香港長跑網  - 長跑長友

樓主: B
打印 上一主題 下一主題

從腳軟軟恤髮

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

著埋迷人屎背心仲快呀.... 打死都唔著!!
    我賣藝不賣身0架嘛~

著埋迷人屎背心 = 賣身?

How about wearing bra top or naked top?

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

B

升級   0%

該用戶從未簽到

24/08/09 Wong Sir 大西北訓練班

5k 測試日, 今次跑 19'52"~ 比上次 (25/5) 快0左約 6"~

雖然進步0左, 不過今次跑得幾亂0下, 最快圈速約 1'30"; 最慢的竟然去到 1'5x"!!
    呢個老毛病都存在0左好耐喇, 不過呢次特別亂~
    首要原因係按錯錶啦, 令自己一直唔知圈速.
    其次係幾個 "老拍檔" 都無跑, 無人跟住控制圈速~
    仲有跑到最尾幾圈右腹痛, 不得不減速度黎跑...
    不過最最最主要原因都係... 我0係度賴地硬囉~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-8-25 00:06 發表
    5k 測試日, 今次跑 19'52"~ 比上次 (25/5) 快0左約 6"~

雖然進步0左, 不過今次跑得幾亂0下, 最快圈速約 1'30"; 最慢的竟然去到 1'5x"!!
    首要原因係按錯錶啦, 令自己 ...

1'30".....你真係好離普

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-8-25 00:06 發表

首要原因係按錯錶啦, 令自己 ...

B哥,時間都唔慢啦!係咁熱天氣仲可以sub20已經不錯。
    都係果一句,學下點樣去"忍",學下學下步速自然控制在你手中......
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 神童威威 於 2009-8-27 06:45 發表

B哥,時間都唔慢啦!係咁熱天氣仲可以sub20已經不錯。
    都係果一句,學下點樣去"忍",學下學下步速自然控制在你手中......

我都努力控制均速中呀~ 不過實在太難了...
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

27/8/09 樂華衝圈練習 1k x 10 (7min 連休)

呢堂我遲0左大到, 熱完身都跑緊第 4 組 了, 於是中途加入~
    因為無跑幾組0既關係, 所以一開始就跑快0左少少, 以減低0個份罪惡感...
    點知腳軟呢個問題始終揮之不去, 跑到自己0既第 4 組 (其他人0既第 8 組) 就開始無力了~
    第 5 組直情跑都無跑~
    到最尾 1 組諗住爆盡佢, 唔知關唔關抖得太耐, 個人冷卻0左~
    一起步隻左腳就有少少抽筋, 唔敢跑即停~

27/08/09Lap 1Lap 2Lap 2.5TotalRemark
    1Late
    2Late
    3Late
    4Late
    51'26"871'24"8141"713'33"39
    61'25"011'24"5741"763'31"34
    71'24"691'26"6642"613'33"96
    81'40"561'37"4944"284'02"33休息圈
    9Rest
    10Clonus
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

31/8/09 大西北 wong sir 訓練班 (Circuit Training)

呢堂係一個月一次0既 Circuit Training, 當中包含幾組我最弱0既體能~
    特別係以上身為主舉水 / 掌上壓等, 真係玩到我叫苦連天~
    死頂死涯終於玩0左 5 組~
    時間如下:
    1 (無計時)
    2 (唔記得按錶, 痴埋落第三組0既時間度)
    3 21'50"78 (2 + 3 組)
    4 11'46"51
    5 11'19"38
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

2/9/09 樂華青公團

呢團高手如雲, 一開始個個都已經踩到三波高速行車~
    死跟之下都跟到0下.  
    點知到深井左右, 個個熱完身更加開到五, 六波,
    我即時被遠遠拋離~ 之後全程都獨自跑~
    當晚仲要係 7 月 14.... 你都咪話唔驚~
    好彩最後都無驚無險咁跑翻鄧記~

荃屯02/09/09
    荃灣西鐵站→深井嘉頓29'03"95
    深井嘉頓 →小欖航海訓練學校28'51"77(57'55"72)
    小欖航海訓練學校→三聖恆福花園30'05"54(1:28'01"26)
    三聖恆福花園→鄧肇堅 (經置樂)14'40"16
    全長約 20k總時間= 1:42'41"42

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-3 11:28 發表
    死跟之下都跟到0下.  
    好彩最後 ...

我擒晚都有跑喎..約7:15開跑...但不見你既...七月十四..真係邪....

升級   20.65%

該用戶從未簽到

死跟之下都跟到0下.  
    好彩最後 ...

練習跑20k 1:42是很不錯的時間

升級   0%

該用戶從未簽到

死跟之下都跟到0下.  
    好彩最後 ...

你都話要包尾?真係怕怕囉..仲心思思想搵日跟下跑添~~

升級   7.45%

該用戶從未簽到

師兄的20K時間不錯, 努力!加油。
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Parco爸 於 2009-9-3 11:38 發表

我擒晚都有跑喎..約7:15開跑...但不見你既...七月十四..真係邪....

咦咦~ 我地 7:00 度起步喎~
    我估你點都會早少少0係0個度熱0下身0架~
    無理由見唔到0架喎~ 邪!!!!!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

thank you 佐治兄 及 mike兄 0既鼓勵~
    呢個時間唔快, 但我會繼續努力的~
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-9-3 13:13 發表

你都話要包尾?真係怕怕囉..仲心思思想搵日跟下跑添~~

其實我唔係包尾0既~
    我無講我後面仲有跑友0者~
    佢地定0左 2hr 內跑完就算合格~
    你一定得0架喎~
    下星期三一齊黎玩0丫~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 B 於 2009-9-3 14:26 發表

其實我唔係包尾0既~
    我無講我後面仲有跑友0者~
    佢地定0左 2hr 內跑完就算合格~
    你一定得0架喎~
    下星期三一齊黎玩0丫~

如果2小時內就冇問題啦..不過同你地班高手一齊跑,包尾果個一定是我啦..
    下星期三唔得..因為星期六912要食大茶飯..919都要,即係要睇下923來唔來到..

升級   0%

該用戶從未簽到

死跟之下都跟到0下.  
    好彩最後 ...

B哥,你真係好勁呀!我玩完星期一果晚的體能後到現在對腳都未復原,
    而你就咁快就可以跑長課,時間仲唔錯,所以你的體能已經很強!

升級   27.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 178 天

原帖由 神童威威 於 2009-9-3 19:28 發表

B哥,你真係好勁呀!我玩完星期一果晚的體能後到現在對腳都未復原,
    而你就咁快就可以跑長課,時間仲唔錯,所以你的體能已經很強!

一睇 主頁就知喇
    十k四十二分 ,超捱得加實力先做到哩
    可以教下我嗎?  我力就有喇,不過唔捱得  好苦
    400m 1分41一圈 痴線,跑到肺都爆

B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2009-9-3 15:44 發表

如果2小時內就冇問題啦..不過同你地班高手一齊跑,包尾果個一定是我啦..
    下星期三唔得..因為星期六912要食大茶飯..919都要,即係要睇下923來唔來到..

如果你 2hr 內, 應該唔會包尾0既~ 放心喎~
    9.23 一於黎玩0下啦~