香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬仔
打印 上一主題 下一主題

陽光燦爛的日子

升級   34.67%

該用戶從未簽到

對唔住!好對唔住!
朋友唔得閑陪我,我一個人又唔好意思去,怕一個人都唔認識,會好唔自然,所以冇來到!
希望冇影響到大家!
真係好對唔住!

登錄/註冊後可看大圖

升級   34.67%

該用戶從未簽到

今天做早課,6點起身,6點20出門口,早餐都冇食

一條友仔去跑西山!跑到半山肚仔開始有D餓!
跑吓爬吓用咗一個鍾先出到山!想死咁制!

登錄/註冊後可看大圖

仲有3KM到先返到OK,天氣又濕又悶,肚仔又餓,

終於都係放棄,行返OK,沿途仲偷咗人家幾粒黃皮食!

登錄/註冊後可看大圖

今天跑吓,爬吓,行吓1小時40分鐘,約13KM

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2010 - 6 -18

元朗球場

warm up  2 km

(200快 / 200慢 + 300快 / 300慢 + 400快 / 400慢  ) x 3組

第一組   46"     1'13"      1'34"

第二組   46"     1"13 "     1'36 "

第三組   47"      1'14        1' 37

cool down   1 km

升級   34.67%

該用戶從未簽到

2010 - 6 - 19

元朗球場    慢跑 15 大圈    41'10''

2010 - 6- 20

長課  沙田運動場 — 吐露港救護站 — 船廠  約 16km  1'35"

升級   34.67%

該用戶從未簽到

只腳仔始終未完全好番,跑到咁上下就開始來料,好大困擾!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-17 21:55 發表

今天做早課,6點起身,6點20出門口,早餐都冇食

一條友仔去跑西山!跑到半山肚仔開始有D餓!
跑吓爬吓用咗一個鍾先出到山!想死咁制!http://maggieland.myftp.biz/download/msn ...

馬仔,請問西山晌邊??

升級   65.55%

該用戶從未簽到

原帖由 馬仔 於 2010-6-23 07:29 發表
只腳仔始終未完全好番,跑到咁上下就開始來料,好大困擾!

加油~~祝腳仔聽聽話話,早日康復^^

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 366# 的帖子

Dee兄,唔好意思,唔識形容條路係邊
不過你有興趣可以搵日一起跑番轉,唔係好長,主要係練吓上斜!

升級   34.67%

該用戶從未簽到

回復 367# 的帖子

多謝菲比!已經係康復中,不過仲唔練得速度住!
等腳仔完全好番,希望有機會可以同你一起練習吓!

升級   0%

該用戶從未簽到

馬仔星期日比賽差左10秒...
不過晌呢條地獄賽道時間已經好好啦,繼續加油!!!