香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 快活人
打印 上一主題 下一主題

TKO備戰2011渣打全馬之長課操練19/2 星期六加炭日(史sir將繼續分享心得)及渣馬齊齊GO

升級   72.33%

該用戶從未簽到

我早上經常跑康城, 其實7am-9am經常有大車過, 我驚大車D廢氣多過臭氣

康城+澳景我試過一次, 如果安排最後先跑澳景都幾gum

升級   9%

該用戶從未簽到

我上次是天晴, 8:30左右入去, 可能是太遲入去, 好多大車, 每架車經過就好大塵飛去行人路. 所以乃晒野.

升級   94.3%

該用戶從未簽到

應該係o係景林對面重遇  jogging cat 之後,我停低左搏鞋帶所以落後左大隊十幾米,o個段時間應該係活活、jogging cat 同 Chris 夾埋係 2 女一男。

原帖由 快活人 於 2010-11-7 21:50 發表

CHING~~你見到的應是2男1女跑更wor...你5好嚇我特然有位ching變左女性wor
...

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2010-11-8 14:57 發表
應該係o係景林對面重遇  jogging cat 之後,我停低左搏鞋帶所以落後左大隊十幾米,o個段時間應該係活活、jogging cat 同 Chris 夾埋係 2 女一男。

兩女一男,係我無記錯錯啦 Yeah~~
男同女都好大「差別」,我應該唔會睇錯呱 XD

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2010-11-8 17:12 發表

兩女一男,係我無記錯錯啦 Yeah~~
男同女都好大「差別」,我應該唔會睇錯呱 XD

我被你同 昌哥d 氣勢吸引住 , 所以無為意咩人陪我跑更.我仲己為當時只得Harry 同 Chirs tim .   

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 哈利330 於 8-11-2010 14:57 發表
    吓!真係咁啱,就喺電光火石之際見到我同活活,果日我同你地重遇之後,你地果時既pacing咁快,跑咗唔夠兩分鐘已經見唔倒你地law bor。

升級   36.33%

該用戶從未簽到

跟你地跑過一次街,你地好似個個都好熟咁,即係個感覺係跑黎跑去都係你地班網友。
    但點解我跑左成年街,都好似未撞過你地咁既?!真奇怪!?
    定係我跑開下午6-7點,你地未放工?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2010-11-8 21:52 發表
    跟你地跑過一次街,你地好似個個都好熟咁,即係個感覺係跑黎跑去都係你地班網友。
    但點解我跑左成年街,都好似未撞過你地咁既?!真奇怪!?
    定係我跑開下午6-7點,你地未放工?

可能你跑得太快......... 見我地唔到jei

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 JC 於 2010/11/8 22:48 發表

可能你跑得太快......... 見我地唔到jei " />" />

JC 或者又可能你跑得快, 所以人地睇唔到你呢

升級   36.33%

該用戶從未簽到

我都好想好似你地咁快呀~~過兩招教下小弟XD

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 monsterjoe 於 2010-11-8 22:52 發表
    JC 或者又可能你跑得快, 所以人地睇唔到你呢

你新黎架?? 你幾時見過我跑得快呢??
    咪亂咁散播流言好喎

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2010-11-8 23:24 發表
    我都好想好似你地咁快呀~~過兩招教下小弟XD

昌哥...... 有人揾你啊

升級   36.33%

該用戶從未簽到

原帖由 JC 於 2010-11-8 23:34 發表

你新黎架?? 你幾時見過我跑得快呢??
    咪亂咁散播流言好喎 " />" />hj" />" />

我真係新黎架 XDD
    其實又唔係一定要快先至學到野,同佢地一team人跑又真係唔同味道,有恆心啲向前跑。
    今日無人陪,自己跑,我都唔知跑左啲咩出黎 ~.~
    一齊跑個氣氛好正!
    下次有咩野跑都叫埋我同我個friend Terry仔呀~~

升級   34.74%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2010-11-9 00:15 發表 我真係新黎架 XDD其實又唔係一定要快先至學到野,同佢地一team人跑又真係唔同味道,有恆心啲向前跑。今日無人陪,自己跑,我都唔知跑左啲咩出黎 ~.~一齊跑個氣氛好正!下次有咩野跑都叫埋我 ...
    我跟唔上你同昌ching既 速度
    2個放火

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TKOer 於 2010-11-9 00:15 發表

我真係新黎架 XDD
    其實又唔係一定要快先至學到野,同佢地一team人跑又真係唔同味道,有恆心啲向前跑。
    今日無人陪,自己跑,我都唔知跑左啲咩出黎 ~.~
    一齊跑個氣氛好正!
    下次有咩野跑都叫埋我 ...

ching你做乜騎刦左袓祖個post黎答呀??
    我叫佢咪散播流言之嘛......
    不過你講得啱架, 一齊跑係開心好多架, 我都好鍾意跟哩度班ching/ctse學野架
    講開學野, 緊係唔少得星期三晚既R校長啦,
    你睇吓"TKO基達令跑院"D學生個個跑得幾開心就知啦

升級   0%

開心

早晨各位

升級   0%

該用戶從未簽到

大家早晨

升級   0%

開心

大家早晨

升級   0%

該用戶從未簽到

日期:     13 / 11 / 2010 ( 六 )
    集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點: TKO運動場副場                 

路線 :  TKO運動場 >工業村盡頭折返 > 寶邑路 > 澳景> 油塘>澳景>彩明 >寶琳北路>寶順路 >常寧遊樂場> TKO運動場

路程:23.6k

預計完成時間:2小時 30分
    難度(5*為最高):***(沿途有40% 上斜,60%平路)

主菜 => 加碳特訓: 地點會因應出席特訓人數及最後集合地點而作出更改

1. 活

升級   94.3%

該用戶從未簽到

會跑到油塘幾入呀?

原帖由 快活人 於 2010-11-10 09:36 發表
    日期:     13 / 11 / 2010 ( 六 )
    集合時間:7:00am (7:15am準時起跑, 逾時不候)
    集合地點: TKO運動場副場                 

路線 :  TKO運動場 >工業村盡頭折返 > 寶邑路 > 澳景> 油塘>澳景>彩明 >寶琳北路>寶 ...