香港長跑網  - 長跑長友

樓主: rockiec
打印 上一主題 下一主題

K-SWISS RUNNINGCLUB 跑步訓練班

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

小弟好辛苦至跑完,編入B組,應該入C組較適合

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 12:42 發表

第一、二個圈真係好盡力, 反而 econecon ching 真係好輕鬆,
    想快想慢控制自如, 若果唔係一心要入C 組,
    我諗 sub18 都得! 遲下可以拍住7 兄!

原本都諗住交足功課, 不過 miss 好堅持, 唔俾隨便揀組,
    ...

我唔輕鬆呀. 你就真係好勁.

我跟你跑又學到野. 你個pacing好穩定. 我成日都時快時慢. 主因係跑跑下攰好明顯慢左好多.... 不過有你帶住我就慢左會追番上黎. 真係唔該晒你.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 jshho 於 2010-8-18 10:42 發表
    [size=11.8056px]本人昨晚跑都亂晒大籠 ...
    人跑我停, 人停我跑 ...
    [size=11.8056px]只知共跑了 11 個大圈 ...

原來花 ctse 都响度, 一直都唔覺眼添, 記得下次相認!!
    2圈熱身, 3圈試跑, 再嚟 3+2+1 加操, 我諗 ctse 應該响A 組,
    可以入到A 組ge ctse 應該唔多, 極可能得你一個!

下一堂會去合併到 cuA組, A組基本上係強度訓練,
    啱晒 ctse 啲高手!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2010-8-18 12:53 發表
    小弟好辛苦至跑完,編入B組,應該入C組較適合

你係咪著nb 15k衫?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 12:54 發表

原來花 ctse 都响度, 一直都唔覺眼添, 記得下次相認!!
    2圈熱身, 3圈試跑, 再嚟 3+2+1 加操, 我諗 ctse 應該响A 組,
    可以入到A 組ge ctse 應該唔多, 極可能得你一個!

下一堂會去合併到 c ...

真係高手雲集!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-8-18 12:54 發表 [size=11.8056px]我唔輕鬆呀. 你就真係好勁.

我跟你跑又學到野. 你個pacing好穩定. 我成日都時快時慢. 主因係跑跑下攰好明顯慢左好多.... 不過有你帶住我就慢左會追番上黎. 真係唔該晒你.

因為 pacing 太穩定, 又快唔到, 所以先至嚟上堂,
    睇下有無乜野突破, 可以收放自如...

正如我所講, 變速係技巧之一, 响比賽相當有用,
    一來可以扯爆對手, 二來可以回氣...[size=11.8056px]

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-8-18 12:03 發表

rockiec 兄:   唔同組別..同一方向....

我都以為只跑3圈..點知跑完又跑多2圈.跟住仲加多1圈...噢,,原來玩3,2,1,...

上一堂大大聲話要入c組, 點知你返口仲要怏我一個圈黎嚇我

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 12:42 發表

第一、二個圈真係好盡力, 反而 econecon ching 真係好輕鬆,
    想快想慢控制自如, 若果唔係一心要入C 組,
    我諗 sub18 都得! 遲下可以拍住7 兄!

原本都諗住交足功課, 不過 miss 好堅持, 唔俾隨便揀組,
    ...

Rockie大導演自篇自導自演, 又一新作.  

話時話, 最後幾百米見到你地, 我都想行dum波鐘, 我一路以為大圈有1600,(原來得13xx)
    未試過一口氣跑咁長, 自己同自己講要跑晒佢唔可以行,
    望下錶, 大鑊返到去實入B組, 我第一志願係c bor,貢典算好le..
    唯有屎返去同miss講唔入b, 我要c, 點知佢唔比, 仲比令仔助教捉到
    今次結果對我黎講真係有少少意外, 自信心強左, 亦要好好計劃課餘0既額外訓練,
    好好保護對容易受傷0既蝸牛腳
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-18 13:05 發表

因為 pacing 太穩定, 又快唔到, 所以先至嚟上堂,
    睇下有無乜野突破, 可以收放自如...

正如我所講, 變速係技巧之一, 响比賽相當有用,
    一來可以扯爆對手, 二來可以回氣..." />" />

其實唔係平均化左個速度會整體跑快d架咩?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-8-18 14:32 發表

Rockie大導演自篇自導自演, 又一新作.  

話時話, 最後幾百米見到你地, 我都想行dum波鐘, 我一路以為大圈有1600,(原來得13xx)
    未試過一口氣跑咁長, 自己同自己講要跑晒佢唔可以行,
    望下錶, 大鑊 ...

你係得既. 你點會入到C組
    711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 econecon 於 2010-8-18 12:55 發表

你係咪著nb 15k衫?

正是小弟

升級   50.53%

該用戶從未簽到

今晚又黎啦

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟今日係更衣室換衫時唔記得拎走件跑衫背心

而家件事解決左啦.

極多謝跑地職員蕭先生幫手拾回失物

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-8-20 22:41 發表 小弟今日係更衣室換衫時唔記得拎走件跑衫背心, 唔知仲有冇機會執番呢?

有冇人知佢會唔會有失物拎架? 而家返去都 遲啦. 實收左. 明朝佢幾點開放更衣室. 我想去一次睇下.

我件衫係美津濃深藍色黑邊, 背心. 印尼出果隻. thx

如有拾回都可以拎番比小弟架.

開放時間: 5:00a.m. - 0:00 a.m.
    依家去都得家!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-20 22:57 發表

依家去都得家!

打左去. 佢地既職員幫我搞掂左.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-8-20 22:57 發表

依家去都得家!

好似開放7點起, 求先打左去問