香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

7兄, 好對唔住, 星期日入咗camp, 無及時回應tim, e+返到屋企, 散晒la,
    請代向副班長cu請假,

升級   100%

該用戶從未簽到

尋晚跑步測試分組, 雖然我我同 econecon ching 遲咗起步,
    但都跑得好好, 頭兩圈平均接近6 分鐘, 但第三圈就爆咗!
    行咗半程, 番嚟啱啱25分幾, 結果入咗C 組![size=11.8056px]

跟住A 組即刻跑多5 個圈, B 組跑多2 個圈, C 組淨係踢腿!
    不過我地會俾心機, 希望可以升上B 組、A 組[size=11.8056px]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 18-8-2010 07:45 發表
    尋晚跑步測試分組, 雖然我我同 econecon ching 遲咗起步,
    行咗半程, 番嚟啱啱25分幾, 結果入咗C 組!...

唔係啩?出左乜事?
    以 Rockie 兄既實力,理應可以輕鬆入到 A組喎!

升級   0%

該用戶從未簽到

最緊要唔好受傷。

-- 過來人 --

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 07:45 發表
    行咗半程, 番嚟啱啱25分幾, 結果入咗C 組!" />" />hj" />" /> ...

渣流灘

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   32.33%

該用戶從未簽到

其實係未每一堂要上堂後先知個堂跑乜 ??

升級   32.33%

該用戶從未簽到

本人昨晚跑都亂晒大籠 ...
    人跑我停, 人停我跑 ...
    只知共跑了 11 個大圈 ...

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-8-18 12:03 發表

rockiec 兄:   唔同組別..同一方向....

我都以為只跑3圈..點知跑完又跑多2圈.跟住仲加多1圈...噢,,原來玩3,2,1,...

7兄快馬, 跑左咁多個圈

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 piyrag提督 於 2010-8-18 10:31 發表 我都覺得洛奇兄渣灘!

應該都係啦...
    我真係聽足miss 講當比賽咁跑先剛剛入到A班

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 18-8-2010 12:03 發表
    rockiec 兄:   唔同組別..同一方向....
    我都以為只跑3圈..點知跑完又跑多2圈.跟住仲加多1圈...噢,,原來玩3,2,1,...

7兄,你呢句 "唔同組別,同一方向" 真係好有道理!
    無論快腳慢腳,都係為健康,為興趣而跑!
    無論快腳慢腳,都係同一個起點,同一個終點!
    大家一齊努力啦!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mc 於 18-8-2010 12:09 發表

應該都係啦...
    我真係聽足miss 講當比賽咁跑先剛剛入到A班

我尋晚請假,未跑,所以重未知入到乜班?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-8-18 12:18 發表 我尋晚請假,未跑,所以重未知入到乜班?

你係班長...
    睇晒咁多班

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 2010-8-18 08:54 發表
    唔係啩?出左乜事? 以 Rockie 兄既實力,
    理應可以輕鬆入到 A組喎!

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-8-18 10:17 發表
    渣流灘

原帖由 piyrag提督 於 2010-8-18 10:31 發表
    我都覺得洛奇兄渣灘!

第一、二個圈真係好盡力, 反而 econecon ching 真係好輕鬆,
    想快想慢控制自如, 若果唔係一心要入C 組,
    我諗 sub18 都得! 遲下可以拍住7 兄!

原本都諗住交足功課, 不過 miss 好堅持, 唔俾隨便揀組,
    咁rebeeca ctse 就去咗B 組, 真係無得轉組!!

其實要入C 組都好難架, 自己唔係新手,
    無理由8 分幾一個圈架! 唯有最後起步,
    再頭兩圈谷爆自己! 咁就名正言順入C 組!
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 12:42 發表

第一、二個圈真係好盡力, 反而 econecon ching 真係好輕鬆,
    想快想慢控制自如, 若果唔係一心要入C 組,
    我諗 sub18 都得! 遲下可以拍住7 兄!

原本都諗住交足功課, 不過 miss 好堅持, 唔俾隨便揀組,
    ...

rockiec ching真係好輕鬆. 而且個pacing又穩定. 昨晚同你跑又學到野. 我既大問題就係時快時慢. 當然係頭段太快跟住個pacing慢好多. 有你帶住. 我慢左會想追番上黎. 不過咁樣唔太掂.

我就唔輕鬆啦一d都.