香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   0%

該用戶從未簽到

紅姐,下年轉半馬啦,好玩過10K好多,又可跑西隧,又多相.

升級   0%

該用戶從未簽到

x2, 是很過癮的, 半馬其實不是咁恐怖, 紅姐一定無問題的, 出年真係要試吓玩吓, 很好氣氛!!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 亞平 於 2009-2-15 21:12 發表
    紅姐,下年轉半馬啦,好玩過10K好多,又可跑西隧,又多相.

拿! 我冇騙妳架, 妳要跑半馬, 一定冇問題, 練吓跑就得架啦!
    妳睇吓我都得, 妳冇可能唔得, 有目標+決心就事成.

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐, 努力加油呀

期待4.30再上青公, 閣下蝦子餅來不來呀

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 15:52 發表
    redred姐, 努力加油呀 " />" />

期待4.30再上青公, 閣下蝦子餅來不來呀 " />" />  
    Nc CTSE..你既頭像很可愛
    我未問他呀..稍後可以問問,不過,估佢興趣不大

nc ctse, 一齊努力,上次同一段路開頭都可勉強拍你跑
    但宜家應該不能了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

又係出山時間了,前排忙私人事
    一直都沒時間
    或者跟叮噹ctse無給我既書提到
    時間並不是沒有,
    是決心唔夠,意志唔夠堅定

希望每次想偷懶時,都有返個練跑既決心
    大家一齊努力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2009-3-30 15:56 發表

但宜家應該不能了

... 因為我已很慢了, 最近停了10天左右沒有跑過了, 小腿拉傷+膝蓋有d事, 今晚會第一次跑番, 希望ok啦!!!

最緊要跑得開心, 通快!!! 快慢不重要呢!!!

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2009-3-30 15:56 發表

但宜家應該不能了

好久好久好久.....沒有三人行.
    如果NC姐放慢少少就吓小妹, 我地不如三個拍住跑, 回憶吓舊事.
    第一次約跑只得我地三個女子現身, 女會員十隻手指之內, 想不到.....不到一年有咁多女子跑友.

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2009-3-30 15:59 發表
    又係出山時間了,前排忙私人事
    一直都沒時間
    或者跟叮噹ctse無給我既書提到
    時間並不是沒有,
    是決心唔夠,意志唔夠堅定

希望每次想偷懶時,都有返個練跑既決心
    大家一齊努力

未搬出去, 把握機會約我跑步.
    約定妳十月一起報名2010渣打半馬, 報左名就有決心練跑架啦!
    唔練跑, 到時跑得辛苦就真係考驗你的意志堅唔堅定囉!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 16:06 發表

好久好久好久.....沒有三人行.
    如果NC姐放慢少少就吓小妹, 我地不如三個拍住跑, 回憶吓舊事.
    第一次約跑只得我地三個女子現身, 女會員十隻手指之內, 想不到.....不到一年有咁多女子跑友.

好呀, 三人行, 一同想當年, 又可以唱吓兒歌, 諗起都開心死
    叮叮噹記住唔好跑得咁快, 唔好一支箭咁唔見o左... 等埋我老人家呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 16:11 發表

好呀, 三人行, 一同想當年, 又可以唱吓兒歌, 諗起都開心死
    叮叮噹記住唔好跑得咁快, 唔好一支箭咁唔見o左... 等埋我老人家呀

原來你地三個係最早期的師姐,真係失敬啦.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 nc 於 2009-3-30 16:01 發表

... 因為我已很慢了, 最近停了10天左右沒有跑過了, 小腿拉傷+膝蓋有d事, 今晚會第一次跑番, 希望ok啦!!!

最緊要跑得開心, 通快!!! 快慢不重要呢!!!
    OH...NC CTSE好好保重
    祝ctse今晚練跑成功

相信ctse即使停半年都比我快呢~

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 16:10 發表

未搬出去, 把握機會約我跑步.
    約定妳十月一起報名2010渣打半馬, 報左名就有決心練跑架啦!
    唔練跑, 到時跑得辛苦就真係考驗你的意志堅唔堅定囉!
    哈..叮噹xtse依然好風趣
    ctse修身如何,到時見到,我怕巳經認唔到你囉

半馬...到宜家都無諗過
    仍然希望現多次10k先

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-30 16:17 發表

原來你地三個係最早期的師姐,真係失敬啦.

平兄真係後知後覺, 醒少少, 保護三位女元老.
    有相為證, 俾機會你見識小妹減肥中相片.

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2009-3-30 16:28 發表
    哈..叮噹xtse依然好風趣
    ctse修身如何,到時見到,我怕巳經認唔到你囉

半馬...到宜家都無諗過
    仍然希望現多次10k先

白師兄話我細左一個碼, 上星期Wong sir都話我瘦左.
    其實, 渣打後多左出街食飯, 磅數沒有大上落, 但著衫時明顯見到修身左.
    3.21南生圍約跑, 睇吓相, 唔會唔認得小妹吧!

升級   0%

難過

原帖由 nc 於 2009-3-30 16:11 發表

一言為定, 430拍拖跑.
    唯獨上斜比較難忍腳, 慢上係辛苦過衝上去.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 16:30 發表

平兄真係後知後覺, 醒少少, 保護三位女元老.
    有相為證, 俾機會你見識小妹減肥中相片.

小弟最樂於保護罕有動物..幾時俾你張肥妹仔相睇下?

升級   0%

難過

原帖由 亞平 於 2009-3-30 17:00 發表

小弟最樂於保護罕有動物..幾時俾你張肥妹仔相睇下?

post#244, 第一次有女子參加約跑.
    當時已經減左8磅, 仍然係肥妹仔一名.
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1259&extra=page%3D3&page=13

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2009-3-30 17:11 發表

post#244, 第一次有女子參加約跑.
    當時已經減左8磅, 仍然係肥妹仔一名.
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1259&extra=page%3D3&page=13

D相既顏色好奇怪...但你果陣時都唔算肥喎~~