香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau
打印 上一主題 下一主題

約大埔跑步

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

我都係今晚自己係元洲仔公園跑一轉先....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

因為大家我諗跑完都會返屋企唔再沖身, 如果你自己去放低d 野然後黎, 你識唔識路?

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-12 17:43 發表

因為大家我諗跑完都會返屋企唔再沖身, 如果你自己去放低d 野然後黎, 你識唔識路?

咁我先返家再來會合你!  19/4我問你拿電話好嗎?

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-12 14:17 發表
    係喎...stephen搬左入大埔了.   琴晚好瞓嗎?
    我地琴日畢架山好好玩呀!

昨晚睡得一般般, 今朝返工更遲到潻! 在城門口要轉巴士要等好久和搭好耐車...

升級   100%

開心

今晚在元洲仔公園跑左5個圈
    但不知是今晚是否真的太熱 , 加上很翳焗
    定還是真係自渣打後 , 自己真係沒有好似今晚咁認真練一次
    結果不但原先目標完成不到
    更覺得自己的心口在練跑的時候有少少痛.....

.....睇黎我真係要加倍努力了

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

回復 45# 的帖子

ching, 呢兩日真係又濕又翳焗, 唔好太勉強, 狀態可以慢慢操起, 身子要緊 ~~

升級   100%

開心

回復 46# 的帖子

我都唔知
    不過希望今晚真係又濕又翳焗先至會咁樣....
    否則我就懷疑自己是否身體出左問題

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-4-12 18:50 發表

咁我先返家再來會合你!  19/4我問你拿電話好嗎?

無問題, 19/4 傾下

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 syhyau 於 2010-4-12 18:55 發表

昨晚睡得一般般, 今朝返工更遲到潻! 在城門口要轉巴士要等好久和搭好耐車...

在城門口轉車我聽D同事講都係話好多人的, 慢慢你就習慣架喇~~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-13 09:50 發表

在城門口轉車我聽D同事講都係話好多人的, 慢慢你就習慣架喇~~

今天早了十五分出門, 從大埔到城門口大約要三十分鐘因73x要轉入廣福村, 城門後到青衣也要三十多分鐘 下車後只淨8分鐘跑返公司.....全程足足個幾鍾.   不過好彩無遲到 (公司要打指模機)!  感謝主!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-12 23:52 發表

謝謝你日後相伴一起跑步!  有空跟你說一些我的故事!

升級   100%

慵懶

原帖由 syhyau 於 2010-4-13 10:19 發表

今天早了十五分出門, 從大埔到城門口大約要三十分鐘因73x要轉入廣福村, 城門後到青衣也要三十多分鐘 下車後只淨8分鐘跑返公司.....全程足足個幾鍾.   不過好彩無遲到 (公司要打指模機)!  感謝主!

跑返公司.....對你來講無難度啦~
    我公司又係打指模機嫁.

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-13 11:59 發表

跑返公司.....對你來講無難度啦~
    我公司又係打指模機嫁.

其實而家係我人生一個另一個階段, 是喜? 是悲? 我已無從溪巧了! 我只等在我身上所發生的事情快快完全解決和過去.  把一切完完全全交託和順服祂的旨意! 好好的過人生!  真的需要你的支持和鼓勵啊! 大家加油! 努力一起過好人生!

升級   100%

慵懶

原帖由 syhyau 於 2010-4-13 14:18 發表

其實而家係我人生一個另一個階段, 是喜? 是悲? 我已無從溪巧了! 我只等在我身上所發生的事情快快完全解決和過去.  把一切完完全全交託和順服祂的旨意! 好好的過人生!  真的需要你的支持和鼓勵啊! : ...

其實每人的背後都總有一個"故事", 我也不比你好了很多. 只是我必須撐下去吧!  我相信你也做得到ge  .
    讓我們好好享受每一天, 記住"明天會更好", 大家都會支持和鼓勵你啊~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-13 14:35 發表

其實每人的背後都總有一個"故事", 我也不比你好了很多. 只是我必須撐下去吧!  我相信你也做得到ge  .
    讓我們好好享受每一天, 記住"明天會更好", 大家都會支持和鼓勵你啊~

我就是感覺到你與我同是天涯人啊!  大家要加油啊!   一切都會苦盡甘來的! 因我有主愛!!!

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-4-13 15:20 發表

我就是感覺到你與我同是天涯人啊!  大家要加油啊!   一切都會苦盡甘來的! 因我有主愛!!!

送首歌仔比師兄啦 Take it easy~~~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-4-13 15:32 發表

送首歌仔比師兄啦 Take it easy~~~

http://www.youtube.com/watch?v=4ymAPmom-lc

謝謝你!  有幸見到你嗎? 願主祝福你!

升級   100%

開心

回復 53# 的帖子

嘩...你地練跑步可以得到咁多精神上既 energy 既?!
    haha.....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-4-13 15:20 發表

Mill 姐, 今晚妳會到TKO嗎? 好好享受妳的生活!!!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-12 23:52 發表

請問由吐露港頭公厠到科學園來回多少km ? 另到水警基地來回多少km? 到划艇會來回多少km?