香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 redred 於 2008-11-18 22:31 發表
    因之前太忙,少左上黎,真係唔好意思
    爭d miss 左訂網衫個寶貴機會
    今次見網衫都好正好靚,辛苦曬各位了,期待中∼

11月11日晚
    慢跑 : 07'26"69
    澤豐>碼頭啟豐商場近公園入口 : 25'53"58+04'13"98
    回 ...

下次跑前,早少少食少少 才有力跑啊!
    唔係胃痛,肚餓到暈就大件事.

升級   0%

難過

明晚一起跑來回蝴蝶公園,七時o.k.??
    小妹跑來紅橋接妳,包送返紅橋 .

升級   35.4%

該用戶從未簽到

哈..我開始懶得打跑步日誌
    加埋又跑得少...不如摺左佢都好喎

不過..都係唔好
    至少可以記錄下自己跑左幾多

升級   66.4%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-27 16:43 發表

不過..都係唔好
    我都係一年中有幾個月可以跑, 有幾個月好忙無時間跑, 總之跑得幾多咪跑幾多囉!!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-27 16:43 發表

不過..都係唔好

喜歡記錄時便記錄,無所謂 

redred姐,尖鼻咀見喇 

升級   35.4%

該用戶從未簽到

好啦, 又係時候講下小妹既劣積啦 :

11月25日下午5:00pm

下午去左政府合署報名,見返到屋企仲有時間
    決定帶住疲累既身驅落街遊下

嘩, 原來5:00好多太太跑步架,亦有部份青年人放學跑步
    lee 個時間幾好, 唔曬又唔凍
    好啦,今日依然按舒服慢跑既方式,只計距離, 不計時間

warm up : 07'09"37
    澤豐>兆康>碼頭(未入公園門口): 44'14"32
    回程 > 擇豐: 33'21"62

嘩..真係無力,尤奇近日跑,真係好痛

相信周街d人見到我meet 住條腰跑一定覺得好奇怪 ,
    不過lee 個方法好有效,我一路係咁輪流meet住條腰側邊位
    輪住meet 咁,感覺上唔痛,好神奇
    大家痛時可以試下

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-11-27 23:29 發表
    好啦, 又係時候講下小妹既劣積啦 :

11月25日下午5:00pm

下午去左政府合署報名,見返到屋企仲有時間
    決定帶住疲累既身驅落街遊下

嘩, 原來5:00好多太太跑步架,亦有部份青年人放學跑步
    lee 個時間幾好,  ...

redred姐, 犀利, 戰勝疲勞, 戰勝痛楚, 又比妳試到一招meet住來跑

努力呀!!!  另外, 是否每次跑也痛?? 要找出原因喎!!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今日依然按舒服慢跑既方式,只計距離, 不計時間<<===
    redred真係識享受~自問我就做唔到喇
    唔跑到辛苦~~真好似差d野~唔夠充實咁
    睇黎真係有自虐狂

升級   0%

難過

不過..都係唔好

不如每星期約一晚一起跑.
    等我
    等妳

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-28 00:51 發表

不如每星期約一晚一起跑.
    等我
    等妳
    叮噹ctse,我星期一,四都要返學

升級   35.4%

該用戶從未簽到

11月30日 星期日下午4點左右

冬天原來4點跑巳經無咩太陽,但跑完巳經開始有點冷意
    下次可以提早3點,暖暖地好d

今次唔跑街,跑返鄧記,當日只有十幾人...d人去曬邊 ?

慢跑: 02'53"93+07'45"94
    第5線開始 :
    02'35"44 , 02'29"70 , 02'30"61 , 02'30"90 , 02'32"36 ,
    02'31"03 , 02'32"37 , 02'32"53 , 02'31"67 , 02'42"87 ,
    02'18"51 , 02'30"03 , 02'26"66 , 02'32"14 , 02'34"71 ,
    02'35"07 , 02'41"49 , 02'41"23 , 02'33"40 , 02'30"32 ,
    02'48"91 , 02'37"41 , 02'43"19 , 02'26"84 , 02'44"70 ,
    02'30"26 , 02'45"43 , 02'50"73

共跑28個laps..跟目標還欠好幾個圈
    下次再努力~

聖誕有時間,可以再練過,努力努力努力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-12-3 22:29 發表

第5線開始 :
    0 ...

好野, redred姐, 寫番個blog了

28個圈好好了, 繼續努力呀

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-12-3 22:20 發表
    叮噹ctse,我星期一,四都要返學

約星期三跑七點,o.k.?
    今晚遲了出去跑,因為要先帶愛犬去跑步,帶回家後再出去跑.
    回程迎面見七兄同Anson跑.平日小妹已經回家沖涼吃飯.

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-12-3 22:29 發表

第5線開始 :
    0 ...

d人晨早去跑聯合國,可能係回家午睡.
    休息完,一跑跑28圈,勁!

keep going!

升級   35.4%

該用戶從未簽到

哈哈哈...今日成績出左啦
    上次上個2堂
    成績係a 同 b (唉...點解唔係2個a )

今次都要努力,2年話唔定好快過
    雖然黎緊要quiz,不過太耐無同大家跑了
    忍唔住20同26都要跑返轉
    最多溫少d書,再唔係溫晏d囉

升級   0%

該用戶從未簽到

redred ctse 俾心機... ^^

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐好勁呀 , A 和 B