香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kito807
打印 上一主題 下一主題

跑、跑、跑

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

原帖由 kito807 於 2010-1-12 00:05 發表
    1月11日

失戀後第一操!!" />" />" />" />
    都只係操左 12k 咋, 跑完心情都好d, 不過好似無乜料到, 跑完又唔攰, 但又無乜心情跑快d wo....
    返到屋企聽wong sir 教 做左50下蹲立, 但都係無乜料到, 未攰

...
    來緊星期日我可能會去呢度LSD:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7905&extra=page%3D1
    你來唔來一齊? 但我要睇下大大批唔批, 如果唔批就在屋企附近LSD算了~
    傑兄一於化失戀為力量, 加油呀!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 stanwong 於 2010-1-12 11:29 發表
    來緊星期日我可能會去呢度LSD:
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=7905&extra=page%3D1
    你來唔來一齊? 但我要睇下大大批唔批, 如果唔批就在屋企附近LSD算了~
    傑兄一於化失戀為力量, 加油呀!lkjkljk ...

STAN 如果你去我睇下join 唔join, 我係大埔等你地, 跟住上梅子林, 之後你地返沙田, 我返大埔

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-12 00:05 發表
    1月11日

失戀後第一操!!" />" />" />" />
    都只係操左 12k 咋, 跑完心情都好d, 不過好似無乜料到, 跑完又唔攰, 但又無乜心情跑快d wo....
    返到屋企聽wong sir 教 做左50下蹲立, 但都係無乜料到, 未攰

...

今晚衝返 10 組, 忘記左佢 ,

升級   0%

該用戶從未簽到

失鍊好閒架o者,尤其次次跑完都個人都會鬆晒,咩煩惱都變晒小事~~
    加油啦傑兄,有隻全馬等緊你~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-13 11:30 發表
    失鍊好閒架o者,尤其次次跑完都個人都會鬆晒,咩煩惱都變晒小事~~
    加油啦傑兄,有隻全馬等緊你~~hgj091" />" />hj

呢隻全馬我真係追左好耐, 今年要到手喇

升級   95.6%

該用戶從未簽到

1月13日 晚

富善 >> 元洲仔 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔 >> 海濱公園 >> 富善  約17K
    本來計劃跑到馬鞍山, 但去到馬料水碼頭便想縮沙, 休息左陣用電話上網打下 TWITTER~ 跟住回程, 返到元洲仔又覺得真係太少, 都係跑多少少啦,
    就出左去海濱公園先返屋企, 加加埋埋都有16-17K GA, 當佢17啦

本月共跑了65K , 有返D 氣息, 唔會太少, 仲有半個月, 最後一個月要加油呀!! 下個月都唔會點操架喇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-14 00:25 發表
    1月13日 晚

富善 >> 元洲仔 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔 >> 海濱公園 >> 富善  約17K
    本來計劃跑到馬鞍山, 但去到馬料水碼頭便想縮沙, 休息左陣用電話上網打下 TWITTER~ 跟住回程, 返到元洲仔又覺得真係太少, 都係跑 ...

農厝年前可以呢次 30k 喎,

升級   49.45%

該用戶從未簽到

阿傑, 快d開始過30k 0既長課la!! 否則28/2當日會好辛苦架. 過30km d課好好玩架, 跑完好有滿足感架. 快d試下啦!!!!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 kopo1128 於 2010-1-15 14:40 發表
    阿傑, 快d開始過30k 0既長課la!! 否則28/2當日會好辛苦架. 過30km d課好好玩架, 跑完好有滿足感架. 快d試下啦!!!!

大西北crossover 北區0個日 咪 30k lo

升級   13.33%

該用戶從未簽到

Kit 師兄, 點都要在全馬前跑次30KM+啦!! 我都在加里數中, 為左28/2唔會咁易撞牆... 加油!

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

後日朝我會嘗試跑個35k長課, 但時間關係, 不去沙田跑了, 只跑粉嶺上水來回五轉,
    傑兄你都加油呀!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

無乜時間跑長課添, 今個星期日又要去行山, 不過希望KEEP 住都叫做運動, 頂得住啦, 都無乜時間LO...

今日好夜先出去跑, 都只跑了8K 加六組體能, 做體能效果似乎唔錯~

一月份已過了半個月, 只跑了73K

升級   95.6%

該用戶從未簽到

1月17日

朝早同朋友兩個人打算去行八仙嶺, 點知我個FD 體能真係好差, 行到去八仙嶺路口已話不如行短D, 結果改左路線, 行左去鹿頸算了
    返到屋企先3點幾, 在家休息一小時後便去操個長課, 今日諗住跑足D, 所以到海濱公園來回跑, 公園內有一段跑有距離牌, 由 100M - 1000M,
    跑完可以確實知道跑了多遠

WARM UP 2.5K 13'10
    1K-5'35
    2K-5'51
    3K-5'43
    4K-5'28
    5K-5'22
    6K-5'24
    7K-5'20 (發覺越黎越快, 要跑慢d)
    8K-5'21
    9K-5'34
    10K-5'28
    11K-5'28
    12K-5'21
    13K-5'31
    14K-5'37
    15K-5'37
    16K-6'02
    17K-5'39
    18K-5'40
    19K-6'08 (飲水所以慢左)
    20K-5'56
    21K-6'10
    22K-6'35 (已開始無晒力)
    23K-6'52
    24K-7'31
    25K-7'26
    計埋warmup 跑左 27.5k
    最後行返屋企...... 唔知係咪今日行山都行得累, 因為都行左十幾公里, 如果無行山都跑成咁就大鑊, 最後幾k我已跑唔郁了..........
    返到屋企非常辛苦, 好肚餓但又唔太食得落野, 第一時間食左d朱古力同去沖個熱水涼, 跑到最後幾k 身體開始出現反應, 覺得好凍跑極都唔暖
    我諗係0個段時間身體抵抗力已好弱好易會病.....

本月共跑了 105k

升級   0%

該用戶從未簽到

開頭跑長課,我直頭爆鬼左,要行返屋企 ,跟住有左經驗,後黎先知身體肌肉有記憶,再跑先食晒。

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-1-18 10:12 發表
    開頭跑長課,我直頭爆鬼左,要行返屋企 ,跟住有左經驗,後黎先知身體肌肉有記憶,再跑先食晒。

我時日無多.... 今年報左全馬, 得返幾個星期練.....

升級   0%

該用戶從未簽到

仲有5個星期,你又唔係剛起步,夠時間練架啦,大把有經驗既ching 同你操啦,唔駛驚wor

升級   20.25%

該用戶從未簽到

唔驚唔驚 比D信心 最緊要唔好傷 我都好屎 大家加油

升級   50.53%

該用戶從未簽到

睇見你那麼努力,認真而有規律地練習,真的令我很羨慕~~加油我!我都會努力,
    希望我聽日睇完醫生會冇事,可以跑番啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-1-18 15:22 發表
    唔驚唔驚 比D信心 最緊要唔好傷 我都好屎 大家加油

大家加油呀~~!! 最緊要真係唔好傷!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 simon3507 於 2010-1-18 18:31 發表
    睇見你那麼努力,認真而有規律地練習,真的令我很羨慕~~加油我!我都會努力,
    希望我聽日睇完醫生會冇事,可以跑番啦!

我依家孤家寡人, 唔跑步有乜好做丫! gogogo!!

鋒哥, 我先羨慕你呢~~