香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

跑、跑、跑

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   13.33%

該用戶從未簽到

唔係喎.. Kit兄, 我覺得你磅數身高好啱 長跑/單車 呢D耐力型運動喎!!  針對性練下gym都OK啦!!  上身太大隻好難跑得快架!!

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 大B 於 2010-7-31 19:57 發表
    唔係喎.. Kit兄, 我覺得你磅數身高好啱 長跑/單車 呢D耐力型運動喎!!  針對性練下gym都OK啦!!  上身太大隻好難跑得快架!!

長跑練肌耐力,10k樓下練肌力

升級   95.6%

該用戶從未簽到

我都係想大隻返少少, 唔使好大隻, 不過我都係唔會好大隻架喇, 所以間中去練下肌肉都有幫助

升級   95.6%

該用戶從未簽到

上星期可能玩得太多加又操左幾日, 休息只有一天, 星期日遊完船河後覺得好攰, 休息了三天

星期四先開始做gym, 今日便到泳池操水, 今日主要練自由式, 開始掌握到放鬆身體, 身體開始浮, 可以抱到水了, 但依然只游到50米, 然後便要休息或轉蛙式了,
    練了一個多小時都只是50 米50米咁游, 到最後用蛙式執返500m 走人~