽到

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=5205&extra=&page=68

多謝13哥支持將軍澳澳景路上斜訓練! 車ching開左報名post啦!!! 13哥可以隨時報名~!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

今日雖然無入東涌踩,但都拎左架20"小摺(KHS F20-RAC)落街踩左40KM,順便試埋對TYRELL AM3軨同SCHWALBE DURANO芒果呔。
未試過都唔知,一試就知對軨同對呔係堅料,對HUBS仲順過我架700c果對,唔駛點俾力都可以輕鬆上30+ ,而且只係用到第六飛,如果再上高波 條呔又好咬地,片彎都夠胆訓低d。
不過始終係小輪徑,我攞佢黎練平衡同轉數啫,比賽都會用番700c,或者遲d會換對軨!

下午去左黃昏跑,天氣好熱,發揮一般,只能以52+mins完成

升級   21.55%

該用戶從未簽到

回復 206# 的帖子

30 幾度中興黃昏跑........佩服佩服

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-7-12 23:33 發表
今日雖然無入東涌踩,但都拎左架20"小摺(KHS F20-RAC)落街踩左40KM,順便試埋對TYRELL AM3軨同SCHWALBE DURANO芒果呔。
未試過都唔知,一試就知對軨同對呔係堅料,對HUBS仲順過我架700c果對,唔駛點俾力都可以輕鬆上 ...

下次我借隻Racing 1尾鈴比你玩下, 睇下你幾時毒發身亡

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2009-7-13 13:45 發表

下次我借隻Racing 1尾鈴比你玩下, 睇下你幾時毒發身亡

13兄
佢重有一把Easton做嘅西爪刀(專劏金牛 ),試完後身家立即小了幾隻金牛

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-13 18:49 發表

13兄
佢重有一把Easton做嘅西爪刀(專劏金牛 ),試完後身家立即小了幾隻金牛

毒品拆家!

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-13 18:49 發表

13兄

西瓜刀唔係咁易舞得掂, 我都係度摩索緊

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 cfchan 於 2009-7-12 23:33 發表
    未試過都唔知,一試就知對軨同對呔係堅料,對HUBS仲順過我架700c果對,唔駛點俾力都可以輕鬆上 ...

十三原來操完車先去黃昏賽讓賽, 鐵人果然體力過人!

升級   0%

該用戶從未簽到

13兄 & 各位鐵人 ching ctse,有D關於鐵人賽既野想係度代朋友問一問:

1~通常這些比賽會否有時間限的, 約多少呢 ? or 有無分每 part 幾耐 ?
    因我近日計過, swim海750m 要約18分左右, 我知是慢的, 所以怕最後計計下可能未 bike 完20km (沒正式計過時間, 但肯定慢的), 大會也要 close .....

2~ 請問如果單車因自已真是無信心, 會否就算我那個時間去, 都容易比其他師兄"片"到 ?

3~最後貪心問下, 這些比賽, 通常有無話好似跑咁送 "衫" 的, 或玩完只送水?

我怕答錯人,所以請各位幫幫手。

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2009-7-16 22:14 發表
    13兄 & 各位鐵人 ching ctse,有D關於鐵人賽既野想係度代朋友問一問:

1~通常這些比賽會否有時間限的, 約多少呢 ? or 有無分每 part 幾耐 ?
    因我近日計過, swim海750m 要約18分左右, 我知是慢的, 所以怕最後計計 ...

REPLIED!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

繼禽日O KING OF THE ROAD上斜自虐後,今日繼續
    下午去泳池玩三樣泳式,自由式、蛙式及蛙手蝶腳(SOMETIMES做埋蝶手 )交替咁游,中間有停頓以檢視自己姿勢,以中等速度前進,游左2.5K
    夜晚踩我架K仔小摺由屋企經青公出荃灣公園,來回58K,去程逆風踩得較辛苦,回程順風就正到痺,追餅都可以踩空 ,平均可以KEEP到35左右!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-7-16 23:33 發表
    繼禽日O KING OF THE ROAD上斜自虐後,今日繼續
    下午去泳池玩三樣泳式,自由式、蛙式及蛙手蝶腳(SOMETIMES做埋蝶手 )交替咁游,中間有停頓以檢視自己姿勢,以中等速度前進,游左2.5K
    夜晚踩我架K仔小摺 ...

嘩....13兄都操得好行WOR..勁呀~

升級   21.55%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2009-7-16 23:33 發表
    夜晚踩我架K仔小摺 ...

星期一攞車, 搵日帶下我踩青公啦.........

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2009-7-17 00:05 發表

星期一攞車, 搵日帶下我踩青公啦.........

遲下起左單車徑 , 5 可以踩马路架啦

升級   78%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-7-18 09:38 發表

遲下起左單車徑 , 5 可以踩马路架啦

迫公路車犯法

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2009-7-19 02:18 發表

迫公路車犯法

Police may not execute the laws.....
    in addition, the cycling path will be finished after 2013.