香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kopo1128
打印 上一主題 下一主題

Kopo1128又游又踩又跑又食又減肥

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-2-12 16:35 發表

loud兄, 星期六下午先得, 我得星期六可以跑, 你鐵人課程幾時完? 三月份等得唔得? 15/3 ok唔ok? 如果無參加鐵人課程, 可否參加鐵人比賽?

我個課程二月尾會完架勒,所以三月份無問題,但15/3應該會同梁兄佢地去山行

比賽方便我仲未清楚,遲d仲要問問loud兄

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

希望三月份北區之友可以齊集操番課,除Kopo兄和馬王兄外,其他北區之友像Loud兄等我還未認識呢

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-12 16:43 發表

我個課程二月尾會完架勒,所以三月份無問題,但15/3應該會同梁兄佢地去山行

根據總會 race calendar 5-4-2009 Aquathon race 1,
    之後 5月 , 6 月 各有一項 ,
    27-9-2009 osim (今年早左)

如果跑去西貢 , 我 星期六 下午 先得 , 星期日全日 avilable
    跑完去食 pepperonis pizza , 好正

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-2-12 16:58 發表
    希望三月份北區之友可以齊集操番課,除Kopo兄和馬王兄外,其他北區之友像Loud兄等我還未認識呢

e + 晚上已经復課啦 , 5-6km 慢 jog 住先
    我通常着 (灰色短褲 + 紅色 T-shirt) or ( 黑色緊身褲 + 綠色 / 黑色 T) 响單車徑跑
    9:15-9:30pm 左右

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-2-12 17:02 發表

e + 晚上已经復課啦 , 5-6km 慢 jog 住先
    我通常着 (灰色短褲 + 紅色 T-shirt) or ( 黑色緊身褲 + 綠色 / 黑色 T) 响單車徑跑
    9:15-9:30pm 左右
    小弟冇咁夜呀,通常6:30pm開始跑,以前跑開公園,而家多些跑出面單車徑。見Loud兄著件阿仙奴波衫,你係阿仙奴擁躉?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-2-12 17:08 發表
    小弟冇咁夜呀,通常6:30pm開始跑,以前跑開公園,而家多些跑出面單車徑。見Loud兄著件阿仙奴波衫,你係阿仙奴擁躉?

是呀 !
    因為柏金 , 所以喜歡左 gunners
    Stan 都鐘意睇波嗎 ?

6:30 先返到上水到。要夜晚先得閑出黎跑下。

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-2-12 17:11 發表

是呀 !
    因為柏金 , 所以喜歡左 gunners
    Stan 都鐘意睇波嗎 ?

6:30 先返到上水到。要夜晚先得閑出黎跑下。
    小弟係利物浦fans呀 ,由細捧到大,捧左二十幾年啦!

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-2-12 17:22 發表
    小弟係利物浦fans呀 ,由細捧到大,捧左二十幾年啦!

STAN兄, 我都係利物浦FANS. 都係由細到大. 不過, 我唔可以睇利物浦踢波, 事關差不多每次睇親佢地都輸波. 所以捧利物浦捧得好辛苦.

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2009-2-12 16:59 發表

根據總會 race calendar 5-4-2009 Aquathon race 1,
    之後 5月 , 6 月 各有一項 ,
    27-9-2009 osim (今年早左)

如果跑去西貢 , 我 星期六 下午 先得 , 星期日全日 avilable
    跑完去食 pepperonis pizza ...

AQUATHON 是游水同跑步抑或游水同單車? 如果是前者, 我有興趣, 但重可唔可以報名.

OSIM在9月好AR!! 唔使同苗圃撞期. 我想試下, TIME LIMIT是多少?

升級   49.45%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2009-2-12 16:43 發表

去邊度行山??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-2-12 22:07 發表

AQUATHON 是游水同跑步抑或游水同單車? 如果是前者, 我有興趣, 但重可唔可以報名.

OSIM在9月好AR!! 唔使同苗圃撞期. 我想試下, TIME LIMIT是多少?

Aquathon = swim + run, 通常游 500m + 5km run
    如果開始報名我再通知你,或者可以留意總會綱頁。

有 limit 既 , 一般我地 age group 都可以响單車 cut off time
    之前完成既 , 完成唔到既加 25mins (好似上年為例 , 踩 3  個  loops 如
    果响指定時間去唔到折返點 , 便直接去轉項區 , 進行 10km run , 但總時間
    自動加 25mins.)  好似 age group 為例 , 比 我o個組遲 30 mins 先
    start, 所以 25-30 呢組好多人被加 25 mins, 真係惨 , 我見好多 1.5km swim (30-35mins), 唔慢啦
    bike....就係趕唔切响 10:00 前完成 , 因為真係好趕,

Kopo hing, 以你實力 , 應該無問題既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-2-12 21:56 發表

STAN兄, 我都係利物浦FANS. 都係由細到大. 不過, 我唔可以睇利物浦踢波, 事關差不多每次睇親佢地都輸波. 所以捧利物浦捧得好辛苦.

紅軍最頂盛應該為 80's
    杜格利樹 , Ian rush, 桑拿士 , molby,  班呢 C ,高班拿.........

" You'll never (run) alone "

升級   67.95%

無聊

可惜小弟唔識游水,玩唔到三項啦
    有冇比賽係run + bike嫁?

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2009-2-12 21:56 發表

stan collymore ...小妹都係利迷  

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-2-12 23:02 發表

紅軍最頂盛應該為 80's
    杜格利樹 , Ian rush, 桑拿士 , molby,  班呢 C ,高班拿.........

" You'll never (run) alone "
    係呀,小弟就係從個陣開始捧紅軍,可借果時冇咁多英超睇丫

升級   67.95%

無聊

原帖由 schnix 於 2009-2-12 23:06 發表

stan collymore ...小妹都係利迷" />" />   
    勁喎,哥利摩亞都識!據我所知,香港紅軍球迷都有好多女仔架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-2-12 23:06 發表
    可惜小弟唔識游水,玩唔到三項啦
    有冇比賽係run + bike嫁?

陸上 2 項 , 有呀,
    不過我覺得單車比較危險 , 所以無参加

下一場 race 2, 應該 3 月 29 日   , 响科學園進行
    run 3km , 21km bike, 3km run..

ching, 有興可以去總會網頁睇下

升級   67.95%

無聊

原帖由 loudspeaker 於 2009-2-12 23:14 發表

陸上 2 項 , 有呀,
    不過我覺得單車比較危險 , 所以無参加

下一場 race 2, 應該 3 月 29 日   , 响科學園進行
    run 3km , 21km bike, 3km run..

ching, 有興可以去總會網頁睇下:loveliness ...
    但小弟踩單車的經驗僅限於N年前同女朋友在沙田踩單車而已 ,都唔知仲識唔識踩了

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2009-2-12 23:06 發表

stan collymore ...小妹都係利迷" />" />   

有 d 印象 , 哥利摩亞 好似踢左利記好短時间 , 就去左維拉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2009-2-12 23:19 發表
    但小弟踩單車的經驗僅限於N年前同女朋友在沙田踩單車而已 ,都唔知仲識唔識踩了

咁近仲諗住去做你既攝影 C 添