香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   35.4%

該用戶從未簽到

12月14日
又忙記按錶..跑到屯門公園對出望下錶先....發現
到蝴蝶更衣室 24'54"46
返去27'19"61 跑到公園對出停左..因為腳痛
好彩..無咩事

升級   35.4%

該用戶從未簽到

44 , 39, 37, 37, 37, 38, 38
今日真係多謝WONG SIR 賜教
餓左太耐...先有點力可以跑多轉
開頭練習既來回跑,下次留返D力先得

不過第1轉留力上斜,之後第2轉試下發力
原來真係好甘,即使想發力都唔得
而且擺手改變要努力,太緊了

不過上斜後,跟叮噹CTSE,MING & 平兄跑返去
反而感到輕鬆 (好彩 多得各位相伴..唔係搭車返屋企了)

叮噹CTSE, 下次我也地又再一齊跑去練,一齊返去囉

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

希望星期三晚一起跑啦!

升級   0%

難過

妳個兩件新網衣在我手, 昨晚未能聯絡上妳,
    有時間call我一起跑, 跑去紅橋送貨又得.

升級   0%

難過

約定妳星期二/三跑吧!
    不如跑去湖山, 再跑幾轉上斜, 再跑返屋企.

升級   0%

難過

明晚七時約了明兄一起跑去妳度, 湖山+跑斜路.
    妳想跑前/跑彼取貨?

明天下午電聯.
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

難過

原帖由 711MF 於 2009-1-6 17:21 發表

你地跑親都噤早架....................

跑完返屋企, 拉筋, 體能, 沖涼....食晚飯好夜囉!

七兄考慮直接去特訓點一起上斜路.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2009-1-6 17:32 發表

唔啦..約左9點長課..
    7兄跑去邊到 ???
    上次7兄跑2圈時間 = 我既1圈

真係好野

升級   35.4%

該用戶從未簽到

今晚又有叮噹ctse.平兄2位陪跑
    呵呵呵~真開心
    如果唔係佢地,我又會偷懶了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

1月2日晚 鄧記 (全8線) 考遇7兄, 7兄 1 lap = 我2laps
    warm up : 02'51"76 , 02'43"59
    02'34"48, 02'36"18, 02'33"08, 02'45"40, 02'46"35, 02'43"90, 02'36"60, 02'42"71, 02'36"59, 02'36"29, 02'35"58, 05'29"21 (2laps)
    跑去siuhong: 05'033"60
    上斜: 00'34"33, 00'43"08, 00'37"22, 00'34"72, 00'36"47, 00'37"50, 00'37"75, 00'38"51, 00'42"07

1月7日晚 叮噹ctse, 明兄, 平兄
    上斜 : 00'39"95, 00'39"34, 00'36"05, 00'43"24, 00'45"12, 00'41"82, 00'41"93, 00'42"81

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2009-1-7 16:02 發表
    今晚又有叮噹ctse.平兄2位陪跑
    呵呵呵~真開心
    如果唔係佢地,我又會偷懶了

大家咁話啦! 唔係你地, 小妹可能會偷懶.
    一齊跑先有志氣.

升級   97.05%

該用戶從未簽到

1月7日晚 叮噹ctse, 明兄, 平兄
    上斜 : 00'39"95, 00'39"34, 00'36"05, 00'43"24, 00'45"12, 00'41"82, 00'41"93, 00'42"81

最后3 個都keep倒,正明無偷懶,有進步!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-1-7 23:51 發表

大家咁話啦! 唔係你地, 小妹可能會偷懶.
    一齊跑先有志氣.

唔係你地,我點會早收工趕返屯門跑咁積極呀!
    不如就講因為有大家,所以勤力左!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

羨慕死人咩......

升級   35.4%

該用戶從未簽到

1月11 屯門區長跑
    女子組5.5k
    第1次參加比賽,心情真係有點緊張, 結果差不多每隔一小時便醒一次
    不過,尋日長跑網好好成績,恭喜曬大攞獎的ching/ctse
    亦都恭喜跑完全程既ching/ctse
    而iris ctse早日康復, 另外,多謝屈ching 父親, desmond 兄, long ching 辛苦為我地影左好多靚相

係相中睇到自己,嗯.....似乎步姿..擺手仍有問題,要多多加以改善
    另外..尋日天氣太凍...對腳真係好硬, 完全提唔起
    係尾段, 腹痛更是厲害

雖知頭10名有獎攞,但..點計都論唔到自己...
    o...但到終點攞証時一睇.....第11 ..早知臨尾博埋條命都沖埋佢啦
    下次, 我一定努力, 點都最後衝埋佢
    出年..我要比今次進步先得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-1-12 08:47 發表
    1月11 屯門區長跑
    女子組5.5k
    第1次參加比賽,心情真係有點緊張, 結果差不多每隔一小時便醒一次
    不過,尋日長跑網好好成績,恭喜曬大攞獎的ching/ctse
    亦都恭喜跑完全程既ching/ctse
    而iris ctse早日康復, 另 ...

redred 姐, 越跑越好呀 , 繼續比心機預備渣打呀

升級   100%

該用戶從未簽到