香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

升級   0%

該用戶從未簽到

我最近唔知點解狀態跌得好快 ,依一個月跑長課都好似唔夠氣,好快就好攰
我相信要一段時間先可以追返你,等我呀 !(我係講真嫁!)
B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-9-29 22:06 發表

我最近唔知點解狀態跌得好快 ,依一個月跑長課都好似唔夠氣,好快就好攰
我相信要一段時間先可以追返你,等我呀 !(我係講真嫁!)

神童~ 0係你個 blog 度都回0左你~
0係度再講多句, 比 d 信心自己啦~ 狀態好快就可以翻黎0既~ 信我啦~
B

升級   0%

該用戶從未簽到

東區長跑 10k

因跑錯路0既關係, 時間... 不提也擺了~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-10-2 01:02 發表
因跑0左路0既關係, 時間... 不提也擺了~

新界人o既B哥仔...
一過海就迷路...
下回做多D功課先去啦....

唔緊要啦...長跑長有...努力...

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,係咪跑得太快關係.....唔見晒d人而迷路呀?不過最後你有冇跑返終點呢

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

B哥
    上次健身室玩跑步機望仔
    今次處男過海又掛住望仔
    你真係

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

下次比賽要做足準備~~~來埋地圖同指南針
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

一次過回覆幾位心急人讀者先呀~

其實之前我都特登去試過0個條路0架~ 不過0個次仲大鑊, 帶埋地圖去都跑錯路.  
    終於跑得一半時, 見個天開始變黑就放棄, 搭車走算了~

而比賽0個日, 我發覺跑錯時已經最少浪費0左分幾鐘~ 跟住慢慢行翻上去算~
    行行0下見到 esther, 咪陪佢跑到終點囉~ 埋單好似 58min~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

2/10 晒草<---> 澳景來回9K

呢條路確係練斜路0既好地方~ d 斜路真係金金金金!!
    去程 33:14
    回程 33:11~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

4/10 大西北 wong sir 訓練班 (補課)

因記錯0左0既關係, 組與組之間由原本應該慢 jog 5min 變0左吹水休息 6min~

[(400 + 400 300米快 + 300米慢;200米快 + 200米慢;100米快 + 100 米慢) x 3 ]+休息 6 分鐘  X 2
    04/10/09JogJogJogJogJogJog
    400m1'32"392'16"621'18"732'38"571'22"173'12"571'30"572'41"381'27"712'56"481'31"113'00"54
    300m1'09"751'40"6058"162'07"791'09"442'03"4959"992'18"181'03"392'11"701'06"892'22"31
    200m38"761'21"0736"591'45"6338"951'36"5839"381'30"1740"931'29"3143"391'30"96
    100m18"3644"6118"9247"8520"5015"7753"7017"0152"6415"9455"63
    休息 = 6'04"31
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

8/11 第32屆香港半馬拉松

好開心呀, 第二次參加半馬就跑到 sub 1hr30~
    比起 09 渣打半馬足足快0左 16min~
    總時間 1:28'27"~
    半程  44'00"~
    另分段 10k 時間都比 10k 比賽 pb 時間為快,
    由原本 42'21" -> 41'32"~

不過更加開心0既係, 長跑網少女藏刀勇奪女子隊際冠軍~ 男子呢隊則奪得男子隊際亞軍~
    恭喜晒~   

不過都有0野唔開心0架, 食早餐時竟然無鮮奶飲呀~

1  1

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-11-9 10:36 發表
    半程  44'00"~

不過更加開心0既係, ...

恭喜b哥 pb
    相信ching 好快會上長跑網第一梯隊,拍字梁兄跑...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

恭喜b哥, 秘密練兵成功 , 賞你一盒奶
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 喪Ken 於 2009-11-9 10:48 發表

恭喜b哥 pb
    相信ching 好快會上長跑網第一梯隊,拍字梁兄跑...

我想0係夜晚拍住你跑多 d 喎~
    街燈唔夠都唔驚嘛~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2009-11-9 11:03 發表
    恭喜b哥, 秘密練兵成功 , 賞你一盒奶

嘩~ 三鹿奶~~~~
    不過你生日大晒, 有毒我都照飲啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-11-9 10:36 發表
    半程  44'00"~

不過更加開心0既係, ...

B哥,你已經成為我偶像,今晚要問你拎簽名

恭喜晒!

升級   56%

該用戶從未簽到

B哥恭喜你尋日場半馬 走到滿意既時間
    中興杯之後比賽, 睇得出 你耐力提升左唔少

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

good run/race

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,
    對腳有冇好番一點呀
    希望你快d好番晒繼續pb下去....

升級   0%

該用戶從未簽到

B哥,39分喎..真厲害~